• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek
    CAJA
    CAJA --- ---
    CAJA
    CAJA --- ---
    tak jsme si dali foceni v brne. tetovani z kriminalu. 60-90.leta

TIGRE
    TIGRE --- ---
    CAJA: ja mam industrial docela rad, ale normalne jak pise tvorbo, pokud chces z toho vytezit vic nez jen cvaky nejde to nesymetricky. a nebo k tomu pristup uplne jinak a ber to jako ciste pozadi treba do portretu.
    CAJA
    CAJA --- ---
    TWORBO: jo jo, dost jsem to odflakla, blbe se ostri i zameruje na digitalu, jsem zatim jeste moc zvykla na analog, tam je toho v hledacku mnohem vic videt..
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    tyhle architektury a geometrie jakmile sou sejdrem tak to tomu ubira, srovnej si to ve fotosopu. ja bych rekl holesovice. nekde oblast ty mariny tam
    CAJA
    CAJA --- ---
    JAMINA: ja vim :) jeste lip to zni, kdyz jedem s detma tramvaji kolem nejakeho hrbitova, a oni reknou ze prej to je jako u nas doma, a lidi koukaj divne , nevedi co si o tom maji myslet he :))
    CAJA
    CAJA --- ---
    tak prvni vyprava s novym fotakem, jen par fotek, fakt par, a zatim nic moc.
    spis by se hodilo na cb fotit, a to jeste neumim s digitalem. taky az potom jsem zjistila jak se meni iso :) a navic se mnou byl muj braska, kterej se furt otacel jestli po nas nekdo nejde holi, pac jsme prolezli dirou v plote :))

kdo pozna kde to je ma bod :) http://cajacaja.rajce.idnes.cz/industrial/#album

JAMINA
    JAMINA --- ---
    CAJA: u nas doma na hrbitove- to zní strašidelně.))
    ELDA
    ELDA --- ---
    CAJA: milacci:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    Dneska s detma u nas doma na hrbitove
    http://cajacaja.rajce.idnes.cz/hrbitov/#album

CAJA
    CAJA --- ---
    ELDA: tenhle motiv bude i ve verzi klucici triko :)
    ELDA
    ELDA --- ---
    CAJA: parada:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    JAMINA: jo snad bude ptacek na triku :) jeste jsem to nenechala poradne ulezet, je ze vcerejska. uz jsem si pripadal skoro uchylna ze tam cpu cele zvirectvo. abych nedopadla tak, ze udelam z ornamentu celou zoo :))
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    CAJA: juva, tak toho ptáčka bych teda fakt chtěla na triku...prosím:))

btw povedená hra s geometrií.)
    CAJA
    CAJA --- ---
    Inspirace knizkou arabian geometric patterns

jsem z toho udelala zviratka :)

CAJA
    CAJA --- ---
    tenhle motiv bude nakonec asi takto na triku.

vpredu

vzadu
    CAJA
    CAJA --- ---
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    TWORBO: prislo mi to dost unyly osobne. jednak mi teda neprisel zrovna moc dobry ten text, jednak to pusobilo dost plose a imho z toho slo vytezit vic. takovy novinarsky kvazistandart ktery zahrabe ten potencial co to ma.
    CAJA
    CAJA --- ---
    tak muj novej milacek fotak dneska konecne dorazil :) analog povesen na zed a vymena za digitalni zrcadlovku

prvni pokusy...se jeste budu muset hodne naucit

TWORBO
    TWORBO --- ---
    jj prave pri kerovani.... coz me trochu mrzi.... bo to je ten samej pristup v bledemodrym a ja se tesil na jinej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam