• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek
    CAJA
    CAJA --- ---
    jedna aktualni fotecka, moje modeliny :-)

CAJA
    CAJA --- ---
    TIGRE: zadni strana nebyla uz tak promyslena. ja mela natisknuty ten motiv s kytkama jen jednou, takze na zadni stranu uz jsem musela dat neco jineho. ale dobry ne, moje prvni knizka :-)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    CAJA: tohle je vazne super :)

CAJA: libi ale predni strana o moc vic - zadni je na muj vkus moc techno ale predevsim me tolik v porovnani s tou predni neba:))
    CAJA
    CAJA --- ---
    ELDA: no jo , mas pravdu. je tam chyba. ach jo ..
    uvidime, co na to rekne jejich rabin..
    ELDA
    ELDA --- ---
    CAJA: i pismo s te dalky vypada pekne! hele...tak jsem se na to ted koukl a chybu tam mas:(( http://en.wikipedia.org/wiki/Sarah
    CAJA
    CAJA --- ---
    ELDA: nojo temer kopie ze :) vsak chteli tuhle ketubu tak ji maji mit. jeste jsem se snazila ji udelat hodne romantik a zabalila jsem ji do ruzoveho krepoveho papiru :-) jenom doufam, ze tam nemam chybu v textu..toho se fakt desim.
    ELDA
    ELDA --- ---
    CAJA: wow:))) i ta barevnost je naprosto stejna!!!
    CAJA
    CAJA --- ---
    a dneska jsem dodelala svoji prvni knizni vazbu ! na skole v plzni, kam dojizdim, svazala jsem si svuj skicak. poznala jsem kniharske platno, sesit blok, udelat si prebal, predsadku, mam uz i svoji kniharskou kostku, samozrejme cervenou :)
    ukol byl, aby skicak byl poznat ze je muj. tak myslim, kdo ma ode me trigo, tak pozna :-)

CAJA
    CAJA --- ---
    delala jsem ted i jednu svatebni smlouvu, tak jsem zdokumentovala postup malovani. asi tak 4 dny celkem. material, rucni papir a akvarel

CAJA
    CAJA --- ---

CAJA
    CAJA --- ---
    fotky z karnevaloveho pruvodu Freedom no Fear. nakonec jen par cvaku.
    http://cajacaja.rajce.idnes.cz/freed.n.fear/

CAJA
    CAJA --- ---
    mam samozrejme i fota ze sobotniho diy pruvodu prahou, ale jelikoz mi stavkuje net ( nevim zda to je tim ze moje punkove pripojeni uz proste vycerpalo sve moznosti) tak fotky nektere moc pekne zustavaj ve fotaku bo nevim jak to z netove kavarny nahrat. ale snad to doma poresim a teste se na fota ! :) pruvod byl moc zabavnej, mam i nafoceno jak chcipla fizlum kara, a tlacej svuj vuz v cele pruvodu pred transparentem svodoba misto strachu, a za nima ty techanrsky kary s muzikou na plny koule, moc pekny :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    JIMMI15: :-) trochu vesmirny to je ze, ale pocitam touhle dobou uz to vsechno stejnak bude peclive shrabane od pracovniku hrbitova.
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: uau, aby si nejaky navstevnik nespletl landart s nejakymi vyssimi znamenimi :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    trocha podzimu ode me ze hrbitova. uzivejete :-)

KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Tyjo to jste tam tu sed pekne vylepsili, parada:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    TIGRE: diky, potesilo :-)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    super dlouho jsem tu nebyl a vsechno chvalim cajo - jen tak dal !:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    CAJA: jeste k tehle malbe. pracovali jsme na tom asi 3 hodiny. kazda jsme mely uplne jinou predstavu o tom, jak to ma vypadat, takze jsem si zazila vypjetou a intenzivni konfrontaci, ktera ale byla super ! takhle jsem se pri tvoreni jeste nemusela hadat o svou pravdu :) fakt to bylo o kazdou caru debata. nastesti slecna byla moc sympaticka, takze jsme to obe prezili ve zdravi :)
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    CAJA: moc pekny! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam