• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NARMOImperial Dawn - Role Play Ultima Online Shard
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    klub tu sice je, ale moc se v něm nepovídá, vono nejni o čem, teda občas je ;o)
    výhoda nebo nevýhoda tohohle klubu, jak se to vezme, je v tom, že sem nemá přístup každej :o)
    SUICIDE
    SUICIDE --- ---
    Zelgaris:

ad http://otherworld.gzk.cz/zelgaris/platemail-hues-challenge.jpg - fakt dobrej návrh, se vším bych souhlasil, snad jenom tu zlatou bych trošku víc zvíraznil.

ad http://otherworld.gzk.cz/zelgaris/platemail-hues-01.jpg - to je zajímavé co se kde používá. Musím říct že nejvíc se mi líbí takové ty co vypadaj kovově např. druhá řada odzhora 4 až 7 odprava a ještě ta tmavě zelená co je na dalším obrázku stejným stylem udělaná.

Zajímavé že tak málo (nebo vůbec) se nepoužívá kombinace dvou barev na jedno brnění. Asi by to bylo moc složité to udělat.
    SUICIDE
    SUICIDE --- ---
    Ha tady je taky klub o ID.

*začal sledovat*
    MINOWARA
    MINOWARA --- ---
    tajen: jen je dat do vyroby
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Hmm a co ty roby s kapuci nebudou se delat ?
    JONKA3
    JONKA3 --- ---
    no nazdar :)
    MINOWARA
    MINOWARA --- ---
    Tajen: specialni plastik uz je, staci ho jen dat do vyroby ;-)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Ja videl myslim shadow longsworda hmm spis bych udelal ale pro vraha kusi s primesi shadow.. a nejaky specialni plastik.. Ale shadov v zadnym obyc dole nekopnes toe naprd..
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    NO co ja vim tak neni, ona dokonce neni ani SHADOW dyka. Jsou jen typicke assassinske shadow vecy (shadow pridava tusim asi 20% k stealth a hiding, gaba neco o tom rikal) jako napr. shadow viking, shadow war mace (tusim) jeste treba shadow platemail. PRoste vec, kterou si oblece a vezme sebou do dungu nebo jinam kazdy, kdo ma vrazedne sklony... co z toho vyplyva? JE TO K SMICHU.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Shadow sakra poranu pisu nak divne :))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Zelgu shador ringmaila ani chainmall neni?
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Uz jsem o tom mluvil s morem... na agapit shit barvu ma stejny nazor jako ja. Tady mate par obrazku, abyste byli taky v obraze.

Takhle si to predstavuju ja (vsechny barvy pouzite z hues.mul Imperial Dawnu)

Porovnani stavajicich barev na ID a meho navrhu (vzdycky je prvni stavajici ID barva a potom muj navrh). Ruku na srdce, nejsou ty barvy co jsem vybral kovovejsi a kdyz ne kovovejsi tak aspon oku prijemnejsi?

No a tady jsem si dovolil projet hues.mul z ruznych shardu a vybral jsem ty nejvice pouzitelne barvy (predelat je do nasich hues uz nebude zase takovy problem).

A taky jsme pri posezeni v koline premysleli o tom, proc maji elfove, smoulove a drowove jen jednu barvu kuze a vlasu, kdyz lide a trpaslici maji na vyber. Barva vlasu neni zase tak podstatna, treba u drowu by nebyl moc velky vyber (co se tyce momentalniho stavu "bilych" barev na ID), ale zasadni je barva kuze. Tady jsme narazili na jeden maly problem... udelat to tak, aby postava pri "udeleni rasy" dostala nahodou barvu kuze (treba z rozmezi nejakych 5ti sedych u drowu) by nebyl problem, ale nevime, na jakem principu funguji na ID rasy. Jestli funguji na principu tagu, tak nevidim zadny problem v tom udelat to rozmezi pro "barvu kuze".

Finrod po me nedavno chtel, abych se podival do hues a nasel nejake blede barvy kuze pro elfy (videl bych to tak, ze vzneseni a lesni by nemeli rozdilnou kuzi, jenom by meli rozdilny zpusob zivota), tak jsem udelal tenhle screen (opet pouzite hues z ID).

No a v neposledni rade takova malickost... orcs and nazaa by zelgaris (id hues)

Ted jsem si jeste vzpomnel, ze mor chtel zmenit mytheril... tak mate navyber z tech dvou screenshotu, ktere jsou z hues z jinych shardu.

Osobne bych jeste muj navrh na zbroje upravil asi tak, ze bych vymenil mytheril (tenhle nazor se mnou sdili i mor), stribro a asi jeste zlato.

Na mytheril a silver jsem udelal dalsi screen (pro jistotu)

Mytheril bych dal z vyse uvedenho obrazku asi ten 3 sloupec z leva (prece jen neni tak svitivy jako ostatni ale ma ten lesk, ktery by mel mytheril mit).

No a silver, bud nechat tu z meho puvodniho navrhu, nebo vybrat jednu z tech dvou z posledniho obrazku (sloupec 5 a 6). Popr. udelat 3 podobne silver barvy a pri vyrobe se jedna nahodne vybere (proste ne kazdy silver je stejny). Tak by to ostatne mohlo byt i u ostatnich armoru.

Gold (PREJMENOVAT NA AURUM!!!) bud ten tmavy, ktery se sice nekterym nelibi (radove dvema lidem z 10ti tazanych ^_^) nebo sem jeste uvazoval nad zlatem z obrazku 3tiho obrazku, kde jsou vedle sebe v posledni rade v prvnim a druhem sloupci potencialni zlate barvy, abych to upresnil tak vlastne zlute, zlateho na nich nic neni.

No ale buh vi jak to dopadne, chce to, aby si to hraci odhlasovali a aby s tim souhlasila apson polovina GM tymu.
    No a posledni navrh ^_^
    Bavili jsme se o dobach, kdy shadow byl legendarni kov, ktery se nedal nikde vykopat... ty doby jsou pryc a to je IMHO spatne, takze nejakym peknym RP zpusobem prerusit tezbu. Napr. hlaska v RP ze v shadow dolech postupne dochazi shadow a nedari se najit nova naleziste. Shadow by se tak dal ziskat jen z lootu.

No to je tak prozatim vse... jinak barvy udelam na pockani, pokud budete chtit nejake udelat, rekneme, ze mam k tomu vlohy (tim bych nechtel shazovat hexerovy shitovni barvy, samozrejme ^_^).
    MINOWARA
    MINOWARA --- ---
    Aribeth: ta anglicka hlaska je default ve sphhere, az se budu nudit, tak ji tam odsud vysekam :D
    Zelgaris: to sem psal ja, pred 2 lety kdyz sem taming scriptoval, me nic jineho nenapadlo
    ARIBETH
    ARIBETH --- ---
    Zelgaris: Hehe, zase tolik ten taming neprozivam, abych jim u toho psala hlasky ;)
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Ty voe, ty hlasky jsi psal ty nebo tam jsou defaultne?
    ARIBETH
    ARIBETH --- ---
    Minowara: Ted se mi stalo toto: http://www.aribeth.mysteria.cz/hart.JPG Predtim mi nesel Hart ochocit vubec, ted jde i pres tu hlasku
    ARIBETH
    ARIBETH --- ---
    Minowara: Ale to chozeni po lese a hledani par ptacku je dost kruty :(
    MINOWARA
    MINOWARA --- ---
    taming se zlehcoval a upravoval tak aby sel o neco malo lepe trenovat :) ale ne o moc
    ARIBETH
    ARIBETH --- ---
    Zkouseli jste nekdo delat animal taming po zruseni release? Me to prijde naprosto netrenovatelne, se skillem 50 muzu tamovat jen pracky a zajicky, takze trenink je spis prochazka po lese s obcasnym tamnutim, klidne i 15 minut nenarazim na ptacka :(
    VAI
    VAI --- ---
    Mně to přišlo stejně ujetý :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam