• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NARMOImperial Dawn - Role Play Ultima Online Shard
    MINOWARA
    MINOWARA --- ---
    Sunbeam: v tvem pripade bych asi nerekl laxni ... spise bych te prirovnal k Jiranovy, i kdyz ten je o dost aktivnejsi ^___^
    Tajen: vcelku se nic nezmenilo a klidne to sem postni
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    No kdybys mohl na drowi auditko tak bysis tam mohl precist cotam vypisuje Siri a jetoho opravdu spoustu.. uznavam ze se podle toho neda na ID do puntiku ridit ale hrac ma aspon zhruba predstavu o rase za jakou hraje.. Nebudu to sem kopirovat pac jeto fakt dlouhy ..
    Samozrejme setam tet hadaj pac vsichni vcelku s nadsenim prijali to ze se zase neco deje.. Jedinej Nym prohlasil zese nam na nakou koncepci drova muze raz dva tri.. takze si bude delat dal co chce nikoho neposlouchat a huntovat horniky :)) Ale odpoledne to dyztak skopcim az pridu z worku a poslu ti to na mejla.. a skusim tam dopsat este neco zasebe :) ale dele sem nehral tak nevim cose u craftu zmenilo vsechno-... :((
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    ohledně nápadů a drowů by bylo úplně nejlepší mi poslat na mejla, sice jsem teDˇdost laxní, ale možná že mi dodáš tu správnou motivaci něco dělat ;o)
    tím myslím, že je moc moc dobré, když člověk, který hraje, člověk roumný (ne náctiletý fracek, i když jsou výjimky) se snaží změnit to, kde a jak hraje, nejen kvůli sobě, ale i ostatním, pro požitek ze hry ...
    jinak nevím proč by měl být dobrý nebo funkční nápad ukamenován hned v počátku, tkaže se neboj a jen mluv, na zuba moc ne, má svých starostí dost, na sx také moc ne, jsou tam maníci, kteří to dokáží slušně rychle poslat pod drn, zkus sem neb ojak sjem psal mejl
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Hraci se schovavaj asi proto ze pribehne drow z Windu da mu kill a sebere mu i spinavou bandu.. Zacli vznikat vcelku pozde , vim onich ale uz jen zdoslechu comi obcas Tracker rekl na icq kdyz se ptal jakse neco vyrabi.. O prevzeti Windu teda nevim ale Buk rikal zesejim stavi mestoo jejich bo co .. No zeto takle skoncilo mne vcelku mrzi.. Treba se casem este rozdejchaj.. hmm tahnuti na id ? nevim du tam pac se vrati i par starejch pratel.. treba z toho zase nic nebude ale uvidime.. chysta se zajimava koncepce drowu z Windu sem zvedavi jak to vyjde a . zeby uz byl neco jako frakcni system ? Jinak semi zda ze GMteam snad ani neznam :) To raci prohodim par vet se Zubem nez s nakym GM :)) Jinak sem dostal par napadu k trenovani craftu ale zatim budu sticha zase by mi bylo vynadano.. cca jako vzdy :) Jinac sem setu chtel zeptat.. predchvili rekl Slaimer na foru ze kdysi hral drova zaplat panbuh , kdyz ja jeste nehral..
    To to hraju vopravdu tak na hovno ? nechapu cim sem mu uskodil..
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    imho půjde, jenže by tam museli hráči hrát a jak říkáš, nesměli by se jen schovávat

pokud víš, ale ty asi víš, vznikla určitá dá se říct sekta drowů, většinou zkušení hráči, ze zčátku to vypadalo zajímavě, ale pak si začli vymýšlet, co všechno chtějí, jejich cílem bylo převzetí windu, které se ovšem nikdy neuskutečnilo, jelikžo bu´d nebyli "naskillovaní" nebo neměli čas nebo se nemohli dohodnout, no fiasko :o(

jen tak vznklo další kryté tréninkové středisko

bohužel na ID nemám moc času a abych řekl pravdu ani nějak mě tam ti hráči netáhnou, je to opravdu plné adolescentních maniaků, kteří si dokazují něco, co v reálném životě dokázat nemohou, bohužel.

no uvidíme, třeba se to zlepší, snad, mezi GM se objevili dvě nadějná individua, třeba přinesou trochu větru a šťávy na ID ;o)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Sunbeame , samozřejme ze hraci chteji volnost aby si mohli dělat co chtějí, popřipade vladnout mestum a tvořit rasy... Ale vem si taky komu ta volnost byla dana.. Adolescentnimu jedinci co si leci sve mindraky za spackany detstvi na ostatnich hracich a hru si predstavuje tak ze bude absolutnim vladcem vseho a vrchol jeho snazeni je purePK a sikanovani ostatnich hracu.. Konecne sem byl vracen i do audytka drowu, tak sem zalistoval o cca 500 postu zpet do te doby kdy sem byl z audytka vyhozen a neveril bys tomu cosem si tam precetl.. jako za dve hodiny sem to prelouskl a vicemene mi z toho bylo zle..Stalo se jen to co sem predpovedel pred odchodem do Delucie.. Skoda ze mne tenkrat nikdo nechtel poslouchat vcetne gm :( Moc by mne zajimalo jestli se da vubec reputace drowu z Windu na ID jeste nejak zachranit.. jestli pujde znovu vybudovat Wind jako fungujici celek aby to nebylo jen chranene vycvikove stredisko pro PK..
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    zajímavý názor

co já k tomu mohu žíct, nejdříve chtějí všichni hráči volnost, aby si mohli dělat co chtějí, vládnout městům a tvořit si rasy, mno a zde je vidět, jak to dopadá
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Takze se velkej navrat drowi slechty odklada ? :( a nejveci sranda je jak se Nym na drovim audytku rozpliva vtom ze vsichni budou hrat a pritom asi prvni co bude ve Windu nove tak ze bude vyhnanej :))))))) Jinak proc to GM nechali zajit az tak daleko ? Jo jasne hraci si zato urcite muzou sami.. no ale tak pak nevim naco mame GM team :) Proc nekdo neco neudelal a nechal Mikra s Nyme znicit Wind ? Tet slysim od hracu ze kdyz rekne drow ze je z Windu sklidi jen posmech a urazky do PK .. smutny vcelku hodne..
    5KO
    5KO --- ---
    lolki!
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Vis Zelí kdybych chtel jebat do ID asi bych psal neco jinyho.. Ale nema cenu se otom hadat..
    Pokud vim jedinou bitvu sem stebou svadel kdyz si vodkragloval to dite na popud uplne BEZVYZNAMNYHO drowa.. je mi uprdele zeses zato tisickrat omluvil a zejeti to lito a zeto byla chyba..Nejsem tet zadnej general a nezdase mi ze bych mnel zase tak dementni poznamky..
    Ano zdase ze uz na id nehraji.. ne ja nehraji nikde ...
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    ZELGARIS: hele chlape taky se trošku mírni, co je moc je moc!
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    TAJEN: OMFG Vrinne, jednou bys taky mohl drzet hubu. Po bitve je kazdy generalem, ze?
    Chapal bych, kdybys do ID jebal v pripade, ze bys tam furt hral, ale uz tam nehrajes, tak je nech zit a vyser se na sve dementni poznamky.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Shaela jestli si chces uzit hru a roleplaying tak na 100% ID ale hledej spis priznivce Lloth nez Kiaranselaky .. jestli to budes skouset ve Windu jen seti UO zhnusi ..

MOOR at si humici delaj co chtej.. co vim tak wind je v troskach potrat Nym ze sebe udelal absolutniho vladce.. coz je vrcholni demence.. Vlezdoprdelka Mikro ze sebe udelal drowiho prince coz je taky blbost pac snim Lara a Xaran zametaj jak muzou po tom co jedno nejmenovane GM odemklo Mikrovi ten uniq item a on ho znicil.. Dnes velmi lituji dnu kdy sem se jako clen Rady prmlouval za tyhle dva at dostanou rasu nejsem jediny komu hru na id totalne znechutili tet nemluvim o humech co ty dva upkckovali.. hele podle toho kolik je tet lidi online ma uz konecne kazdy hrac sve GM zejo? :)))))))))))))))))))))))))
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    TAJEN: je mi to fuk hlavne chci parit njake rpgcko >/]
    MOOR
    MOOR --- ---
    Tajen: znáš to, spousta lidí zkouší nové shardy. Což ovšem neznamená, že tam zůstanou, podle mě se jich většina vrátí na ID. Ale 350 hráčů... to je trošku přehnaný ne? Představ si ten přeplněný svět, fronty v dungeonech, problémy s bydlením...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno heh tet sem tam videl max 20 sem z toho vcelku zmatenej ze tolik hracu to zabalilo..
    5KO
    5KO --- ---
    keby na id hralo 350 hracov, tak tam mozno aj naku dobu ostanem :]
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Bych tu nejraci zase srovnal UO a RO ale nechci se hadat :) ale bejt na ID cca 350 hracu tak tam muzu hrat leda sochu :) njn GPRS je shit a ne kazdy bydli ve meste a muze mit rychlou linku :(Jinak muzete mit radost pac na legende mam lagy i pri peti hracich.. takze promne UO zdase skoncila :(((((((
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    MOOR: Ono to konkretne vadi hracum UO, kteri jedou pres GPRS ^_^
    MOOR
    MOOR --- ---
    Tajen: neštvi:) Zajimavé je, že používání gz klienta vadí jen hráčům UO, ostatním co hrají přes GZ to přijde normální.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam