• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek
    CAJA
    CAJA --- ---
    a ja jsem se uplne stydela vytasit svoje veci :) holky jsou vazne hrozne sikovny.a krasne peclive taky ! :-)
    CAJA
    CAJA --- ---
    neco z instalace klauzur ve skole v Plzni, Avalonu. - http://cajacaja.rajce.idnes.cz/avalon-09/

naprosto neuveritelne kraasne ilustrace v slabikari od Anicky

slepotisk, uzasny slabikar pro slepce, s brejlovym pismem, od copankove holcicky Anet

slabikar pocitu od nasi emotivni a ciste dusicky Veroniky

velice sverazna a strasne sikovna Hanka Jedlickova

mela paru na to si i vymyslet vlastni font..
    CAJA
    CAJA --- ---
    JIMMI15: hehe :)) ale dobry dobry, ma to lakat k osahani, staveni, budovani a hrani. takze jako veci radost si mi snad ani nemohl udelat :)
    facha to tedy tak, jak jsem zamyslela.

a tady jeste nahled, jak to vypada u me dome, po tomhle vsem. takovej mensi fotkovej vybuch :)

JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: hm, vypada to hezky, docela to laka vzit to do ruky a osahat to )
    CAJA: tjo a tohle se mi libi jeste vic, je to dobry napad a opet to laka k osahani a hrani.

jezis co to pisu, jdu si dat sprchu radsi .)
    CAJA
    CAJA --- ---
    a takovej bonus ve forme kolazi. porad z tech samych fotek, ktere me bavi nejvic, lepim a lepim :)

CAJA
    CAJA --- ---
    hotovy dve leporela

CAJA
    CAJA --- ---
    a pokracovani, prostorova vec, navazujici na fotky z klauzury

CAJA
    CAJA --- ---
    takze hotova klauzura. zitra instalace ve skole.

CAJA
    CAJA --- ---
    JIMMI15: no ono je fakt, ze to takhle je dost blbe videt. a predstavitelne to taky moc neni. v realu to vypada o dost jinak. spis jsem si rikala, ze to sem dam, abych zcekovala, jestli nejsem nejak moc mimo misu :) znam se, ze jsem ohledne typa schopna udelat nejaky total error.
    ale diky zes na to mrknul, budu to brat jakoze je to f poho, a jdu tisknout. stejne uz s tim moc nenadelam :)

HELOUN: finalni jsem hodim, to je jasna.
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    CAJA: Já se přiznám, že si moc nedokážu představit, jak to bude vypadat hotový a tudíž to nejsem schopna posoudit. Ale určitě sem pak hoď finální výsledek, budu držet palce! :)
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: hm, tak to akorat dej bacha na to, aby to bylo citelne a neprekryvaly se tmave plochy. jinak to tak asi muzes nechat. nemuzu rict, ze bych z toho sedal na zadek, ale rozhodne me to nezveda ze zidle, jakoze by to bylo zle. mozna to pismo trochu vetsi? i kdyz vlastne a3 je docela velky format, to by mohlo i stacit takto. ty nahledy jsou prtave.
    CAJA
    CAJA --- ---
    no vzhledem k tomu, ze typo moc neumim, nechci na pozici typa verzus fotky moc davat duraz. bude to vytiskle na tom pauzaku, ktery bude svazany v knize jako obyc stranka, list, takze ta fotka na dalsi strane bude prosvitat v tehle mire, jak jsem to jsem dala. takze asi by to bylo hezke, kdyby to slovo, typo, tak nejak sedlo s tou fotkou pod tim.
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: ma ta vzajemna pozice fotka vs. typo nejaky vyznam nebo je to ciste random vec? na tom pauzaku prusvitnem bude to typo?
    CAJA
    CAJA --- ---
    kamaradi, finishuju knihu, a zrovna delam posledni vec, tedy mensi typo. davam jsem jen ty dvojstranky,kde jsou slova. bude to vytiskle na modrem pauzaku, takze pod tim prosvita nasledujici fotka.

prosim prosim mrknete na to, jeslti to je cajk, at si tu knihu zbytecne nezkazim.. diky!

format je 2x A3

CAJA
    CAJA --- ---
    a jedno foto joelovi do alba - az bude balit ty holky zejo, ze vesnicky folklor mu neni cizi :))

KERBOT
    KERBOT --- ---
    CAJA: malo umiraj, co? ;)
    CAJA
    CAJA --- ---
    zatim nic
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    uz omejvas ty mrtvoly?
    CAJA
    CAJA --- ---
    dneska bourka a kroupy na hrbitove