NAVARA: exisuje nejaky email konferencni server, ktery tenhle problem zkousi resit, tusim jsem jej kdysi daval jako likn, ale podle meho je to koncepcne nesmysl, mit najdenou otevreny a uzavreny system, to jde proti sobe... nechce se mi ted psat, vyrazim na koncert Legendary Pink Dots do Vagou na Narodni, ale kazdopadne jsem tenhle problem taky resil, dokonce kyberia.sk jednou mela na tenhle napad namotane sned vsechny, kdo ten system kdy programoval a zkoncilo to tak, ze tohle neni reseni. kdyz uvazis, tak na tohle vsechno je nejlepsi reseni udelat hidden service, vsechno mit sifrovane jako prenosy pomoci ssl nebo jine sifrovane prenosove vrstvy, zachovat naprostou anonymitu idecek [generovat je nahodne a nic k nim nesbirat]... ale nakonec zkoncis tak, ze stejne tam mas jak osobni data, tak technicka data a na to, aby si to mohl nekdo cist, tak stejne nakonec musi nejak prijit k heslu, takze si precte minimalne vsechno, co muze od te doby co ma klic
[tady je zajimava idea to, ze by neslo cist neco starsiho, doby, nez jsi mel vlastni decryptovaci klic.... nemysli mi to uz ve spechu, ale zamyslim se nad tim, jak se tohlencto resi]
nebudu snaset vsechny argumenty zas a znova, ale problem to je, a reseni to na nejake smysluplne urovni moc nema [dokonce i sifrovat email pro vetsi skupinu lidi, tak aby se dohodli vsichni, to neni uplne trivialni problem]