• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek

rozbalit záhlaví
    CAJA
    CAJA --- ---
    KERBOT:
    KFF:
    DIKY ! :)

dneska si to zkocim vytisknout na A3 ty dvojice a uvidim jak to bude vypadat v realu.
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    CAJA: parada! :) Ty kombinace s puvodni fotkou se k sobe hodej jak je mas zde. Kouhoutek uzasnej, ale libi se mi to cely. :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    a jeste jedna

CAJA
    CAJA --- ---
    pokracovani na klauzure. ted hlavne premyslim nad tim, jakou formu tomu mam dat. jestli svazat do knihy, nebo vymyslet neco jineho.
    je tu napad, ze bych zilustrovane fotky prenesla tiskem na drevene desky.

jo a dala jsem ke kresbam vzdy fotku, z ktere to je delane. pro porovnani. mozna to tak i necham, ale nevim jestli se to k sobe hodi. jako dvojice na dvoustranku.

CAJA
    CAJA --- ---
    TIGRE: diky rudo za nazor ! :)
    to me vzdy strasne potesi, kdyz mi sem nekdo napise, ja pak vim lepe jestli mam na necem pokracovat atd.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    CAJA: tohle me bavi a libi se mi moc ! :)
    CAJA: doufam ze zamluvis na nejakou vernisaz !

ENKATT
    ENKATT --- ---
    das ist sehr schon!

tfuj
    CAJA
    CAJA --- ---
    KFF: jojo. me uz tam nikdo nedostane, preci jen jsem svobodny clovek :)
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Fajn podnik!
    TERKA
    TERKA --- ---
    myslim, ze jsme tam parkrat meli sraz se skolou...(je to dost prostorny)...Barmana si bohuzel uz moc nepamatuju, nicmene nam par spoluzaku jednou uteklo bez placeni a on to po nas nechtel zaplatit. A to slo o docela vysokou castku.... Jenze to byly jediny klady, ktery ten podnik mel :o)
    CAJA
    CAJA --- ---
    KERBOT: ale ale, sedis doma a skripes zuby, zes tam taky nebyl :)

KFF: nevim. ja si to prosla dost rychle, neco nafotila a zase mazala honem rychle pryc, aby me tam nikdo nevidel s fotakem. Mistni barman, ktery to vede a je prej udajne gay, uz nekoho postrelil do bricha, takze jako jsem nechtela moc provokovat :)
    a porcelan z reichu se tam prodaval za cca 100 -200 kc kus .vlajka s hakovym krizem za litr..
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Na damskych zachodech bylo pekne prosim co?:)
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    CAJA: nikdo by me tam nedostal :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    KERBOT: zavidis zejoo :)) ja vim, ze ty bys tam sel hned,nicht wahr ? :)
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    CAJA: Teda ty si davas akce - kdyz nejdes do gayklubu, tak do army saloonu! A tobe se to jako libilo? Jako vazne? ;)
    CAJA
    CAJA --- ---
    hlavne si proboha nikdo nemyslete, ze se mi to libilo, bo neco takoveho.
    pro me to byl proste takovej ulet to videt, ze jsem to musela nafotit. zase to zmazu po nejake dobe, nebojte :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    a tresnicka nakonec

pohled do par vykladnich skrinek u baru..

CAJA
    CAJA --- ---
    takze navsteva pamely se nekonala, pac byli kluci nachcipany, ale za to mam jiny bizar zazitek !
    byli jsme v podniky, kam uz nikdy nepujdu, ale svou navstevu jsem zdokumentovala :)
    Je to saloon, ktery ma dve patra. horni patro je velici kycovite zarizen vy stylu zlatokopeckeho country, s elektrickym krbem !
    a u vstupu do dolniho patra je velky napis Pacifistum vstup zakazan ! a dole vladne typek, ktery miluje army mocne. a to fakt uuulet !! chodi ozbrojenej, u pasu bouchacku a myslim, jsem videla i obusek atd.

a tu tedy nejake fota od army nadsence, vcetne nadseni pro artefakty druhe svetove valky..interier byl fakt hustej. a uz nikdy tam nevlezu. dost tajne jsem fotila taky.

vstup do baru z ulice. Velika army-kara a vlajky !

interier

panske zachodky s tankama

tohle vislo ruzne ze stropu

arzenal veliky po stenach

CAJA
    CAJA --- ---
    KFF: jojo, jezdim kolem, je tam celkem velke krematorium s velkym napisem Svetlu vstric ! :)
    KFF
    KFF --- ---
    Pekne!:) Aby ses do ty Plzne neprestehovala, hrbitov tam maji taky, dokonce na vypadovce na Prahu.)
    CAJA
    CAJA --- ---
    jeste jsem vam zapomnela rict, ze ac je to podivne, moje posledni dve figury malby uz maji sve majitele ! che :))
    vzdy se ve stredu vracim z plzne do prahy a tentokrat jsem se nedostala na bus, pac byl vyprodanej, takze jsem musela zustat v plzni do ctvrtka, a jelikoz jsem jela jakoze dom tak jsem sebou mela sve skromne malby. sla jsem na byt na kalbu a po dvou flaskach rumu me kluci ukecali, abych jim figury ukazala, a ikdyz jsem je sahodlouho presvedcovala, ze to jsou figury jen za 9 bodu, kluci si je proste chteli nechat. takze ted visi moje dve figure uz ve dvou plzenskych bytech :))
    tyhlety moje plzensky dny a noci zacinaji byt vazne vtipny :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam