• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEROEMhuhuhuu????
    REEFER
    REEFER --- ---
    pro pobaveni? dneska ZASADNI VEC!!! pa ra da
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    ja mam pristi tejden prijmacky,,taky bych se mela zacit ucit,,ale az o vejkendu :D
    PASHWAKA
    PASHWAKA --- ---
    BARCIA: no musim se ucit, za tejden mam technicky statnice
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    jinak prijd te zejtra

Julien Maire
    prezentace
    čt 12. června v 19:00
    http://www.skolska28.cz/info.php?event_id=164
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    PASHWAKA: prijdes zejtra na 7mou do skolsky ? ten frantik bude dobrej si mysli,,to co mi dneska Dana ukazovala me dost dostalo !! jo a pujcuju mu lampicku na tu akci hehehe ;]
    PASHWAKA
    PASHWAKA --- ---
    dneska nakonec nejdu., v nedeli je koncert sightings a ve stredu pak zavoloka a matmos, no a jelikoz messer chups jsou spis koncert pro pobaveni a ja musim setrit., . tak se dneska omlouvam, ale snad se potkame pri nejake jine prilezitosti teda! ;]
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    PASHWAKA: fakt ? ze s emi nepochlubil ,,ale ja ten ctvrtek nemuzu skoda :(

jinak bobina dostal pigara a je memocna ani se presne nevi co ji je,,doktorka se moc nevijadrila jen rikala ze plisen to neni ale naky naznaky tam sou,,,za 10 dnu jdem na kontrolu doufam ze s eto do ty doby zlepsi jinak ji budou seskrabavat kuzi na naky rozbory a je toprej neprijemny jak pro to zvire tak pro majitele,,z tech to duvodu se na nakou dobu zas stehuju do mesic :D
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    pan milos? bezva :)
    PASHWAKA
    PASHWAKA --- ---
    mozna se prida i tata! {muj a barci samozrejme ;]}
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    martine, tak kdyby se stal zazrak a ja to mela uz ve ctvrtek opravdu hotove k odevzdani, tak s tebou plavat pujdu! (ale ne do podoli:)
    PASHWAKA
    PASHWAKA --- ---
    KEROEM: tak to je skoda teda.., pral sem ti!!
    JOLIE2B: pojd plavat! ;] o potapeni nebylo ani slovo :D:D:D
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    JOLIE2B: ja se prej durdim,,nevim no,,snazim se bejt v klidu,, ale kdyz neposlechne to co rikam,,nedelej mi to,,,a udela to jeste trikrat ztracim nervy a odchazim pryc,,,jinak bych ho asi taky placla :D
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    BARCIA: ja bych ho fakt zabila. vzdycky jsem uplne nepricetna :D
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    JOLIE2B: presne tak to mam taky,,minule sme matejovi malem jednuplacla,,,potapjel me s takovou radosti, a jeste se mu libilo jak se durdim ,,ale me fakt tohle vadi anejvic na tom mi vadi to ze si nestihnu zacpat nos a natece mi ta hnusna voda do nosu fuj !!

MASH: aha..tak to te chapu,,,pivko je pivko a bazen je bazen ;]
    MASH
    MASH --- ---
    BARCIA: ale nic ,jen martin chtel plavat jakoze plavat a ja spis pocital s tim ,ze dam dva bazeny a pujdu do buface na pivko ;)
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    ja nesnasim, kdyz me nekdo potapi.
    fakt z toho mam fobii, byla bych schopna zabijet, kdyz mi to nekdo udela.
    regulerne se naseru a pak se rozbrecim :D
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    MASH: jake naroky,,rekni nam co se ti prihodilo s martinem na plavani ?

ja si pamatuju ze me strasne rad potapel v bazenu :D
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    KEROEM: tak to je skoda a rekliti duvod ? to bylo urco tim zes nemel fialovou kravatu a hnusne fialove sako ,D
    KEROEM
    KEROEM --- ---
    nedostal
    MASH
    MASH --- ---
    PASHWAKA: plavat bych sel ,ale ne s tebou ,mas moc velky sportovni naroky a uz vubec ne do podoli ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam