TWORBO: jojo to je ten Barta. presunul se ted k nam do Plzne. Zvlastni, ze nejsi prvni, kdo rika stejnou vec ohledne konsultaci s nim. ja s nim zatim zazila jen dve setkani, ale mam uplne opacny pocit. Me naopak za tu hodinu stihnul rict spousta veci, ktere me inspirovalo a dalo spousta napadu. Vypravel mi o jinych projektech, ruznych zpusobech animace, jak korigovat pohyb, a velice konkretni pripominky k te moji praci, ohledne animaci papiru, techniky plosne animace a co ze mu mam do priste donest hotove.
tak ja nevim, mozna zalezi na tom, s kym konsultuje. zase je fakt, ze ja jsem ho hrozne zahrnula svou energii a nadsenim, takze mu zrejme nezbylo nic jineho nez me opravdu vnimat a odpovidat na otazky :-)
a pri prvnim setkani, tak jsem hodinu a pul cekala a poslouchala jeho konsultace se skupinou zaku, a prislo mi, ze rikal spousta dobrych pripominek.bylo to zajimavy. i ze se mu neco libi nebo nelibi. ale co si budem povidat vono taky dost zalezi na tom, jak se tvari student, jestli ho to zajima a je schopny diskuze.