• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek
    CAJA
    CAJA --- ---
    havran se mi libi. je delany ze hrbitovni fotky, co jsem pouzila na minulou klauzuru v zimnim semestru

CAJA
    CAJA --- ---
    premyslim, ze bych si do litomeric vysvitila toho sveho havrana, na potisk

CAJA
    CAJA --- ---
    ABBE: jasne super. ja jsem si rikala, ze bychom se tam mohli potkat :-)
    ABBE
    ABBE --- ---
    CAJA: Tak to se snad uvidíme, jinak kdybys něco potřebovala, tak se ozvi, místní pomůžou ;-)
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: :) V Litomericich muze zajit do letnaku na Jamu a kyvadlo!
    CAJA
    CAJA --- ---
    a mobilovka dneska, jsem vytahla jolika do letnaku na malou stranu na film Corpse bride. kdyz kostlivcum padali hlavy a tancovali, tak joel se smal nejhlasiteji :))

CAJA
    CAJA --- ---
    za chvily tady bude prekockovano, takze ted posledni, a poradny kyc, at to stoji za to, a par dni pauza slibuju :)

CAJA
    CAJA --- ---
    aha takze plakatek se nezobrazuje. tedy jeste jednou :

pristi vikend, http://www.kinoostrov.cz/filmfest09/index.html
    asistovat bude mistr Joel a slecna Noemi :-)
    CAJA
    CAJA --- ---
    KFF: no hele reknu ti to tak, ze mam skrabance uz snad po celem tele :-))

KERBOT: cywe litomerice ne asi ! :))

KERBOT
    KERBOT --- ---
    kocky jsou krasny a pekne nafoceny! :-)
    fotky z tabora pres svoji neambicioznost pusobej hrave, zivotne, akcne.. uplne je videt, jak jste se vyradili (vic na tech v galerii nez na tech, co jsi linkovala). atmosfera i spektrum detskych her a emoci zachyceny perfektne, sekani hlav nekde ucelove ok a nekde premrsteny, ale mas to v ruce Cajo.
    sukne fajn, ale chci to triko ala industrial, jestli mi rozumis ;)
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Uz ti splhaj po obleceni na rameno?:)

Ta pec je tedy uplne bozi!
    CAJA
    CAJA --- ---
    a taky jsem opet oprasila sici stroj, takze nova sukynka.
    uz ma majitelku :)

CAJA
    CAJA --- ---
    _KOFILA_: tak jeste jeden kyc, pro tebe :-)

jinak Oskar je neuveritelne mazlivy, mam uz uplne dodrapany krk, pac jeho nejoblibenejsi spaci misto je pod moji bradou :) a je strasne mlsnej, nemuzu nechat ani jidlo nebo piti chvily bez dozoru, okamzite to sezere, furt leze na kuchynskou linku a smejdi, a taky bohuzel na plotnu.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ten Oskar je parádní... nikdy jsem kočku do Dejvic, do bez sluníčka bytu s 3x3metry oknama nechtěl, ale Oskar... .)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    CAJA: Prolezu si to.
    CAJA
    CAJA --- ---
    Rita

Oskar

CAJA
    CAJA --- ---
    NATASHA: souhlasim, a posilam jeste par ukazek :-)
    jinak cele album zde http://cajacaja.rajce.idnes.cz/tabor2009/#album

NATASHA
    NATASHA --- ---
    Vůbec nejsem proti dokumentu; focený objekt rozhodně nemusí být estetizován.
    Ale stejně nemůžeš čekat, že zveřejníš fotky a lidi z toho nezískají pocit, že si "měli něco myslet". Protože, právě - tím, že ses pohybovala mezi těmi dětmi, Tě ony nechaly jít blíž, mohlas vidět jejich všední já. Což je samozřejmě zajímavý, a tím, že vyrobíš sérii, to zkrátka stejně nějak rámuješ. Fotka nikdy není úplný "jentak", pokud není autor idiot. Už tím, že rámuješ něco z reality ven, tvoříš vlastní příběh.
    CAJA
    CAJA --- ---
    okej a jeste se velice omlouvam za svoji cestinu a gramatiku ! :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    NATASHA: ted to bude znit trochu detinsky, ale proste jsem si kukatkem koukala, cvakala, a vubec jsem nemyslela na to jestli hotova fotka bude mit urcitou sdelovaci hodnotu. ty fotky nemaj byt ani emo, ani superumelecky. jenom moje pozorovani.
    predstav si, ze jses 14 na tabore mezi detma, pohybujes mezi nima, resis problemy, hadky, komunikaci mezi detma atd. tak jak to mas pak fotit ? ja nechci fotit deti v nekterych situacich a vnucovat tak nekomu, ze si ma myslet tohle nebo ono.
    mozna proto naschval useknu hlavu, podam jen castecnou informace, nekonkretni, aby tam nebyla zadna dominanta, emo. a tak.

ikdyz vlastne, kdyz nad tim tak ted premyslim, jestli tam ta dominanta neni prave ta usekla hlava :-) aby si nekdo nemyslel, ze mame na tabore same ufounk :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam