• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Si pis!:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    KFF: no vsak doufam se zastavite, kdyz to budete mit hned u zadku :-)
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Z pana kralika by byla dobra stavebnice:)

Na rukavice se tesim a Frantiska nutne potrebuje body s nosalim skritkem!
    CAJA
    CAJA --- ---
    a havrani dnes radili na hrbitove. krakrakali a louskali vlasske orechy
    CAJA
    CAJA --- ---
    mr.kralik trochu prokouknul dalsim tiskem. ted me fakt docela ba

CAJA
    CAJA --- ---
    TWORBO: yeh ! tesim se na kovarske storky z indie :)
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    CAJA: se stavim nekdy na kévičku
    CAJA
    CAJA --- ---
    zapiste si taky, vikend
    CODE:MODE
    Bubenská 1, Vltavská
    26. — 28. 11. 2010

bude HC2 mit svuj stanek. zima prituhuje, takze pripravuju teple vychytavky,

prakticke rukavice. mam ozkouseno, ze to je dost prijemne. ja to uziju hlavne u pocitace, kdyz sedim a mrznou mi ruce. mit zapesti v teple udela dost.

to same pro nohy. kdyz chci delat paradu v puncochacich, mit kotniky v teple udela hodne. nejsou to ponozky, jen takove navleky jakoby. pokusim se jeste udelat lepsi foto, az se mnou bude opet komunikovat muj pocitac doma :-)

CAJA
    CAJA --- ---
    a jsem vlastne uplne zapomnela, ze uz mame kus eshopu hotovy ! podivejte se http://eshop.inter-zone.cz/brand/HC2
    dostali jsme vyhrate mistecko v super skvelem eshopu nejoriginalnejsiho a svobodomyslneho prostoru zizkova, Inter:zone :-)

coz mi pripomina, ze ted pravidelne budu kazdy patek na kramku, cca od 15h do vecera. takze jste vsichni srdcne zvani na pokec, kafe ci dle gusta :-) Inter:zone prochazi renovaci, velice doporucuju se zastavit. je tu spousta krasnych knizek, kazdy tyden neco noveho, import, ktery jinde nesezenete.
    nebudte tedy uzkoprsi a prijdte se alespon inspirovat sirokym spektrem fantazie !
    CAJA
    CAJA --- ---
    jo a je to tedy na klauzuru ted zimniho semestru, tematu rise divu
    CAJA
    CAJA --- ---
    podle Joelovi kresby vysviceno nove sito. pribeh uz jsem naznacila. pouziju pomoci techniky sitotisku ruzne variace otisku, ktere na hrdinovi zanechaji ruzne stopy. podle toho, jak ho utvari to, s cim se setka. predstavu jak to bude vypadat mam, ale asi to nedokazu popsat.
    chtela bych to opet udelat metodou fotek. a pak hodit do filmu
    CAJA
    CAJA --- ---
    predstavuju vam noveho hrdinu. ozije v malem pokojiku, podiva se doleva, doprava.
    probere se prekazkama, otiskne, pretiskne a zaznamena. vysplha dlouhou snurou do vzdusneho balonu, odkud spatri drobny a nezny pohyb. priblizi se, objevuje a splyne.
    a treba z toho bude dalsi animak :-)

CAJA
    CAJA --- ---
    vse je to zatim vpokusne fazi. snimku nedelam nejak moc, neni cas. spis zkousim ruzne varianty a zpusoby.
    az se rozhodnu po ktere ceste se dam, tak potom budu prohlubovat moznosti a dam poradne casu tomu, abych z toho dostala, co nejvic
    CAJA
    CAJA --- ---
    jo a jeste vlastne nejakej komentar. promitam z digitalu vyfocene fotky me ruky, na opryskanou zed v mem sklepe.
    pak to znovu fotim. a s nastavenym dlouhym casem pak fotim totez a pri tom ruzne macham rukou v obraze. vyuzivam tak svetla jako barvy a svou ruku jako stetec. fotak, ktery to vse snima se tak stava malirskym platnem..
    je to prijemny zpusob tvoreni v prostoru. moc me to ba.
    takze zitra se chystam ve skole v atelieru zkouset dalsi pokusy s projektorem. ze budu promitat na pauzak a vztupovat do deje jen stinovou hrou rukou. tak jak uz jsem jednou fotila pres pauzak, fotky na klauzure z minuleho roka.
    uvidim. ale uz si pomalu zvykam na objektiv, a odpoutavam se od ruky a nechavam telo tvorit spontanne.
    CAJA
    CAJA --- ---
    prvni pokusy s projektorem

fotky jsem neupravovala, pac mi kleknul pocitac, a mam pujceny jen stary notebook, na kterym zadny graficky programy nejsou:)

CAJA
    CAJA --- ---
    SHORMICHA: tyjo takhle presne zmapovany to nemam teda :-) ale brzy tu uz budou. tesime se na ne
    SHORMICHA
    SHORMICHA --- ---
    CAJA: jo jo, ty lítaj vždycky kolem 19. října a odlítaj kolem 21.února
    CAJA
    CAJA --- ---
    a takhle pak vypadala moje ruka :)

CAJA
    CAJA --- ---
    tak jsme vcera s detma tvorili. deti delali sablony, tiskli zlutou, a ja pak v noci dodelala zbytek :) nemeli jsme uplne idealni barvy na tisk, takze je to dost rozpity, barevne nestaly atd atd.. mela jsem doma jen remacolky, blbej valecek, a jeste Ritu, ktera se v jednu chvily prochazela po prosteradlu tlapky nabarvene na ruzovo :-)

druha strana, ktera me bavi vic

a takhle pak vypadala moje kuchyn

KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Jojo takoví odborní poradci se hoděj:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam