• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NARMOImperial Dawn - Role Play Ultima Online Shard
    DARK_SAVANT
    DARK_SAVANT --- ---
    no jako RP je vec proc jsem o tom vlastne vubec zacal uvazovat, ale zase je mi blby jit treba .. po britu a nepotkat tam nikoho zivyho.. nebo kdyz budu newba tak jako fajn, budu chodit do bazin a podobne, ale.. rad bych abych tam cas od casu treba nekoho potkal, jestli vis jak to myslim..
    no a jeste otazka ke skillkapu.. tam asi nemuzu byt dobrej v boji a v kouzleni zaroven, ze?
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    no momentálně nejde web :( ale řeknu to takhle, ID je především RP shard, takže první věc v rozhodování je, jestli ti to vyhovuje.
    no PK jsou všude, to je jasný, ale tady je to takový, že se hodně trestaj, a je to spíš zabalený v RP, takže se z toho třeba můžeš vykecat a tak.
    znáš to, nezáleží na kvantitě ale kvalitě ;o) ne, já vlastěn taky nevím ,proč je tu málo lidí, asi ne každému to vyhovuje, uznávám, začátky jsou asi dost drsný, ale kdo chce a jen trochu se snaží a nečeká, že mu budou lítat pečený holuby do tlamy, ten se podle mne bavit bude
    DARK_SAVANT
    DARK_SAVANT --- ---
    ma cenu se tam zaregistrovat? hral jsem na kelevaru, ale .. *** me tam pkcka, tak.. jsem toho nechal.. jake je to tam? a.. chodi tam dost lidi? (koukal jsem ze prave treba oproti kelu dost malo, a nevim jestli je to vyhova nebo nevyhoda..)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    nojo, protože to musel někdo rozjet, takže se čekalo na tebe ;o)
    No tady toho teda je ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam