• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEROEMhuhuhuu????
    PASH
    PASH --- ---
    no to se dobre zdrzis! :D

OOOUAIIE: AAA! fotky!
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    tak to gratulace, stepane!
    tak ted uz jen relax u more?

jinak predesilam,
    ted v pate jedu do pecetina, kde se zdrzim az do 19. cervence, prijedte me kdykoliv navstivit, zustante, jak chcete dlouho.
    OOOUAIIE
    OOOUAIIE --- ---
    sAnTIaGO RULE??¿?¿!¿!¿!¿¿!¿
    BARCIA
    BARCIA --- ---

PŘIJĎTE PODĚKOVAT PANU DARJANINOVI,
    ŽE PETRA NEDOMU Z FUNKCE ŘEDITELE
    GALERIE RUDOLFINUM NEODVOLÁ!!!

Ředitel galerie Rudolfinum Petr Nedoma bude odvolán!
    Petr Nedoma vede galerii Rudolfinum již šestnáctým rokem. Galerie Rudolfinum se pod jeho vedením vyprofilovala na galerii světové úrovně.
    Díky svým kontaktům a kurátorským schopnostem se mu do Prahy podařilo dostat světově proslulé umělce. Do roku 2012 má Nedoma připravené
    výstavní projekty, které se po jeho odvolání nebudou moci uskutečnit. Nedoma bude odvolán novým vedoucím České filhamonie Vladimírem Darjaninem, který do své funkce nastupuje 1. července. Přesto ještě před svým nástupem provádí zaměstnanecké čistky. Veřejně však zatím odvolání Nedomy ani nepopřel, ani nepotvrdil, oznámil to pouze jemu. Důvodem má být špatný marketing a hospodaření s financemi galerie, přestože je Rudolfinum nejnavštěvovanější galerií v zemi a její rozpočet je vyrovnaný. Na post Petra Nedomy si již Vladimír Darjanin vybral svoji bývalou spolupracovnici Sylvu Petrovou, která má na post nastoupit bez jakéhokoliv výběrového řízení.

Dochazí tak k zasadní proměně významného kulturního prostroru způsobem, který je nekoncepční i nemoralní, tudiž neakceptovatelný!
    Není možné, aby o lidech na důležitých kulturních místech rozhodovaly subjektivní motivace
    a kontakty, jak se již stalo v České republice zvykem! Přijďte tuto situaci změnit
    VE STŘEDU 24. 6. v 10:15
    (Sloupový sál, Galerie Rudolfinum, Alšovo nábřeží 12, Praha 1)
    na tiskovou konferenci budoucího ředitele České filharmonie Vladimíra Darjanina!!!

Přijďte poděkovat novému řediteli, za to, že nalezne dostatek odvahy ponechat Petra Nedomu ve své funkci!

Facebook událost (prosíme, přihlaste se):
    http://www.facebook.com/event.php?eid=127311407432

Děkujeme za Vaší podporu a prosíme, pošlete tento e-mail svým známým.

Studenti vysokých uměleckých škol.
    PASH
    PASH --- ---
    spravne oni!
    ANIT
    ANIT --- ---
    tak gratulace ondrejovi
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    ja sem usnula jak nemluvne a rano sem dense prdela do perin .D
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    promoce byla teda pekna nuda (ale moc se mi libilo, jak jste vyhazovali ty cepicky do vzduchu a operni zpevacka se mi taky libila), zato vecer ve znameni Vranac, to teprve bylo :)
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    Ondra mel dneska velkej den,,promoce byla pekna a tet jdeme oslavovat ;]
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    to je honde vtipne,, jitusko jen tak dal ,,sazej dalsi ;]
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    i've never been lonely cause me is so cool?
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    i've never been clever cause need it never?
    KEROEM
    KEROEM --- ---
    JOLIE2B: hele, tohle je fakt dokonaly. asi se to stane mym vzorem
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    ondreji, tohle teda hlavne pro tebe.
    tak jo, pro tebe taky, nikolaji :)

http://www.youtube.com/watch?v=5phm88mMx38
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    a co jeste delas, kdyz zrovna nejdes? :)
    OOOUAIIE
    OOOUAIIE --- ---
    jste teda pekne zwrhly ja jen trosicku rano vstanu jdu coz se moc neda povazovat za zwrhlost ale treba trochu je a odpoledne odpocivam coz si pak dopravam tuatam nejake zwrhlosti cognac ci ma nejvetsi zwrhlost jsem si dal guiness ci jaxe to pise jsem tu potkal jednoho japonce a s nim se podporujeme v nasi zwrhlosti bavime se spolu japonsky coz mi moc nejde tak vetsinou presedlame na anglictinu coz pak vypada asi takhle... walkin?? walking jes walkin!!! drinking? Jes es Drinkin drinkin... dnes jsem vstal v 6 a vyrazil kolo 7 a bylo to dost podivne dneska neb jsem sel 17km rovne mezi poli coz znamena asi tak 4 hodiny kdyz jsem se podival na levo horizont a nikde nic jen pole obcas strom ci stromoradi nebo vetrna elektrarna a napravo to same cesta prima jen trochu zvlnena tak 2-3metry takze obcas nebylo videt ty co sli prede mnou a za mnou a v podstate se jen za ty 4 hodiny menilo rozmisteni stromu jinak vse vypadalo porad stejne huaa jit takhle tyden tak se asi zblaznim nakonec se objevila vez kostela vesnice kterou jsem mel projit tak jsem si rikal ola uzasne ale trvalo mi jeste hodinu nez jsem k ni dosel mno jsem se chtel podelit ale nejak to vubec nevystihuje muj pocit a dojem jaky jsem mel mmmm no nic mejte4se
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    hohehe ja sem zas minule hrala na piano rolnicky rolnicky s jankou a hrozne sme u toho krakoraly ,,a ondrej potom tez krakoral a tancovali sme na disko ;D
    REEFER
    REEFER --- ---
    ho ho
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    zni to skvele, stepane, tesim se na nejaky vypraveni!

vcera jsme to trochu napravili s ondrejem a eduardem, tak uz je zase vsechno ve zvrhlem poradku.
    (kluci zase behali po autech, ja delala, ze je neznam)
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    ano ano stastne putovani ty nas cestovateli a tesime se navidenou v Praze ;]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam