VERAGOC: jo muzem jet spolu. mozna, ze se tam jeste jednou vydam. zdaleka jsem to tam neprosla cely. vlastne jen cast.
ale premyslela jsem o tech fotkach. je hrozne tezke fotit ten industrial. ani jsem si nemyslela, ze to bude tak moc tezke. To tema a veci sami o sobe maji svou vypovedni hodnotu, navic dost specifickou, coz je velice rizikove a strasne narocne na foceni. Prostredi industrialu je krasne samo o sobe a fotit to tak, ze bude to misto mluvit za sebe nelze. z toho vyjde akorat nezajimavej blaf, kyc a trapas. Navic ta specificnost je natolik svazujici, ze to cloveka uplne konsternuje a oslepne. Musila jsem se hrozne soustredit a snazit se, abych se odprostila a dokazala se na veci divat jinak, a nachazela tam zajimave pohledy a kompozice. A ne jen protrele klise.
Musim rict, ze to nebylo vubec jednoduche, ale naopak hrozna fuska. A jsem rada, ze z tech dvou filmu vyslo aspon par snimku, za ktere se nemusim stydet.
Mozna by bylo zajimave zkusit z tech fotek udelat dvojice a tim tomu dat dalsi rozmer. a pak by to taky tolik neviselo jen na tech zaberech jako takovych, ale spise na souhru kompozic s tim, ze to prostredi tomu da tu spojitost..