• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEROEMhuhuhuu????
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    vidis, jeste jsem to nikde necetla. mam to jen od spalka. ten zase vypadal tak uvolnene, jak jsem ho jeste nezazila, tak jsem si rikala, ze to asi fakt klaplo :D
    REEFER
    REEFER --- ---
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    jinak mam jednu neofiko zpravu o tom, ze to iniciativa za prahu kulturni tentokrate vyhrala ;)

prisel s tim jakub spalek, myslim si, ze se to da brat jako seriozni zdroj.
    pry se bem rozhodl napravit, co vsechno richter napachal - takze chce zrusit plosnou dotaci na vstupenku a zachranit ohrozene subjekty (archa, celetna atd).

to jsem docela zirala.
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    myslis ten model o kterym si minule vypravela ?
    skoda pomohla bych,,ale mame zakazku na 1000placek pro francouzskej institut takze zejtra az dokonce tejdne me ceka lisovani placek :D
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    kdyby byl nekdo z vas vasnivy modelar a chtel mi pomoct s maketou, tak jste hrozne vitani v me rezidenci v cernosicich!

nebo mi klidne muzete jen prijet delat spolecnost, pokud vam nebude vadit, ze se budu soustredit na ten krasnej model :D
    REEFER
    REEFER --- ---
    zejtra zejo, podte se potkat.

rychla pozvanka - tri patra, asi padesat "umelcu", od sesti od rana do sesti vecera u hospody slamnik, hned u stromovky.

REEFER
    REEFER --- ---
    zombie girl - tentokrat ji budu muset oliznout kozacky!
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    :D
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    taky bych sla. jestli budu stihat. tak se stavim.
    kdyz stihat nebudu, tak se stavim taky.
    REEFER
    REEFER --- ---
    otri sa! ja sa o teba octverim!
    PASHWAKA
    PASHWAKA --- ---
    REEFER: nehlasim? no tak ja se o tebe v tom akraci otru, at si napravim reputaci ;]
    REEFER
    REEFER --- ---
    ty si taky skleroticka jitko, my ani sasa sme tam nebyli a jeli sme na ne druhej den jinam :D hehehe (bez prudy martine, jenom me to pobavilo kdyz sme tam tak jako byli spolu, ze se ke mne nehlasis)
    PASHWAKA
    PASHWAKA --- ---
    aha., no ja mel prave pocit, ze sme se bavili, "ze jaktoze tu neni nikolaj?!"., tak to sem si musel prohodit s jeste nejakym jinym koncertem., . beru tedy zpet :D
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    hele, ja tam byla taky v tom styxu a martine, nestal si tam nahodou celej vecer s nama? :D
    PASHWAKA
    PASHWAKA --- ---
    klido dej
    REEFER
    REEFER --- ---
    ty si tululum, vid? :D mam sem dat fotky? :)
    PASHWAKA
    PASHWAKA --- ---
    REEFER: znali a mam pocit, ze nebyl a ze si na ne pak jel nasledujici den nekam jinam
    REEFER
    REEFER --- ---
    neasi sem v tom styxu byl neasi tywe :D ty taky? videli jsme se? znali jsme se?
    PASHWAKA
    PASHWAKA --- ---
    REEFER: jojo., prve hrali ve styxu., ,. haluz kombinace jich dvou a toho dekoru okolo., . ale zas super velikost prostoru na ne., . takze urco doporuco
    REEFER
    REEFER --- ---
    bacha na to!!!

pozor! pozor! messer chups v praze!! doporucuju!

http://www.palacakropolis.cz/pakr/pub/home/action/actual/Main$pageletManager$ActionView/39060.jet
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam