• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek
    CAJA
    CAJA --- ---
    ac neumim delat plakatky, dovolim si jednu pozvanku

JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    ha, pstrosi super!
    CAJA
    CAJA --- ---
    a do tretice architektura bizarni vesnicky :)

CAJA
    CAJA --- ---
    KERBOT: ulet proste. to bylo jako ve snu. jsem na to nejdriv koukala uplne omamene. proste krasa :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    a druha bizarni vec byli lekle ryby na zemi, ktere vysplouchly z kade projizdejiciho auta

KERBOT
    KERBOT --- ---
    neverim :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    jsem byla na vsi za kamaradem, a zpozorovala dve dost bizar veci.
    prvni byl polorozpadly barak a v nem prochazejici se pstrosi !

CAJA
    CAJA --- ---
    hm, zkusim popremyslet :-)
    ale jeden novy motiv bych mela. snad dneska ho vysvitim, tka se nechte prekvapit :-)
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    Presne. Chce to rybu.
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    KERBOT: Jasně ;-) CAJO, udělej taky rybu, jo?
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    CAJA: ten pan s trenkama byl kamarad Čuft, vypravel mi o tom, kdyz jsem ho tam potkal :))
    CAJA
    CAJA --- ---
    a mensi report z workshopu na cyklojizde.

sitotiskareni se velmi velmi povedlo. Lide byli nadseni, divali se, ptali, nechali si potiskavat trika a libili se jim moje motivy, z jehoz jsem samozrejme hrozne moc nadsena a rada :-)
    Jedna pani s kocarkem a manzelem za zady dokonce mi dala na potisk panovi trenky ! coz bylo hrozne vtipne, protoze se porad nemohla rozhodnout pro kterou barvu, a furt se radila s panem, ktery evidentne spatne nesl to, ze tam na verejnosti resime jakou barvu bude mit automati panacek na jeho trenkach :-))

stanek jinak byl dobre punkovej. Stul byl z joelovy postylky postavene na zidlych. Pekny obrus to ale krasne zamaskoval. Lec punk pokracoval v tisku, pac jsem jako sterky pouzivala stare disketyk, coz ale lidi hrozne bavilo. A verim tomu, ze par z nich se i zastavilo u meho stanku jen proto :-)

takze velky dik Jacquelin za pomoc a vsechny vymyty sejta. btw objevila jsem redidlo, ktere vymeje blede modrou einzwei, takze na dalsi akci se muzem tesit ! :-))
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    NATASHA: A taky ryby! ;)
    JACQUELIN
    JACQUELIN --- ---
    Ta taška je super! johoooooo :-) a velké díky.
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Kočka na nohavici je i bezva nápad. Kočky se tak často třou, je to jako citace :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    par potisku z dneska

CAJA
    CAJA --- ---
    Oskarek a Rita

CAJA
    CAJA --- ---
    natisknuto, 45 tasek. kdo bude chtit potisk,prijdte zitra na cyklojizdu. budu mit i svoje motivy. tisknout budu v Londynske ul.

NATASHA
    NATASHA --- ---
    CAJA: Bezva, ráda přijdu.
    CAJA
    CAJA --- ---
    KERBOT: ehm, poslu to dal ! :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam