• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEROEMhuhuhuu????
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    rika,, ze tam budem ;]
    REEFER
    REEFER --- ---
    hele ne ze bych se na ukoly nechystal - rikas ze tam budes?
    KEROEM
    KEROEM --- ---
    chtel by jeste dneska nekdo na Jitcino predstaveni do Alfreda? mohli byste tam zdarmo. jestli ano, dej te mi vedet telefonicky (777677774)
    REEFER
    REEFER --- ---
    ja dal vikend na hornackych slavnostech a tam me stepi pronasledovalo v hlave toto - http://www.youtube.com/watch?v=Z-DVi0ugelc tez doporucuji :) skvele se u toho vstava
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    je to cukrous ;]
    OOOUAIIE
    OOOUAIIE --- ---
    se taky musim podelit s vama huaaa rulee!!&schooL!! http://www.facebook.com/ext/share.php?sid=99245524380&h=a6oty&u=3e8Hm&ref=nf to ted posloucham povecerech Neni sladkej¿? To je muj bratr na nebesich sedi a zpiva... co mu taky zbyva hjmm Ooooo oooooo ohoohohoo Ooooo ohooohoo oooohoo Ooooo ohoohooo oohoooo Oohooo oohoooho ooooho Ooooo oooooo oooooo Ooooo oooooo oooooo Somewhere over the rainbow Way up high And the dreams that you dreamed of Once in a lullaby ii ii iii Somewhere over the rainbow Blue birds fly And the dreams that you dreamed of Dreams really do come true ooh ooooh Someday I'll wish upon a star Wake up where the clouds are far behind me ee ee eeh Where trouble melts like lemon drops High above the chimney tops thats where you'll find me oh Somewhere over the rainbow bluebirds fly And the dream that you dare to,why, oh why can't I? i iiii
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    je to holka,,Danka,,a ta zluta je nejvic kruta,,na slunicku zari jak lampicka a lita na ni hmyz ;D
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    a hele, to je holka nebo kluk?
    my se tady nad tim s ivankou hodadujeme a nejak si nevime rady :D
    kazdopadne ta zluta barva vlasu je uplne nejvic!
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    muhaha tak opet nake lomolofotlo ;]

Kutubi piknik

Kutubi day

BARCIA
    BARCIA --- ---
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    to verim,,tady je jak na podzim ;]
    proste leto jak ma bejt ;D
    OOOUAIIE
    OOOUAIIE --- ---
    porad na konci zeme nejak se mi odtud nechce jdu ted upoect dort hua cokoladovej pro vsechny cestovatele a poutniky
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    ahoj,,tak kde ses cestovateli tet ? ;]
    OOOUAIIE
    OOOUAIIE --- ---
    BAF
    PASH
    PASH --- ---
    prosim, pokud by jste nekdo mohl pomoct, napiste mi nejlip do mailu na yes@martinkohout.com

shanim nekoho, kdo by v Praze mohl na dve noci mezi pondelkem a stredou ubytovat dva franzouze (kluk a holka), kteri tam jedou na skok z Berlina. Jsou super sympaticti a nenarocni.

Mejte se!
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    ja taky,,stepo ses dobrej !! ;]
    REEFER
    REEFER --- ---
    krasa! sem tvuj fanousek.
    OOOUAIIE
    OOOUAIIE --- ---
    Hyua tak jsem dnes dosel na Koneczeme a smocil nohy v oceanu... relax u more mmm v podobe dalsich 400km chuze kolem pobrezi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam