• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • zobrazit sekci
    Geg .....................Bohnice
    Lalina...................Prosek
    Hynek..................Ďáblice
    Sheda.................Kbely
    Misacek...............Stírka
    Helleju.................Prosek
    Wireborne............Prosek
    Diver....................Kobylisy
    Silentbob.............Kobylisy
    Ailas....................Bohnice ...........
    Nephertiti............Střížkov
    Etkar...................Kobylisy
    Konopaslik.........Čimice
    Drzhor.................Čakovice
    Patislav............Prosek (už ne)
    Koral_9...............Prosek
    Anachton.............Kobylisy
    Lopik....................Bohnice
    Kublaj...................Prosek
    Gobers..................Bohnice....
    Ldcorp.................Kobylisy
    Pakok..................Bohnice
    Juki......................Bohnice
    Mucker................Libeň
    VFisa...................Dablice
    Dim_....................Kobylisy
    Kla........................Prosek
    Bahi.....................Prosek/Střížkov
    Killert..................Letňany
    Pertakoin...................Prosek
    Wanah...........................Kobylisy
    Alagaesie....................Kobylisy
    Fnukii................Bohnice -Mazur
    NONAME44315 .........Bohnice
    Shmaida.........Bohnice-Mazur
    RAV.................Vysočany
    Jameela.............Letňany


    Sraz číslo 9
    sobota 1.4.2007 – Prosek: Petanque, muňkovník, biblické storky a víno Z Kopce

    Sraz svolala Lalina v pátek, takže zase šlo o to, kdo bude tak flexibilní a chytne se :-)

    Jako opora všech srazů a nepostradatelná persona dorazil Konopaslik a dále jeho člověk Karlos. Objevili se přesně o polednách, - to jsem ještě doma věšela prádlo. Když jsem u jezírka uviděla podivné entity, z nichž jedna nápadně připomínala Konyáše, popadla jsem piknikový košíček a petanqové gule a vyrazila na místo taktéž…
    Přivítání bylo vlídné, přesto mě však Kony odmítl políbit pod rozkvetlou třešní s trapnou výmluvou, že to není třešeň, ale muňkovník. Výmluva se později ukázala jako opodstatněná, protože nám do vinných pohárů a plecháčků z toho stromu padaly muňky. Navíc jsem se sekla o měsíc, páč bylo teprvá prvního dubna, a ne máje:-) Však počkej, Konyáši ! Do měsíce a do dne!!! :-)
    Tož přikročila jsem bez otálení k úvodnímu biblickému bodu programu, což byla proměna jemně perlivé vody na neperlivé víno „Z Kopce“ a pak už se jelo z kopce.
    Koule lítaly jako u Verdunu a bombardovaly malinké prasátko, nu což, i malé prase je prase a tak jsme házeli, pili a hodovali, to už s náma byla i Zuzka, takže nás bylo celých čtyři kuse.
    Potom nás to omrzelo a tak jsme jen tak zevlovali na sluníčku a Kony lovil napichovátkem na olivy male rybičky v jezírku. Přestože žádnou nechytil, bylo to působivé ..a taky jeho rejdění klacíkem po dnu jezírka, ze kterého povstávalo k životu usazené bahno, bylo tak zajímavé, že jsem to vyfotila a povedla se ta fotka moc dobře…
    Na kamenech v jezírku přišel na přetřes starej Moses a jeho trik s rozhrnutím mořského vodstva a taky možnosti praktického využití jeho majstrštyku s proměnou hole na hada v pražské emhádé. Já jsem ale hájila mnohem mladšího týpka Ješuu, jehož trik s vodou a vínem a taky zmrtvýchvstáním mi přijde nejvíc kůl. :-)
    No a nakonec se mi v krásné fotoreportáži podařilo zachytit biblickou scénku úplně nejstarší… ovšem její skutečný, pravý a nezfalšovaný průběh, tak jako to doopravdy bylo s Evou a Adamem a tím zpropadeným jablkem:-)
    Potom se spolek rozpustil za účelem další akce pánské části osazenstva. Já jsem odtáhla sto kilo koulí domů a vydejchávala (docela pracně : -)) to kopcovité víno a vařila večeři pro večerní návštěvníky..jo a taky jsem v tom opilém oparu hyperaktivně hodila fotky ze srazu na web..
    Měli jsme krásný a teplý počasí, v parku byl klid a příjemno…společnost dobrá a milá, prostě paráda….
    A příště bych hrozně ráda poznala taky i nějaký nový severský entity z tohohle klubu, který zatím potkávám jenom virtuálně....
    tak se nestyďte a přijďte : -))) sever.


    sraz č. 8 - SOBOTA 11.2.2007 - entity na řbitoff II
    Sraz svolala Lalina v náhlém pomatení mysli asi 5 hodin pred uskutečněním. Sešli jsme se (Lalína, Konopaslik, Koral_9, Radek a Veronika) těsně po odjezdu autobusu, který nás měl dovézt do Starých Bohnic, a protože bylo pekne a pomerne teplo, vydali jsme se o jednu stanici dál, na vršek, kam svítilo slunce. Na konečné 102ky jsem už zkušeně odchytli pohádkovou babičku, která při pohledu na nás neprchla a nekřižovala se, ba ani si preventivně neuplivla a velmi ochotně nás navigovala na starej hřbitov. Trochu jsme se zamotali mezi zahradkářskou kolonií, ale vcelku bez obtíží jsme dorazili ke hřbitovní zdi a kovaném bráne, beznadějně stylově zamknuté masívním řetězem a visacím zámkem. Nelenili jsme a každý podle svých fyzických možností jsme se dostali přes zeď, kromě Veroniky, která nás jistila zvenčí:-) první, co jsem udelala bylo, že jsem se zasmodrchala v trní a drahnou dobu trvalo, nez jsem se z toho dostala, ale potom uz to bylo v cajku...každej jsme se tam tak ruzne prochazelia fotili nemnoho zbylych nahrobků a mířili jsme ke zbořené kapli na konci hřbitova. Tam jsem pokračovali ve focení a optom zase bez potíží překonali zeď, abychom, se ocitli na vyhlídce zvané Zámky. Bylo to tam fakt moc pekny. Nekteří exhibosi se tam jeste fotili, jiní už byli zmrzlí..přece jenom když zašlo slunce za Suchdolskej kopec, udelala se celkem zima. Takže jsme to otocili a blátivou cestou jsme driftovali zase zpatky k busu.. Cestou točila Verča psychovideo, kde hlavni roli hrály naše nohy a moje lahev Kofoly:]
    Cestou kolem zadní strany psychiatrické léčebny jsme zkusmo zavolali na blázny, ale žádnej se nám neozval... asi si říkali, co to tam za blázny za plotem řve:-)
    Večeře se odbyla v hospodě na Šutce, hospa byla vcelku dobrá, plná typickech pivních strejců a dobře tam vařili.
    Radek dostal zajimavou smaženou entitu, Kony jednu krásnou složil z ubrousku a ja jsem si prohlídla svou entitu ulovenou v kapli na hrbitově... (kromě té mojí, která je tak tajemná, že mi zmizla i z digitálu,) si je můžete - ostatně jako celou výpravu - prohlídnout v albu.
    SEVER.

    sraz č. 7 - SOBOTA 28.10. 2006 - "entity na řbitoff!!!"
    Lalina, Konopaslik, Selector_ix, Koral_9, Vesna (Selectorovo), Jakub (Selectorovo), Dasa (Konopaslikovo clovek, ale vlastne uz vsech), Rada (Konopaslikovo), Veronika (Radovo)
    Sraz ve 13:00 hod na zahrádce hospody U Hoffmanů (nebo uvnitř, pokud bude vyloženě hnusně) - (začínáme obědem).odkaz na mapu (poblíž metra Kobylisy)
    Takže seveřani a jiní zájemníci o entity, hřbitofy, foceni, poustění draků a frisvčel, plus nejake to prochazeni se severní jesení, event. tajemnou alej do Drahaně a gambáček na konečné v Čimicích, event. návštěvu nějakého toho restauracniho zarizeni, hlaste se mohutně a SVIZNE !! ;-)))

    Sraz č. 6 - na koncertě Twisted Sister, Judas Priest a Ozzy Osbourne revival ve Kbelích.
    Lalina, Konopaslik, Dasa, 3 ks Dasinych lidi, 1 ks Konopaslikovo lidi, 1 ks Laliny bratr, 1 ks pritulka od Konopaslikovo cloveka, 1 ks typek, co se k nam pridal na zastavce.

    Sraz č. 5 - v Pátý Koloně v Bohnickém blázinci a přilehlém okolí
    Lalina, Konopaslik, Mucker, Muckerův kamarád a pes Muckerova kamaráda. A taky mrtvá servírka.
    LALINA --- --- 9:42:13 14.4.2006 --- [00:22 :: diskuze :: FOTKY KLUKU+MUŽU Z NYXU :: S*NĚŽNÁ]
    jsme byli v hospode v blazinci a tam maji takove spesl personal.. krome jinych figur i servirku, ktera je takova mumiozni... mylsim, ze je mrtva:-)
    Kony se ji tam pokousel balit ponekud kurioznim zpusobem, ze po ni hodil stup a zidli a jeste ji prejel koleckovejma bruslema a ona vubec nijak nezareagovala.. ani brvou nehla...

    myslim, ze sbalit takoveho tvora zadne velke stesti nebude, pokud se to teda vubec podari. Jakoze ja myslim, ze nepodari.. maximalne ji tak muze sbalit do rulicky a zminimallizovat do futralu na diplom:-))

    Upoutávka: *** 12.dubna ve středu. Bohnice-cvokhaus: bruslení, lyžování, sjezd, snowboarding,
    sáňkování a stavění iglů, sněhuláků a jiných entit. Sraz v 18:00 na zastávce busu 177 Katovická (směr Poliklinika Mazurská)
    A teď trošku vážně: Jsou tam fain chodníky na brusle, skejty a podobný oblbinky, nechodí tam moc lidí a je tam klid, takže kdo něčím podobným disponujete, tak se pojďte přidat, kdo ne, tak jistě rád využije mraky laviček a klacků, které se dají házek pod nohy těm sportovně aktivnějším, navíc jsou tam srny, lamy a koně, které se dají očumovat. Až skončíme, můžem zajít na šutku do Hospody - anbo rovnou v blbinci do Pátý kolony (pozn. Lalina) - ale spíš na tu šutku, protože tam skvěle vařej a já budu mít hlad a hlavně tam to mám pak kousek domu (pozn. *Kon).

    Sraz č. 4 - U Felixe, Palmovka
    tak vcerejsi sraz severanu byl nadmiru uspesny, aspon pro me:
    1) cisnik me poznal hned ve dverich podle ciferniku a to me videl jednou kdysi davno. Pravda bylo to asi proto, ze jsme se tehda s Konyasem a jeho kamaradem pokouseli minimalizovat umelou kvetinku ve vazicce:-)) ale porad se usmival a byl milej, tak mu asi minimalizace prilis nevadila:-) Ted me zahlidl ve dverich a uz mi hlasil, ze "jsou dole"..jsem nestacila valit ocka...
    2) vybornej syrovej spiz s poctivou hutnou bramborovou kasi a skvelym nakladanym zelim, velmi dobrej gambacek
    3) vybrana spolecnost "Kony a jeho lide".. teda jeden clovek :-) ostatni si pribral, aby se necejtil asi tak osamele
    4) mila servirka s peknym zadeckem... obzvlaste vynikal, kdyz vybirala hudbu v jukeboxu ... meli jsme s Konym v pivu malicko naslintano:-)) jesteze mela tu proflaknutou kerku, ktera nas udrzela na uzde:-))
    5) bajecna vec, tenhlecten jukebox, nasla jsem tam dokonce Cradle of Filth - Cruelty and the Beast a tak jsem do toho vrazila zlatak. Nasledujiichc par extatickych minut pro me znamenaly peklo pro ostatni, ale co, at se trochu otuzujou, zeano... paaani, uz jsem ty skladby davno neslysela a porad se me zdaj stejne dokonaly jako kdysi... Konikova kamaradka to vzdala a sla hrat kulecnik, priste se ji musim nezapomenout..nesmim zapomenout..proste omluvit se:-))
    3) dva defaultni Konyho lide: jeden mi do toho metalu pindal cosi o tom, ze umi skvele varit.. tyjo, chudak netusil, ze me to v tu chvili ale vubec nezajima.. (ackoli jindy..hmmm... mozna si ho nekdy pozvu domu jako kuchare:-))) druhej mel mizernej hudebni vkus, ale zase rozumel vic nozum a kdyz jsem mu ho pujcila, ani jsem si ho nemusela pizlat vlastnorucne:-)) ja nevim, jak to ten muj nozik dela, ale fakt umi:-))) lidi se rezou dobrovolne:-]]] Ten "kuchar" si mi potom stezoval na sve dve spolubydlici, sestry, ze jsou desne nevychovany a bordelarky a nic doma neudelaji krome neporadku a spiny..
    Cela spolecnost krome myho noze ocenila tez moje megahusty prstynky a parfem z patyho kanalu.....Konik malem oj*bal sam sebe, jak si vonel:-)))

    dal jsme ocenovali pozadi te slecny servirky, se stoupajicim poctem piv bylo hodnoceni vyssi a vyssi...

    4) media: krome orchestrionu tam bylo velky platno s velkym bratrem..pro me mystickej zazitek... nekdy to bylo zcela absurdni, ta muzika z jukeboxu s tou nemou Novou:-]]]]

    domu jsem se dostala v naprossto dostacujici dobu chvili po pulnoci a rano jsem vstavala v sest hodin jako rybicka

    fakt hodne dobry a privetivy misto ten Felix..jak nahore, tak dole... (tyjo tahlecta veta me je nejako povedoma:-)))

    Sraz č. 3 - Kobyla, Kobylisy
    Tak nakonec dorazila poporade Lalina, ta sla ven, pac unvitr nenasla poradny misto, potom dorazil Konopaslik, nasackovali jsme se
    ke dvema podivnym bytostem ke stolu, potom dorazila Tuli a nastalo stehovani k vedlejsimu stolu, kde bylo vic mista, pak prisel Ailas
    a nasledne (konecne) stehovani k uuuplne uvolnenemu stolu a dorazila Lenka. Hlavni postavou srazu byla ENTITA PRVNI a bakcground
    nam delaly ty dve bytosti, co porad vypadaly, ze mirej k nam, ale to jen porad odchazely a zase prichazely za nas k tomu "nasemu"
    puvodnimu stolu...uz tak nejak patrily do te nasi entí rodiny:-]] , byli takovi divni, ostatne..jak rikam, jako by k nam patrili.
    Jelikoz nikdo novej uz si k nam neprisedl (ackoli na entitu ziral uplne kazdej), tak jsme se pred desatou sbalili a sli jsme spat.
    Bylo to moc prima, jenom nas mrzi, ze nas nenasli Mucker a Patja , to je fakt skoda. Anebo nasli a rekli si, ze jsme prilis divni a tak delali,
    ze nas nenasli?!?!! hehehe ;-]]]]


    Sraz č. 2 - Drakiáda, Prosek, jezírka, následně Felix, Palmovka
    report ze soboty: Kdyz jsem asi s petiminutovym zpozdenim dorazila k jezirku, zadny kourmo jsem nespatrila, zato skupinka podezrelych individui na kamenech opravdu byla.
    Konyas, Klara a Radek. Kecali, co jinyho, cekali na uhli....marne jsem se jim pokousela vysvetlit, ze zuhelnateni okolnich borovic a preslicek se hned tak nedockaji :-))
    Vytasila jsem se tedy s doprovodnym programem : drakem netopejrodemonoigelitakem...

    I jali jsme se ho skladati do provozuschopneho stavu.... nasledne cca dve hodiny jsme stravili pokusy spravne sestrojit a sestavit tu bestii a vypustit Krakena do povetri...vyzkouseli jsme uplne vsechny mozne zpusoby a moznosti, ale potvora ne a ne poradne litat...nakonec jsme se shodli na tom, ze za to muze vitr, kterej nebyl:-)
    Potom jsme zase cekali na uhli.....
    Nakonec se uhli zhmotnilo spolu s Terezou, poslednim to clenem sobotni akce... Kony vybalil vodnika a sestrojil to monstrum...slo mu to mnohem lip nez s tim demonem, takze za chvili uz se nad jezirkem a vodnimi entitami vznasel jablecny kour:-)
    Dalsich nekolik hodin jsme tedy dymili, ja jsem vyhrala soutez o jednu bublinku (totiz poprve v zivote jsem si tu vec vzala do huby:-) a malicko, oooopaaaatrne jsem si bubla:-)
    Dymili jsme a povidali o svete, mode, kovovych prstech a kozenejch kabatech, o hudbe a hospodach, kam bychom se tak mohli presunout:-))) a kdyz nam zacala bejt zima, tak jsme se uz za sera sbalili a nakoukli zkusmo do Netopejra...no tak nic, tak jdeme dal.....Kony ulozil bublavku domu, asi hodinu se snoril a kdyz se vysnoril jako na bal, mohli jsme konecne sjet busem ke krizku a zpadnout k Felixovi.
    Tam nas cekalo prijemny prekvapeni - milej obsluhovac a vyborny levny jidlo a skvely pivko. Tak jsme tak jedli a povidali a nakonec uz se jen pamatuju, ze jsme se porad jenom smali a smali a rehtali a vyrabeli minimalisticke artefakty ze stolni dekorace a potom jsme zase vyjeli na kopec a sli spat... jsem se smala jeste v posteli:-))))

    Sraz č. 1 - Koncert v Kocourovi
    Lalina, Vonmarxow, Konopaslik
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam