• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEROEMhuhuhuu????
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    jitus mas nadherny podnosy ;D
    co mam udelat, abych jeden taky mela,,podnos pod nos ;D
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    libi se vam moje dva novy podnosy? :)
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    hele
    tady se muzete podivat na blog, co mame spolecne s janickou, zatim jsem tam teda dala veci jen ja.
    moc toho tam neni, ale prece.

http://tetalesba.blogspot.com/

ja jsem ta teta z Rokycan, janicka je ta lesba z Berlina :D
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    a potom taky se mnou a ,,to byly jizdy :D
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    a kdybych se neseznamila s martinem, tak neznam ani jednoho z vas a nemohla bych vam posilat legracni obrazky

JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    351 jede z mesic az do neratovic, hehe, v tomhle autobuse jsem se seznamila s martinem!
    jeste vetsi nostalgie!
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    tyjo 351 je cislo autobusu co jezdi k rodicum do mesic ..to je nostalgie ;D
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    ondro, myslim, ze +351
    budes mi volat, nebo co? :)
    KEROEM
    KEROEM --- ---
    JOLIE2B: krasavec:=) jeste, jaka je portugalska predvolaba?
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    ten ma ale bibra ;D
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    co na nej rikate? :D
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    moje portugalske cislo:
    968 479 634

diky, krasny nazev klubu.
    v restauraci jsem nebyla, varim si doma a to je dobre a levne. ale jestli nekam pujdu, necham si misto doporucit od tomase, myslim, ze bude vedet.
    ryby jsou skvely a taky krevety, ty jime skoro obden.
    a skvely je, ze sezenes vsechno mozny koreni cerstvy a spoustu veci certsvych vubec.

jinak uz si zacinam pomalu budovat klub obdivovatelu tady, mozna to bude hezka sbirka, s temi ruznymi papirky, na kterych ti nekdo necha na sebe kontakt, at se mu ozves. miluju to. pripadam si zde jako femme fatale!
    KEROEM
    KEROEM --- ---
    JOLIE2B: sem nahod sve portugalske cislo. jinak, jist si byla uz i v nejakem baru? maminky vari vzdycky dobre ne? :-] my sme vzdycky meli jidlo, ve kterem bylo takovy bez chuti hnedy gravy, jako to anglicky, a v tom treba byl rozmocenej toust, tuhy maso a tak :-] ryby jsou pry ale dobre.
    PASH
    PASH --- ---
    OOOUAIIE: dobre oni!

jinak ja se omlouvam, ze na posledni chvili, ale nestiham nic, nez instalovat uz od nedele, co jsem v praze., tak vas vsechny rad vecer uvidim ;]

http://jlbjlt.net/event/4872
    OOOUAIIE
    OOOUAIIE --- ---
    HUaaa jsem teď dorazil z Jižních čech kde jsme byli s Ondřejóm sbírat švestky dnes sme je nacpali do popelnic a kolem vánoc budem pálit. Podzim se rozlil po stráních a obarvil stromy a slunce celý den ospale a líně zářilo na ten kout tam dole pod Kletí kde jenom kohouti kokrhají aby byl vůbec nějakej ten brajgl páč všichni technaři jsou v praze. Děda dneska ještě nevylezl z postele a je to vlastně uplně jedno asi se ještě vyspává z předvčerejší bouračky mno pláž nikde i když jsme málem dojeli na písárnu nakonec jsme se však octli v táboře na náměstí na pivě a pizze... člověk tady ještě musí užívat večery dokavaď to de ne? JO? se mějte pěkně wršovicz kolem tří čtvtě na jedenáct pondělní noci někdy v září
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    je super jitus neboj kdyby sem byla na plazi s tebou ja amartin,,tak muzem zalozit sejrackou kru,,ty se narozdil od nas urco opalis,,to my moc ne,,

v praze zacina tak torchu podzim venku je ale porad pekne jen vecer trochu uz zima,,no trochu vic,,vcera sem sla z wakaty pesky,, az do malesic,, mensi prochazka a nemalo sem zmrzla,,dneska mam rymu ;D
    JOLIE2B
    JOLIE2B --- ---
    lomo s sebou nemam a zadny fotky nedelam ani na toho blbecka, co s sebou mam.
    ale az nejaky udelam, tak vam je poslu.
    tady je porad leto. dnes jsem byla na plazi.
    akorat jsem peknej tvaroh mezi vsemi temi hnedymi portugalskymi tely.

a ondreji, to, co si rikal o portugalsky kuchyni, neni pravda! tomasova maminka vari nejlepsi jidla!
    (ale je pravda, ze jsem jeste neochutnala zadny zakusek se zloutkem s cukrem:)

co praha?
    OOOUAIIE
    OOOUAIIE --- ---
    Ww tkt tk zvj!o ay a uie! mas sebou Lomo?o?nejaka fota bybyla pekna.Na osvezeni pameti a tak.Sic tu je teplo ale mno jako nic moc teplo v praze. radsi bych vyrazil nekam k mori poslouchat vlny a chytat paprsky rozlozeneho svetlaZDaraSilu
    PASH
    PASH --- ---
    JOLIE2B: uzivej!
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    podravujem lisabon :)
    jitus teply ti prijdou tim teplem,,tilka a oholena podpazdi k lisabonu patri :D

informuj dal co se tam deje ?
    tady je celkem taky teplo,,ale teplejch tu dneska moc nevidim :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam