• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NARMOImperial Dawn - Role Play Ultima Online Shard
    SUICIDE
    SUICIDE --- ---
    Vai: vyčkej času jako husa klasu. Jakmile dohraju poslední zbejvající kampan za nemrtvé tak dodělám ještě je a tam si vybereš.

Moor: představ si že jsem je skoro všechny znova předělával, protože jsem je moc zesvětlil a oni ztratili takovou svojí přitažlivost. Tak jsem to dělal znova, a už jsem je zesvatloval a zaostřoval jenom mírně.

Suicide: tak to fakt nevím, ale Disciples2 jsem už kdysi hrál a tedka mě to zase dostalo. Prostě jsem fanda tahových strategií, si člověk může skočit na nějakou mňamňu a hra mu neuteče :-). Ale tyhle ikonky jsem dělal klasickým způsobem přes hypersnap dx jsem si zasejvoval obrázky přímo ze hry a pak upravoval :-)
    LOKI_CZ
    LOKI_CZ --- ---
    SUICIDE: hh... tady si nekdo kupuje level.. ale musi se uznat ze to je dost vychytavka..
    hele nevys jestli tam jsou nekde ve filu ikonky pro mysky?? coool je ta pro cekani.. :-)
    VAI
    VAI --- ---
    Suicide: Neměl bys tam jednu, která by se hodila na bytost éterickou? (krátký knírek a bradka a dostatečně oduševnělý obličej?:-) )
    MOOR
    MOOR --- ---
    Suicide: pekne. skoda ze nedelas i cernobile nebo aspon nevyrazne barevne, ja barvy moc nemusim;)
    VAI
    VAI --- ---
    Suicide: Co bychom si bez tvých ikonek počali. Jsou skvělé! :-)
    SUICIDE
    SUICIDE --- ---
    Nová série ikonek ze hry Disciples2. Myslím že se docela hodí pro některé lidičky třeba na forum ID. (hlavně asi trpajzlíci a mágové si přijdou na své) :-)

5KO
    5KO --- ---
    lol. to ma na nyse snad kazdy shard vlastny klubik. inac zdravim :]]
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo na zlutou robu a brnko z myterilu a cernyho draka aspon 75% anatomy .. Jako craft z te zmeny budu primo nadsenej.. Ani nevis jaky mas stesti zete tu nemam poruce :))))
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    No ja bych nechal u nekterych craftable veci i anatomy ^_^ Ono tezko se udela zbroj na cloveka, kdyz dotycny ani nevi, jak ten clovek vypada ^___^
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MORe jak carpentry ? ten tvuj vykrik ze tmy sem nepochopil sorry . Carpentry byl muj prvni GM skill teda druhej ale ta anatomy na 100% mi prisla u crafta malinko zbytecna :)
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    S Death robou se optej miny nebo mora ^_^
    MOOR
    MOOR --- ---
    Tajen: a co carpentry? ono na vsechno v uo nejsou vhodne skilly, tak se to holt da tam, kam se to hodi nejvic...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Zelí jak tomam udelat aby mi pri save nemizela ta death roba :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Funguje aspon trosku co zalezi na barve :)
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Rofl ^_^
    No v defaultni sfere je hooodne hezkych, lec z 90ti procent nefungujicich veci :( Krasnym prikladem budiz defaultni spona na vlasy, ktera ani nezachova barvu a krom toho ani nefunguje ^_^
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Zeli zapni si sferu a koukni do PASTI :) jetam explodujici muchomurka :) co takle trosku ji predelat a osazet malinko jednu jeskynku ve Windu? Ja tet blbnu a predelavam namesti na popraviste ti pak poslu screeny :))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    no Sune ja mam kovariny prez 60% a stejne ho neudelam jo presne ten co rikas .. pak to bude jedine treba v armslore ale tosemi zda divny mit 50% armlore na stit ktery nikdo nepouziva :((
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    NO pokud vim, tak nad tim, ze by jedna pochoden mohla horet asi jeste na ID nikdo nepremyslel ^_^
    LOKI_CZ
    LOKI_CZ --- ---
    ZELGARIS: mno na pochoden potrebujes spise truhlarinu.. asi tak.. ale i obycejnej drevorubec ji muze udelat ani nemusi nic umet a povede se mu.. jen pak hori mene dlouho trebas..
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    No vrinne, jako ze potrebujes na pochoden bowcraft taky neni uplne OK ^_^
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam