• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NARMOImperial Dawn - Role Play Ultima Online Shard
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Ruza :)
    Mimoto vyrobit lod toje teda masakr :) fizlo mi to 3x a dosel mi material.. timhle tempem bude finalni vysledek stat 200k .))
    Vai a ty ses kdo? .)
    VAI
    VAI --- ---
    Tajen: A můžu vědět kdo z GM ti řekl od kolika skillu alchemy můžeš vyrábět keg?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    jo uz sem o hofylandu slysel.. die..
    Tak semi vcera podarilo dotahnout alchymii na zajimave % uz umim i superior runu :) ALE NEUMIM KEG!! coz je dost brutus , kdyz sem ho podle GM mnel umet pri 50%
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    NO a navic se vsechno resi trochu jinde, pac zas vetsina lidi, co neco resi neni na nyxu ale na tom fucking hofylandu. Nyx rulez.
    VAI
    VAI --- ---
    a to je dobře...
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Tady nejsou ti klasicti spamovaci jako na ID foru ^_^
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Hmm nejak ticho delsi dobu ne? proc sem kde nehrozi spam jako na ID se tu nic nedeje?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Aribet ja mnel anatomy na 100 a smazal sem to.. a zase vono mi to nevadilo daseto skombinovat s hidingem a pohodicka :)
    NEMRTVY
    NEMRTVY --- ---
    ARIBETH: mas hrat RP a obcas si zatrenovat a nie hned but meganamakany ... mne napriklad nechyba 100% v anatomy ... chodim sa byt, cestujem a raz za cas si hodinu potrenujem ... ked sa ti nepaci pust makro na noc a dufaj ze ta neuvidi gmko
    ARIBETH
    ARIBETH --- ---
    Tajen: Ale smysl makrovani techto skillu pres 40 hodin uz rict nedokazes, vid?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ARIBETH z 0 na 100 za hodinu lol ty vole fakt lol tome dostalo :))))))))))))))
    MOR V pohode :))
    MOOR
    MOOR --- ---
    Tajen: koukam, fakt jsem ti to napsal. tak to se ti omlouvam.
    NEMRTVY
    NEMRTVY --- ---
    co skor vadi mne je to obmedzovanie jedla ... v realite mozem tiez jest rok vkuse len chlieb a parky ... uz mi z toho bude zle ale najem sa ... kazenie jedla je ok, ale nakazat mozeju milemu barbarovi zo severu ze musi jest kolace a chleba a k tomu este neviem co lebo oprazene maso uz nemoze je divne ... v meste upozornujem ziadnom meste som uz nebol cez 3 tyzdne hracieho casu, lietam po krajine a zabijam nepriatelskych barbarov, zver atd ... takze co si uprazim to jem ... samozrejme ze to odo mna chce aby som si asi piekol kolace
    ARIBETH
    ARIBETH --- ---
    Nemrtvy :D
    Vis, tady jde o to, ze tyto skilly se trenuji makrovanim, nijak jinak trenovat nejdou a ja jsem proti makrovani skillu, u kterych nic nespotrebovavas, nic nevyrabis, proste jen cumis a cekas na +
    NEMRTVY
    NEMRTVY --- ---
    ARIBETH:

animal lore: chod do lesa a skamarat sa za hodinu so zajacom, potom prejdi na lisku a ked to za hodinu stihnes najdi si medveda

anatomy: vies za hodinu ako liecit trzne rany ? ako potom zastavit otravu ? ako najlepsie seknut krokodila ? alebo zviera ktore si nevidel ? nebodaj vies anatomiu draka ?

arms lore: rozoznas kvalitu zbrane ? vies urcit jej tvrdost ? vies ci nema nejake magicke veci v sebe ? trenujes to na roznych zbraniach ?

skus si to previest do reality ako dlho by ti to vsetko trvalo ... ak by to bolo vsetko za jednu hodinu tak ID je o nicom
    ARIBETH
    ARIBETH --- ---
    Proc se anatomy, arms lore, EI, animal lore makruji tak dlouho? Ja nevidim zadny duvod, proc by nemely byt z 0 na 100 behem hodinky
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    TAJEN: joo taky objevuju taje gprs ;o)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    No You have received a message!
    to nejde...

Tos psal ty mam to v logu ICQ :))) ale nevycitam ti to .. von je rozdil napsat TO NEJDE nebo mi to tady rozepsat se vsema uskalima..a jestli by to lagovalo tak to raci nedelej uz takl pri 30 lidech mam 20s lagy.. a kdyz sou okolo mne aspon 2 hraci.. tak se nehnu.. ani za minutu :)))))))
    MOOR
    MOOR --- ---
    Tajen: ja jsem nepsal nejde, ja jsem psal ze je to pro sebevrahy a ze to delat nebudu. To je rozdil. Ono je to vazne tezce hardcoded a muselo by se to resit pres individualni nastavovani kazdeho itemu. coz by bylo za a) extremne dlouhy, za b) zbytecne lagovy a za c) by to trvalo mesic, kdy bych nedelal nic jineho.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno rybu sem nesnedl uz asi mesic .. v hre vcera sem chtel a kdyz mito napise zeji ani nemuzu videt mi pride desne k smichu.. jidlo uz radeji neresim..
    Na to Itemid se kouknu o vikendu tet chodim z prace dost pozde a makam rukama venku hnus .. neska sem spal 12h heh.. uz aby napadl snih mam 40 dni dovoleny a narok az nekdy v zime toe vopruz delat u soukromnika , kteryho tlacej terminy blee..
    Jinac sem morovi psal jak bych videl itemid a aj bych to esce vice rozvedl ale na vsechno cosem mu napsal byle jen odpoved .. "nejde" tak nevim no..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam