• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NARMOImperial Dawn - Role Play Ultima Online Shard
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    si nastav v osobních někde, aby ti to zobrazovalo třeba 100 zprav na stranky, pak budeš mít takovej problem jen při 100+NEW ;o)
    ale jo, tkay mi to občas vadí, když pročítám víkendové pokecy v pondělí.... docela se toho tam nashromáždí.....
    NEMRTVY
    NEMRTVY --- ---
    SUNBEAM: yo ID funguje dobre ale ked pridem a je tam 56 sprav a ja si precitam prvych 25 tak ostatne uz nie su vyznacene :))) zakladna vec
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    hehe, říkáš tomu pravýmu ;o) třeba to donutí minowaru upgradovat sx ;o)
    i když ID fórum taky funguje docela dobře, ale nyx je nyx, holt comfort
    NEMRTVY
    NEMRTVY --- ---
    yo nyx je dobry na fora, clovek si pekne pozrie vsetko dozadu :) nie ako ID forum ...
    MINOWARA
    MINOWARA --- ---
    Moor: :P tak to je dobre, sme jako nakaza :-D
    MOOR
    MOOR --- ---
    Minowara: a jeje, tak to uz to gmka maji prevahu nad hraci:)
    MINOWARA
    MINOWARA --- ---
    Zdarek kluci, tak uz sem tady taky ;-)
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Samozrejme sem na mnoho jinych kvalitnich hracu zapomnel (napr. Slaimer)
    MOOR
    MOOR --- ---
    Zelgaris: muhehehe tak to jsi me rozesmal:) ten seznam rp hracu "z fleku" je dokonalej (pro zasvecene) :D
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    JJ souhlasim s morem. Napriklad, nedavno byl quest, ktery byl pro hooodne lidi, ale ti radeji makrovali, nez aby neco delali.
    Jestli pristi quest dopadne podobne, bude to hooodne spatne, ale i presto je tam fakt par hracu, ktere proste bavi RP a snazi se (z fleku Nazaa, Damian, Quel Thalas, Beleg, ...)
    MOOR
    MOOR --- ---
    Nemrtvy: chtelo by to vic lidi, ktere bavi rp. a v tom je zakopanej pes (mimo jine).
    NEMRTVY
    NEMRTVY --- ---
    Bol som par dni na DP a par dni na Endore a musim povedat ze ID mi vyhovuje najviac ... uz som si zvykol na RP tak ze ma totalne znechutilo vykecavanie sa na tych serveroch. Tak isto ten levelovy system mi moc nesedi ... Chcelo by to ale viac ludi na ID
    VAI
    VAI --- ---
    Neodchází ani Minowara. Zatím to vypadá, že si to nerozmyslí Narmo. :-(
    MOOR
    MOOR --- ---
    Aribeth: ty mi lichotis:) ale ja odchazet v nejblizsi dobe nehodlam. jen doufam ze budu mit na uo o prazdninach vic casu. a minowara taky neodesel, narmo bude externe spolupracovat. takze v zasade zadne oslabeni tymu.
    ARIBETH
    ARIBETH --- ---
    Tri GMka jsem psala proto, ze jsem z novinek na poprve pochopila, ze odchazi i Mor. Uf, zustava, radujme se, ID zustane takove jako je. Bez Mora by to byl fakt pruser :(
    MOOR
    MOOR --- ---
    S tim odchodem GMek to nebude tak akutni. Za a) neni jeste jiste ze odchazi (a byly jen dva kdo chteli odejit) a za b) ani tak by nekoncili spolupraci, jen by nebyli napsani na webu jako gm a nemuseli by se otravovat s nekterymi hraci.
    NEMRTVY
    NEMRTVY --- ---
    SUNBEAM: vsimol som si ze su nepristupny, dalsia vec ze som fighter ale hadam zakladne veci by som mal vediet, nemam cas sa kvoli hovadine nahanat po ID aby mi to niekto povedal a uz vobec nie trcat ako tovaris
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    mno nebo je tu ta možnost, že tě vezme nějaký řemeslník jako tovaryše do učení, teda jeslti najdeš takovou spřízněnou duši, oni lidi na ID někteří jsou poněkud nepřístupní :(
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Navic mas skill ITEM ID, kterym zjistis co je z ceho delane.
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Ty voe, ale stejne fakt nevim o co ti de... vsechny vecy jdou delat tak, ze prumerne chytry clovek na to prijde.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam