• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek

rozbalit záhlaví
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    CAJA: Každopádně se zajdi podívat na tohle, zcela výjimečná příležitost! http://www.co-berlin.info/news.html?Itemid=390
    CAJA
    CAJA --- ---
    s pujcenou mapou a navinutym cb filmem vyrazim do Berlina. tak se teste na fotky :-)
    ole !
    CAJA
    CAJA --- ---
    KERBOT: jo, tenhle destnik mi prijde jako dostatecne opici ! na nadrazce by se vyjimal vyborne :))
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    prestoze uz nikdy nebude prset, tak takovyhle destnik by me presvedcil, stacil by opici potisk

CAJA
    CAJA --- ---
    NATASHA: jasne. mam ted doma cca 40 destnku :-) napis mi do posty barvy, a muzez ho zitra taky mit :-)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Tak jestli přijímáš objednávky, já bych prosila jeden neskládací, průhledný, kočičí :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    KFF: jasny mam i skladaci. ted mam doma tmave sede. tri uz natiskle s kockama a tri jeste prazdne. takze mi napis, jakej chces motiv a zitra budu vecer ve wakate, tak ti ho muzu hodit.
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: :) Delas i skladaci destniky? Chapu, ze jsou osklivejsi, nez ty paradni velike, ovsem mne by se ted hodil. Oba ty krasne od tebe jsem nakonec darovala a slavily uspech samozrejme:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    KFF: kdyz to rikas ty, tak to beru jako schvaleno :-))
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Bych se toho nebala.
    CAJA
    CAJA --- ---
    KFF: no ja nevim, me to napadlo proste jako dobrej vtip, udelat nakupni tasku s jednotou :)
    akorat jsem premyslela jestli jako muzu pouzit logo a tisknout ho takhle.. ?
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Pekne! Myslim, ze Jednotu tiskl na trika Nailer, tak bych mohla doplnit kolekci taskou:)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    CAJA: Libová :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    a nova nakupni taska ! design by [HC2]
    bude i varianta cerveny potisk na bezove latce :-)

CAJA
    CAJA --- ---
    zacala jsem pomalu skicovat na bakalarku. pochopitelne jsou to skicy mych rukou. barevnyma pastelkama, pac to me ba :) je to trochu crazy, ale jdu cestou, vyzkouset co to da

VERAGOC
    VERAGOC --- ---
    Ahoj Cajo, ty dětský kresbičky jsou suprácký ;)
    Fakt tu máš moc pěkné vecičky, šikula.
    Chtěla bych Tě poprosit jestli by jsi mi prosím nemohla udělat ty jedny šedý silonky s modrýma puntíkama, asi víš co myslím ;) díky
    Kdyžtak mi prosím napiš cenu až je budeš mít hotové a domluvíme se kdy mi je předáš jo? nepospíchá to
    Děkuju a ozvy se :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    dnes jsem delala na objednavku pro svatebcnany tzv "partnerskej destnik"

CAJA
    CAJA --- ---
    Jedem autem do Berlina 19.srpna, a mame jedno misto volne !!
    zpatky se vracime 26. srpna. to budem mit 2 mista volny.

Tak pokud se nekdo chce svezt, nabizime poklidnou jizdu :-) napiste mi do posty..
    CAJA
    CAJA --- ---
    tento tyden ve ctvrtek a patek budu v obchode Inter:zone, od 14-19h, kdo by se chtel zastavit na pokec, prijdte ! :)
    je to v Kubelikove 45
    CAJA
    CAJA --- ---
    a jeste jedna fotka ze Strelaku. plastove destniky, ktere se prodavali nejvice :)

CAJA
    CAJA --- ---
    KERBOT: diky moc ! jsem rada ze se veci libi :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam