• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek
    CAJA
    CAJA --- ---
    stare dobre lopaty :)
    ech a pardonek, ze jsem tak nesmele morbidni. uz mi to nejak prirostlo k srdce
    CAJA
    CAJA --- ---
    dnesni zima a mrazivo na hrbitove. je tu opravdu krasne a ticho

vzdycky jsem premyslela, kdyz je takovyhle mraz a pohrbiva se, tak jselti pouzivaj zbijecku. tak tady mam odpoved. evidentne mi tu brzo pribude cerstve masicko :)

CAJA
    CAJA --- ---
    JIMMI15: no jsem si potrebovala aspon na par minut oddechnout od toho protivneho uceni :)
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: jestli jsou tohle produkty tvoji nudy, tak ti zavidim!
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    CAJA: To je Jungmanova lebka? Slusne morbidne perverzni kombinace. A pak, ze krast se nema, kdyz ucel sveti prostredky... ;)
    CAJA
    CAJA --- ---
    a jeste kamaradka s jistou vanocni kouli, ukradenou z namesti miru :)

baf !
    CAJA
    CAJA --- ---
    ja pokousu vas ! posilam jednu lebku ze zasnezeneho hrbitova. doufam, ze vas bude strasit v noci ve snech, az se vzbudite zpoceny, omameny a v tranzu vykrocite do tmave noci, dojdete na hrbitov a zametete mi tu zahradku :))

a jakoze coze, se doma nudim :)

KERBOT
    KERBOT --- ---
    ABBE: nojo on je vlastne na Olsanech, to by mohl v noci vstat a preventivne Caju pokousat.. btw afaik quidquid latine dictum sit, altum videtur, imho. ;)
    ABBE
    ABBE --- ---
    KERBOT: Přesně tak. A celé jeho rodné město trpí s ním,neboť se nám tu všude ozývá jeho bušení na víko rakve. Mimoto, "battlefield cestinaru" , není to absurdum in adjectivum?
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    CAJA: "battlefield cestinaru" ... Josifek Jungmanu rotuje v rakvi :)
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    "toz" co si budem povidat, hah :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    deti deti, ne ze si z toho tady udelate battlefield cestinaru, ikdyz nepochybuji o tom, ze by to bylo velice zabavne :)
    ja se svoji specializaci przneni cestiny bych se "jakoze" urcite necemu priucila :)
    KFF
    KFF --- ---
    KERBOT: To ale neznamena, ze se v tomto oboru nemuzes zdokonalit, "takze" mas vlastne pekne naslaplo.)
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    CAJA: spravne "paraziticke vyrazy" :).. ale na ne je nastesti expert nekdo jiny, takze se nemusim az tak bat verejneho pranyrovani. ;)
    CAJA
    CAJA --- ---
    ABBE: secteno a podtrzeno, tady je dneska nekdo ukecanej, a ja se jdu uz definitivne ucit dejiny, a basta ! :))
    ABBE
    ABBE --- ---
    Arnoštek Goldflamů tomu říká, tuším, "plevelná slovíčka". Ale nevadí, ujedete to no... Jinak přimět někoho říct, že ho to baví, není zase tak snadné. Takže, Cajo, fakt dobrý ;-)
    CAJA
    CAJA --- ---
    KERBOT: nas cestinar tomu rikal parazitni slova :)
    JACQUELIN: nas to taky bavilo :)
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    CAJA: vlastne "takze" v prvnich dvou vetach :-)) (takze, hlavne, vlastne - zakazat)

JACQUELIN
    JACQUELIN --- ---
    CAJA: tento způsob videoartu nezdá se mi vůbec nešťastný...ne vážně, baví mě to!
    CAJA
    CAJA --- ---
    113KW: hlavne ta tvoje bajecna kamerka :)
    KERBOT: je videt, ze to myslis uprimne :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam