• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek
    CAJA
    CAJA --- ---
    nova ketubah (zidovska svatebni smlouva), dnes odeslana na Slovensko. 4 dny prace. rucne psany text v hebrejstine.

DESPICKOVI
    DESPICKOVI --- ---
    DESPICKOVI
    DESPICKOVI --- ---
    moc hezké, o víkendu se musí zavolat a objednat místo, někdo kdo umí německy, hledej....
    návrat nejpozději 24.
    CAJA
    CAJA --- ---

take jsem zkusila vytvorit svuj prvni obal na notebook. doufam, ze to bude mit pokracovani a vypiluju detaily. latka by mela byt nepromokava, ma vatovou vypln, takze az na zip splnuje snad dostatecne pozadavky na ochranu pro milacka pocitace :)

CAJA
    CAJA --- ---
    stara latka s modrotiskem. muj favorit !

CAJA
    CAJA --- ---
    mix stare latky s novou. nevim jestli se mi to libi uplne nejvic, ale spatny to neni

CAJA
    CAJA --- ---
    oldskul vesnicka latka s houbickama. kapsy prisite

CAJA
    CAJA --- ---
    stare latky maj totiz dost ferovy design imho :)

CAJA
    CAJA --- ---
    opet par dni na chate se svym sicim strojem :) takze nove sukne na sklade a k mani, kdo by zatouzil :))

vetsnou jde o latky ze starych satu

kapsa s potiskem pana Kralika

CAJA
    CAJA --- ---
    Byli jsme opet s detmi na venkove. Pode mnou se rozpadla jedna drevena zidle a tak si deti ze zbytku prken udelali kone.
    Pribily hrivy, ocasy, sedla a vyrazili na zapad. Ve stejnou dobu opruzoval sousedovic klucina se svoji motorkou, jezdil do lesa a zpatky kolem naseho staveni, az nas to dopalilo a ja jsem poslala deti na svych drevenych konicich k sousedum, aby hezky poprosili chlapce, zda by nemohl jezdit jinudy.
    tkze deticky se vydali opet na zapad, dreveny kopyta hezky klapaly o asfalt, a Joel jeste navic s trickem s napisem Automat, hezky poprosili, ze aby Pavel nejezdil kolem nas, ze dela ramus a jeho motorka hrozne smrdi !
    Stastny deti, ze statecne vyridily vzkaz se s klapanim vratili na svou farmu :)

Na chvily opojeni, ze jsme tento souboj vyhrali, byli jsme nahle uvedeny do soku, kdy z opacne strany se vyritila motorka s Pavlem, a v tesnem zavesu za nim jeho tatinek na ctyrkolce jeste s mladsi dcerkou na kline !

Nasi dreveni konici dostali co proto. Nalozili jsme je do auta a odvezli do Prahy. Ted v poklidu pasou travu na hrbitove, nabiraji sily a odvahu na pristi cestu na zapad.

Ole !

CAJA
    CAJA --- ---
    MANNY: nojono, nemam holt takove zkusenosti, abych umela udelat zajimave fotky na compaktu.

ale rikali jsme si, ze by stalo za to, si tam zajet vylozene je na foceni. ne jako na vandr, ale byt treba dva dny na miste a fotit. a tak si vzit veci na foceni, dobrej fotak, plastenky atd. nemluve o fotce na film! to by teprv byly snimky

ted, kdyz jsme sli tak furt byla predpoved silenych bourek a vichru, takze jsem se dost bala brat sebou drahej fotak

a lomo je fajn, ale muj konicek to neni.
    MANNY
    MANNY --- ---
    a nebo nějaký lomo
    MANNY
    MANNY --- ---
    pěkný, škoda toho kompaktu, tohle by si tu zrcadlovku zasloužilo
    CAJA
    CAJA --- ---

CAJA
    CAJA --- ---

CAJA
    CAJA --- ---

CAJA
    CAJA --- ---
    krasne kopce, lesy

CAJA
    CAJA --- ---
    jsem si neodpustila, jedna cedule u opusteneho vleku

CAJA
    CAJA --- ---
    jelikoz jsem nechtela sebou tahat svoji zrcadlovku, tak jsem fotila na pujceny compakt. tkze kvalita fotek tomu tak trochu odpovida..

Praded

CAJA
    CAJA --- ---
    par fotek z cundru v Hrubem Jeseniku.

zrezively vlek vedouci k certovym kamenum u pradedu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam