• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NARMOImperial Dawn - Role Play Ultima Online Shard
    LOKI_CZ
    LOKI_CZ --- ---
    no dobre no.. asist taky ujde i kdyz nechapu proc je razor zakazanej.. Yoko jeste pobiram to je malicko vydrslej nastroj krasne obratnej a pruznej a napises v nem prakticky cokoli vse je jen na zkusenosti a obratnosti cloveka co s nim dela :-)
    MOOR
    MOOR --- ---
    Loki: přečti si pravidla. Razor je zakázaný, tolerovaný je jenom assist. Pustíš ho buď změnou souboru, který se ti přes gz spouští, nebo spustíš gz klienta a uo klienta s assistem pak bokem.
    LOKI_CZ
    LOKI_CZ --- ---
    Srackaaa... imho.. jak se pripojim pres GZ s nejakym makrovatkem? napr. Razor kdyz yoko je zakazanej??
    MOOR
    MOOR --- ---
    Loki: www.gamezone.cz. ID jede pod křídly Gamezone, takže hráči musí používat i jejich klienta.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Takova prasarna..
    LOKI_CZ
    LOKI_CZ --- ---
    Hel co to je ten Game Zone Client??
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    TAJEN: co sem provedl? já jen konstatoval pravdu, nevím, proč se jako do mě navážíš, když mě vůbec neznáš, já do tebe alespon nešťouchám prstem ;o))

peace man

každej máme svůj názor, svoji pravdu, nemám důvod tu sovu nutit někomu jinému.
    MOOR
    MOOR --- ---
    Tajen: no co ti na to mám říct, když neuvedeš žádná fakta, která bych mohl vyvrátit, jen prohlašuješ že tomu nerozumím...:P Nicméně z hlediska zatížení serveru je ruda hozená na zem maličkost. Kdybychom potřebovali bojovat s přílišným počtem itemů, určitě to budeme řešit jinak.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Moore moore moore achjo kdybys toho vedel o geologiii co ja a o prospektorech netvrdil bys tohle... ale nebudu ti vysvetlovat zaklady :)
    Chtel sem jim tim navrhem ulechcit servru nacez kazdy new item musi registrovat = vecinu sit rud hazu na zem = jako craft nevyrobim kos= hazu na zem.. ne toje jedno proste to neni RP aby GM prospektor poznal kde kopat a kde ne.. mne to pride jen smesne ale toje jen muj nazor..

Jo sunbime bez zase fnukat na MW :) a priste si to raci odpust.. kdyby byl postih za smrt takovej jako na dp2 toby byl hukout :)) radeji mlc a nic nekomentuj..ID je moc moc prima shard pac si tu hrac zahraje i sam.. bez jinam.. treba na dp2 tam si od 4lvl sam neskrtnes..teda dyz nejses srabik archer :))
    MOOR
    MOOR --- ---
    Tajen: a jak to pozná? něco málo vykope. za situace kdy na jednom políčku může být každý den jiná ruda to jinak prostě nepozná. A tudíž je zcela odpovídající současný způsob zjištění rudy. Jednou kopnes, vykopeš, zjistíš že tu rudu nechceš a jdeš dál. Jo a o nějakou knížku mi vůbec nejde, mě se to nelíbí celé;)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MOOR ja nechapu co dotoho montujes RP .. Musis uznat ze skusenej prospetor pozna co na kterym miste je za rudu a jestli to ma cenu kopat nebo jestli ma jit hledat naleziste lepsich nerostu.. ale ty vtom proste vidis neRP knizku :(
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    no zkusím si sehnat všechno, ale až po novém roce
    SUICIDE
    SUICIDE --- ---
    Sunbeam: jinak česká verze vyšla jenom to ouplně první Disciples 2: Temné proroctví, další datadisky tu už nevyšli vůbec, protože ten výrobce (zároven distributor) má takovou zajímavou taktiku že každý datadisk prodává dohromady s tou první hrou za cenu celé plné hry, ne tedy datadisku :-(
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    tak je to anglicky a vypadalo to moc pěkně, škoda že nemám vůbec čas hrát :o(
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    <ot>
    disciples II mám právě to RISE OF THE ELVES a hned jak to strčím do držáku na kafe, řeknu v jakým jazyku to je.
    takže na první pohled to vypadá englišsky ;o)
    ještě to nainstalím a pak vám povím přesnou verzi
    </ot>
    VAI
    VAI --- ---
    Moor alias Kryten: To vážně netušíme. :-)
    MOOR
    MOOR --- ---
    Tajen: nevím co se četríš, nic takového tu nikdo neříká. Ale RP to prostě není, to snad uznáš...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mate pravdu nema cenu neco noviho vymejslet.. zese vubec snazim :) Nekdyse sam sobe fakt divim jak muzu bejt tak blbej dyt to preci vsechno vite lip nez ja dyt tu hraju jen strnact dni..
    MOOR
    MOOR --- ---
    Sui: skvělý plán, má jen dvě drobné vady. zaprvé nemám ten level a zadruhé nemám ten level. technicky vzato se jedná o jednu vadu, ale považoval jsem za nutné ji zdůraznit. (schválně co se pokouším parafrázovat;)
    Ve skutečnosti je hlavní problém v tom, že nemám rád hry v češtině, takže doufám, že Finrod bude mít anglickou verzi;)
    SUICIDE
    SUICIDE --- ---
    Moor: v minulým Levelu vyšla plná verze Disciples 2: Temné proroctví. No škoda že tak uchvátali to další číslo, protože to bylo na stánkách sotva tři týdny ani ne. :-(

Jinak kdyby jste někdo měli na CD nejnovější díl Disciples 2:Rise of Elves (nebo tak nějak) tak dejte vědět, rád bych koupil jednu zálohu :-):-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam