• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek
    CAJA
    CAJA --- ---
    a druha knizka. s cb fotkama. prebal taky z pauzaku

CAJA
    CAJA --- ---
    takze mam knihy hotovy, zitra instalace ve skole.

barevna knizka, s prebalem z pauzaku, a jeste pausak pokresleny, takze to dela docela pekny efekt

JANDOUR
    JANDOUR --- ---
    Tyjo, dost příjemný koukat jak na ty náhledy, tak na to, že Tworbo jen zbrkle neprudí, ale pečlivě vysvětluje zajímavý věci:)) - je na ten dialog (teda aspoň pro grafickýcho analfabeta) radost koukat!
    JACQUELIN
    JACQUELIN --- ---
    CAJA: tyhle stránky mám já hodně ráda...vlastně asi nejraději, hlavně věci od Áži Skálové. Nejlepší volba, když člověk potřebuje potěšit. Jinak tady má porce inspirace...http://yomaraugusto.com/
    CAJA
    CAJA --- ---
    TWORBO: tyjo super !! dik za link. ty knihy z baobab jsem obdivovala nedavno na komxfestu. nadhera, inspirativni moc !
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    kamos a jeho parta a jejich kooperace na poli knizni vazby, typografie a ilustrace. treba to muze byti inspirativni....
    http://www.koprbooks.org/
    CAJA
    CAJA --- ---
    JACQUELIN: pudr v lidlu ? :)
    JACQUELIN
    JACQUELIN --- ---
    CAJA: no právě se je snažím učit začlenit do každodenní konverzace. Ovšem házet definice to mi vždycky šlo, ale v tom porozumění je pudl v jádru;)
    CAJA
    CAJA --- ---
    JACQUELIN: bleeeee ! sprosty slova v tomhle auditku nechci mit Anicko ! ze se nestydis :)
    hehe, chci te videt u zkousky, jak budes hazet definice ! :))
    JACQUELIN
    JACQUELIN --- ---
    CAJA: Co takhle plátno na desky a pak papírový přebal s barevnými kresbami a pauzákový s černými liniemi? Myslím, že by to dostalo další prostor. Možná jsou dva přebaly už moc...ale viděla jsem něco takového teď v knihovně na jedné sbírce poezie a super musím říct! ;)
    btw: hermeneutický rozbor obrazu spočívá v zaujetí jistého předporozumění a posléze interpretaci samotného obsahu díla v kontextu, předpokladem k lepšímu porozumění je najít smysl sémiotických znaků a nevnímat pouze výtvarnou formu obrazu, která ale nesmí zůstat opomenuta. Jedině tak se může hermeneutický kruh uzavřít...:D
    CAJA
    CAJA --- ---
    tyjo nevim nevim, jestli tenhle semestr bude pauzak. to vis, ze me to laka, pauzak je krasnej ! ale rikala jsem si, jestli bych aspon jeden semestr nemela pauzak vynechat :)

von stejne bude, pac z tech cb fotek, origialu, udelam zvlast foto album, a tam bude pauzak pred kazdou fotkou..

mozna bych mohla ten prebal u barvy udelat z pauzaku ! natisknout na nej nejaky ten barevny motiv, a na deska dat bile platno. hmm :)
    RAEL
    RAEL --- ---
    Už s etěšim, bude experimentovat třeba s paozákem? těm motivům by to slušelo...
    CAJA
    CAJA --- ---
    RAEL: diky diky ! jsem rada, ze se ti to libi :)
    ja jsem hlavne zvedava jak to bude vypadat pak v knizni forme ! budu to tisknout na format A4, orez do tehle formy, co mam tady, svazat to obyc, zadne experimetny s deskama, normalne jednoduse platno, a pres to nejaky prebal, kde by mel byt nejaky ten barevny motiv. mela by to spis byt takove mensi knizka, intimnejsi, si prolistovavat, ani ne vylozene na cteni. spis na koukani.

na cteni by mela byt ta druha, cernobila
    RAEL
    RAEL --- ---
    CAJA: Tohle s emi moc líbí. Je mi líto, že k tomu nemám žádnou kontruktivnější poznámku, pardon.
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    CAJA: jo no vida, vidim ze vis teda vo cem mluvim..
    akorat zrovna tady bych zas dal zarovnani "na prapor " oproti tomu blokovemu....
    nekdy se da delat typografie ktera doplnuje obraz, jindy se da manipulovat s obrazem diky typosce ktera je v kontrastu k obrazu atd. ale to je jasna vec. myslim ze ti to jde a od dob kdy ses v tom patlala si udelala docela velkej kus cesty kupredu....
    CAJA
    CAJA --- ---
    takze tady je druha knizka. text stejnej /akorat zkracenej/. ilustrace ze meho skicaku z tohoto semestru.
    opet dvojstranky. jeste ze to sem davam, aspon to vidim z trochu jineho pohledu, a muzu to jeste nechat ulezet

TWORBO
    TWORBO --- ---
    CAJA: no... nekdy z toho pramenej i problemy. :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    TWORBO: hele ja jsem fakt hodne rada za to, cos sem napsal. a neberu nikoho, ze necemu rozumi stoprocent, to se neboj. kazdej ma svuj pohled na vec, a to je prave prece super ne ? :)
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    CAJA: mozna me uplne smaz, nechci delat chytryho protoze nejsem. ruce mam zasrany kolomazi a nic poradnyho sem na poli grafickeho designu neudal, krom par vydelanejch korunek:) ...tak ty predchozi prispevky ber jako ze to je povidani v poste. a navic kdyz to pos sobe ctu, mam neprijemnej pocit ze bych mohl bejt interpretovanej jako ten co "mluvi s patra" coz rozhodne nechci.
    CAJA
    CAJA --- ---
    TWORBO: no hele, ja mam nasazenou jeste druhou knizku. v barve a s ruco ilustracema, kde jsem s textem /stejny text/ pracovala takhle jak ukazujes. hodim to sem taky. tam vylozene je to pole textu spise vytvarny prvek. tahle cb verze s fotkama, mela prave byt stridmejsi varianta jako protejsek k te druhe knize. minimum experimentu

tkaze mozna jeste az uvidis to druhe..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam