• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEROEMhuhuhuu????
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    anicka byla preci krasna vzdycky!

a ja martine taky prijedu!
    REEFER
    REEFER --- ---
    a ja sem jeste neco napisu. jakoze promin anit ze sem te vcera nepozdravil, vubec jsem te nepoznal, shodli jsme se s alexanderem, ze si zkrasnela a jsi tak hur identifikovatelna :D
    ANIT
    ANIT --- ---
    ja bych prijela! s filipem teda. ale musim jen do prosince?
    PASH
    PASH --- ---
    no tak doufam, ze se taky nekdo brzo pridate, uz mam nahlasenyho ondreje s dalsima ctyrma, tak dalsi prosim! mam tu ten bejvak pro hosty jen do prosince! ;]
    REEFER
    REEFER --- ---
    dobre predpisove davas. pochvala pred nastoupenym kolektivem!
    PASH
    PASH --- ---
    ja zas jak nepiju, tak sem si dal vecirek, jak dlouho ne
    prvni vecere doma, pak prvni vernisaz, ob dum druha a na treti uz i zasek, pze tam bylo vino a jidlo a plno lidi k okukovani a zabave, nekdo me tam fotil na nejakej web, meli tam originaly tisky od hirsta a na ulici pred vchodem stala bila limuzina, co privezla tureckou svatbu. neco po desaty na weddingu v byte, privatni popijeni piv za 50 centu a druha vecere, nakonec prevlikaci akce, ze jako styl padesatky, pze se jde na special vecirek s predepsanym ohozem, takze marta pucil flanelovou kosili a nacpal ji za kalhoty, tipoval bych se tak na sestnact, az na ty vousy, tri kosilaci a jedna kamoska v satech a razili sme na kreuzberg, piva vina, teply martiny a konakovy bonbony, kluzkej parket a lidma nacpana kuchyn, kdyz uz dosly mon cherie a lidu bylo polovic, vydali sme se ven hledat dalsi utociste, tri vybrany bary zavreny nebo akorad zavirany, bylo neco mezi treti a ctvrtou, s falesnym tetovanim na ruce sme to dostrachaly az na oranien, kde byl otevrenej podnik s nazvem Bar a neonovou ruzi u vchodu. uvnitr kupa teplousu, transvestitu, hipsteru i padesatiletej tipek s kukuci corbusiera, co me kousal do ruky a hlasal, ze pracuje jako prostitut a proc ze prej mu to neverime, guliema se nejaka transka ptala, na kterej ze zachod to ma jit, barmanka mela vyraz unavenyho buldoka a jeji klukoholci spolupracovnik potetovany cely zada. steny pokryty ruzovou plysi s dlouhym chlupem, zabedneny okna a sbirka sviticich umelohmotnejch lebek. kdyz sme pak vylezli ven, dostali sme trochu sok, ze uz je svetlo, posnidali baklavu a nejaky blbosti v turecky pekarne pres ulici a sli na metro kazdej svym smerem. v devet rano v posteli a ve dve uz me zas budilo slunce na xichte
    REEFER
    REEFER --- ---
    ondreji ty drz mlc, ze se nekde nekdy potkame :DD

ja sem uplne pomotal, ten svarak straslive daval - kdyt ja sem bez uzardeni dokonce chodil se svatozari na hlave. nicmene sem se u sasi na par hodin vyspal a pokracovani na naplavce se neslo ve znameni ultraluxusu :D
    KEROEM
    KEROEM --- ---
    ty jo, to je mi tak lito, ze jsem tam nebyl. to ja se jeste do tedka morim s Kantem a vubec me to uz nebavi.
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    zima nebyla, byl svarak s tequillou.

ja vas vubec nepotkala. ale mozna dobre. protoze jsem se uz pak celkem motala :D
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    my sme tam s barou a hankou dorazili zrona kdyz se dav vrhnul na mexicke mestecko vyrobene z jidla, ale ani sme ho neochutnali..
    KEROEM
    KEROEM --- ---
    JOLIE2B: mel jsem to v planu, ale bohuzel se musim hrozne moc ucit. stejne tam bude zima:-] pred 2 roky jsme tam byli s Jessicou a vubec sme si to neuzili, jak nam byla hrozna zima
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    jdete dneska nekdo do te stromovky?
    PASH
    PASH --- ---
    no ot ne tak uplne :D
    REEFER
    REEFER --- ---
    dovi! kedy si v prahe bez nutnosti sledovat tvuoi google kalendaaar?
    PASH
    PASH --- ---
    zdravim moji mili. nekteri lidi na stazi vedou blog, nekteri nic, ja jsem moc linej na jedno a zaroven zaseklej na internetech az moc na druhe a tak pokud by jste meli obcas chut zjistit, co tu vlastne delam, hazu kratky zpravy aspon na svuj twitter { http://twitter.com/lostpostservice }. ale nic moc kloudnyho se tam stejne nenajde ;]
    tak brzy na videnko!
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    pristi nedeli jsem do ctyr v praci. tak jedine vecere. to by slo?
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    co pristi nedeli 2.11 ? ;]
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    navrhnete ho vy ;)
    KEROEM
    KEROEM --- ---
    JOLIE2B: hmmmmmmmmmmmm, to zni dost lakave:=) navrhni datum
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    v pohode. me se to nedotklo.
    ta zahrada neni zas az tak citlivy tema :)

hele. tak se pojdme vykaslat na praci a proste jen prijedte, ja vam uvarim, to je lepsi ne?

uz jsem si nejaky zahradniky sehnala, jsou do prace jak divi.

prijedte nekdo, vyzkousim na vas nejaky novy recepty!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam