• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek

rozbalit záhlaví
    ELDA
    ELDA --- ---
    CAJA: jj, hezka fotka...i ty na kinofilm z Kladna. Je dobre, ze zase pouzivas i analog...
    CAJA
    CAJA --- ---
    takhle po ranu na hrbitove..
    cvakla jsem i na analogu, tak to pristi tyden, az vyvolam

KERBOT
    KERBOT --- ---
    CAJA: nahodou peknej mutant se ti povedl! ;)
    CAJA
    CAJA --- ---
    EZECHIEL: a hele pan ekoterorista se ukazal na nyxu :-) no tak vitej rodino ! :)

predpokladam, ez kdybys mel figuru nakreslit ty, tak ti to nebude delat zadnej problem vid
    EZECHIEL
    EZECHIEL --- ---
    a nebo ty těla musíš asi studovat více v praxi (... přestaň zhasínat lampičku)
    EZECHIEL
    EZECHIEL --- ---
    no jo ta noha, ta by byla tak č. 58 ... ale vono ze všecho jde udělat výhoda, že jo. Tak ty perspektivy prostě obrať ad absurdum, když ti to nejde takhle, a třeba z toho bude nějakej novej koncept.
    CAJA
    CAJA --- ---
    mno a tak jak zacla skola, tak zacal opet muj boj s figurou.

jako prijde mi, ze po prazdninach mi trochu odlehlo, a jakoby ta kresba byla trochu lepsi. ale furt jsem hrozny jelito..mam uplne spatne proporce. proste mi to nejde do hlavy. Boris Jirku ze me nemuze :) prej si mam kazdy vecer pred spanim opakovat mantru : co je vepredu je velke, co je vzadu je male, hehe :))

jsem proste takovej trn v te jeho skupince figuralnich kresliru :) holt kresba NENI moje silna stranka

KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Ta ma fakt atmosferu!
    CAJA
    CAJA --- ---
    priletli havrani !! vcera tu byli dva a dnes uz tu je hejno.

takze zacla zima
    CAJA
    CAJA --- ---
    MANNY: no me se libilo, ze bylo takhle zatazeno, ale to slunce vysvicovalo preci jen o trochu vic,takze to aspon trochu prosvetlilo ty mraky. jako ten efekt toho svetla za mraky mohlo byt trochu vice.
    a ten bordel na negativu, to je muj podpis :))
    MANNY
    MANNY --- ---
    CAJA: No možná si to plánovala jinak ale ty mraky nad tou potemnělou budovou.. prostě paráda, eště navíc ty kazy tomu dodávaj dojem starý fotky což se mi líbí.
    CAJA
    CAJA --- ---
    ha a ted jsem si vzpomnela, neco ze hrbitovniho zivota.

vcera byl u nas pohreb / hrob jsem nekopala. chlapi me k tomu nechteli pustit, byli cely nazahveny na zbijecku, ze taky jednou nemusi hrabat listi:)
    no a kamarad rabin, po pohrbu jsme sli na obed, a on si mi stezoval, ze to byl uz treti pohreb v tomhle tydnu, ze byl v Olomouci, a pak na porhbu v Plzni. V plzni mela pohreb babicka z mirne mafianske rodiny. Kdyz byl obrad a zacla se spoustet rakev do hrobu, tak se ukazalo, ze vykopana jama byla moc mala !
    takze chlapi se museli chopit lopat a behem pohrbu diru rozsirit, aby se rakev vesla. smutecni hoste, obzvlast vnuk mafian prej rudnul ve tvari. bych nechtela byt ted na miste pohrebni sluzby, imho dostanou docela slusny pojeb.

ale ta predstava jak spoustej rakev, a ona mrcha se tam proste nevejde, mi prijde hrozne vtipna, hehe :-))
    CAJA
    CAJA --- ---
    a co se tyce industrialu, tak mam jetse v merku Ralsko - http://cs.wikipedia.org/wiki/Vojensk%C3%BD_prostor_Ralsko

tam by to melo byt taky dost dobre na foceni. az bude zajimavejsi pocasi, tak se tam asi vydam. kdyby se nekdo chtel pridat, tak muzem udelat hromadovylet
    CAJA
    CAJA --- ---
    MANNY: no akorat jsem stihla zachytit jak vzletli ty ptaci. ale jen castecne. a mam tam spatnou expozici.
    vic te veznici nejde zabrat, pac je tam docela zed. uz takhle jsem musela vylezt na ten kus zdiva, abych se dostala trochu nahoru a mohla fotit budovu. kdbych to fotila ze zeme, budu mit jen strechu a ostnaty drat.
    a taky mrcha slunce zrovna zalezlo. no tak ja zkusim jeste druhy pokus v patek, az pojedu opet do plzne. mam jeste pujceny ten fotak na 6x6. a to by teprva mohlo byt hezke foto.

jediny co je blby, ze se tam clovek nemuze zdrzovat moc dlouho, a cekat az vzletnou ptaci, muze nekd trvat dlouho. by chtelo vzduchovku sebou :))
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    jj, ta veznice vypada dobre.
    MANNY
    MANNY --- ---
    CAJA: Mě se ty fotky líběj hodně. Sám se chystám na kladno už asi něco přes rok. Ale nejvíc je ta fotky tý Borský věznice, na to že ti vyšla jenom jedna tak to musela bejt ta nej.
    CAJA
    CAJA --- ---
    VERAGOC: jo muzem jet spolu. mozna, ze se tam jeste jednou vydam. zdaleka jsem to tam neprosla cely. vlastne jen cast.

ale premyslela jsem o tech fotkach. je hrozne tezke fotit ten industrial. ani jsem si nemyslela, ze to bude tak moc tezke. To tema a veci sami o sobe maji svou vypovedni hodnotu, navic dost specifickou, coz je velice rizikove a strasne narocne na foceni. Prostredi industrialu je krasne samo o sobe a fotit to tak, ze bude to misto mluvit za sebe nelze. z toho vyjde akorat nezajimavej blaf, kyc a trapas. Navic ta specificnost je natolik svazujici, ze to cloveka uplne konsternuje a oslepne. Musila jsem se hrozne soustredit a snazit se, abych se odprostila a dokazala se na veci divat jinak, a nachazela tam zajimave pohledy a kompozice. A ne jen protrele klise.
    Musim rict, ze to nebylo vubec jednoduche, ale naopak hrozna fuska. A jsem rada, ze z tech dvou filmu vyslo aspon par snimku, za ktere se nemusim stydet.

Mozna by bylo zajimave zkusit z tech fotek udelat dvojice a tim tomu dat dalsi rozmer. a pak by to taky tolik neviselo jen na tech zaberech jako takovych, ale spise na souhru kompozic s tim, ze to prostredi tomu da tu spojitost..
    VERAGOC
    VERAGOC --- ---
    Asi bych si taky měla někdy udělat výlet do Kladna ...:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    hjo a vlastne jedna fotka borske veznice vysla. focena na kinofilm

CAJA
    CAJA --- ---
    CAJA
    CAJA --- ---

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam