• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek

rozbalit záhlaví
    CAJA
    CAJA --- ---
    PISIS: diky :)
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    PISIS: pekna ikonka
    PISIS
    PISIS --- ---
    Moc hezký!
    CAJA
    CAJA --- ---
    KFF: diky :) vsak kdyby nekdo chtel, budu do dvou tydnu tisknout, obednavejte si u me v poste :)
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Moc pekny, kocka je krasava!:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    SAKA: DIKY Sasko !! moc :))
    mam toho natisknute vice, jedno tilko tu mas u me schovane :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    ELDA: no taky jsem nad tim premyslela, ale volila jsem radeji tuhle variantu, chtela jsem preci jen , aby tam byl nejaky naznak toho ze leti, ze to jsou opravdu ptaci.
    SAKA
    SAKA --- ---
    CAJA: pekny to mas... vypada to fakt dobre, trochu jsem se bala, ze ty ptacci nebudou na triku tak pekny, ale jsou moooc pekny:-))) CHCI!!!
    ELDA
    ELDA --- ---
    nepresnosti jsou v poho...tesim se na dalsi veci! Jak by to vypadalo kdyby cerveni ptaci meli hlavy od sebe? Tvorilo by to pak dalsi dva cerne ornamenty uprostred...
    CAJA
    CAJA --- ---
    TWORBO: jo ja vim. ale trefofat se, kdyz to ani na tom situ nebylo rovne podle ramu, tak to bylo peklo :) a to mi ten chlapek v Kasi rikal, ze ta modra emulze je pruhlednejsi, he. pres tu vrstvu neni videt vubec nic.
    na velkovyrobnu to neni, to chce pak asi fatk si udelat dve sita, presne podle pravitka.

aspon jsou to trika vlastnoruco vyrabeny, kazde originalni :))
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    CAJA: no ono to nemas presne ani tady;)
    CAJA
    CAJA --- ---
    TWORBO: jojo, libilo se mi to takhle vic :) a prislo mi, ze to tolik neni videt, kdyz jsem se netrefila presne. coz hralo dost velkou roli ze :)
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    ty ptacky koukam mas otoceny:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    MUJ PRVNI SITOTISK ! :)

tak jsem se konecne dokopala a ozkousela vlastnorucne sitotisk. za trpelivou asistenci 2rba DIK !!

tu ukazky

a kocicka
    CAJA
    CAJA --- ---
    KFF: otazka jeste jak to bude vypadat v realu. ale asi jo, udelam tuhle barevnou variantu.
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Barva je nahodou dobra, zrovna na tom cernym pekne vynikne a jak jsou ti linie jemne, tak mi to neprijde nijak radikalni:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    Magnolie

CAJA
    CAJA --- ---
    takhle nejak jsem vymyslela pouziti ptacka na triko.
    jeste premyslim o jine barevne variante, mene radikalni :)

ELDA
    ELDA --- ---
    CAJA: u mne to uz tedy dava...nejdele ale vydrzi u openofficu:DDD
    CAJA
    CAJA --- ---
    ELDA: no po pravde je to tedy sileny ten digital a digitalni doba, deti jsou na to uz tak zvykli. az bude noemi 7 tak uz bude umet malovat v corelu ne :)
    ELDA
    ELDA --- ---
    Takovou fotku bych chtel mit v obcance:DDD
    ELDA
    ELDA --- ---
    CAJA: ja vim, vono ji to de naramne dobre... Ma k tomu vztah prave kvuli tomu digitalu. Zaprve foti sama a za druhe se vzdy hned koukne jak poza dopadla:)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam