jinak ted ve skole trochu upadam. uz se to tahne od prvniho semestru, jsem vysata, vynervovana, deti zanedbavam (coz me strasne mrzi ), a proste toho mam uz vseho plny zuby...je to na me preci jen trochu hc jezdit do te plzne.
taky moje chyba, ze si vsechno moc beru a prozivam. ale ted jsem realne ve stavu, ze se mi z jakykoliv myslenek ze skole dela nevolno. komix uplne vzdavam. uz minuly semestr jsem to docela osvedovala, neudala poradne, jak jsem mela, a mam z toho spatny pocit.
tak nejak jsem vymyslela koncept toho slabikare. ale naprosto nejsem spokojena s "ilustracem" a formou..neni to vubec tak,jak si predstavuju prezentaci krasy. neni v tom cit ( coz je dusledek toho, ze sjem citove uplne rozlozena ). a vubec se mi to vlastne nelibi.
ale dam to sem. a pak se pujdu nekam klouzat :)
toto jsou jakoze dvojstranky slabikare
a tohle leporelo/ dle zadani klauzur/ kde jsou vyrezy z ilustraci. leporel by melo byt nekolik, aby si clovek mohl rozkladat a skladat jednotlive kusy k sobe, jak se mu zlibi, a tak pracovat s vizualni obrazem, podobou krasy, tak jak to kazdy citi sam za sebe.