• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINASeverní město - život na severu Prahy
    LALINA
    LALINA --- ---
    pojdte dneska nekdo na Střížkov na pivko!!
    LALINA
    LALINA --- ---
    na metru v kobylisích to dneska vzalo střechu z katastrálnho úradu
    [ FOGH @ Čechy kuriozní - choďme a foťme ]
    BAHI
    BAHI --- ---
    J_A_N: to je fakt, minule jsem tam misto pivka vypil asi pulku ballantines :)
    J_A_N
    J_A_N --- ---
    takovy normalni cesky. pulku z nich jsem jeste nevidel, tak si pudu doplnit vzdelani :-) ony zas takhle venku, v tom podvecernim letnim vzduchu a s kelimkem piva zas budou mit jinou atmosku nez kdyby na to cek sel normalne do kina.
    LALINA
    LALINA --- ---
    ty filmy nic moc...nezaujalo..
    J_A_N
    J_A_N --- ---
    Tohle vypada dobre

http://www.dpp.cz/kinobus-film-v-pohybu-09-06-30/

Autobus, vedle rozbaleny provizorni letni kino, stanek s parkama a pivem, prijemnej minimalistickej oldschool. Tyhle dny promita na skvarovym hristi ve Vysocanech u Rokytky. Myslim ze to pujdu zkusit.
    RAV
    RAV --- ---
    tak tak
    LALINA
    LALINA --- ---
    nakonec jsem byla s mladým na oběde u Hofmanu. tam to mám moc ráda a vyborne tam varej a potom jsem zajeli na Jenštejn na hrad.. príma odpoledne to bylo.
    Příšte musíme neco naplanovat trcohu dopredu, takhle v nedeli zrana už je trochu pozde asi:-))
    RAV
    RAV --- ---
    LALINA: no ja som robil doma nejake drobne i vacsie opravy... a na nyx som ani nepachol... cez vikendy mi musis pisat na icq, to na nyx moc neleziem
    LALINA
    LALINA --- ---
    to je jedno kam...
    a proc ne do ZOO? tam je taky príma
    TURBO
    TURBO --- ---
    LALINA: do ZOO???

Do botanický si chtěla napsat, že jo?
    LALINA
    LALINA --- ---
    já vím, psal jsi... no, asi zase bude osamelá jízda:-]
    každej už asi něco má

já bych mela bejt doma a bydlet, uklízet a tak..ale cák můžu, když je tak pekne a jinak jsem celej zavřená tejden v kolbence?
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    prace prace ;)
    LALINA
    LALINA --- ---
    a co dneska, je tu nekdo? mám chut udelat si takové kolečko po severských pivních zahradách..začala bych obědem u Hofyho a potom by se vidělo... mám pár tipů (konečná busu v Cimicích, tam to krásně lítá, zahrada na Střížkově - testnout jejich nakládanej hermelín) a nebo taky omrknout třešně nahoře v Troji, a podívat se na ty nové instalace a pěkně svrchu na Prahu...

Nebo žeby do ZOO? dnesek je na to jak ušitej...
    hlásí se někdo do kupy?
    LALINA
    LALINA --- ---
    RAV: zahrabal se o samote doma a staví železnice :-// na kamarády kašle. aspon na me kasle urcite. nedavno jsme si psali na icq. Moc ho to baví , ulítá si na tom ,ale rikal, ze "by mel zase s nama neco podniknout" .-]
    RAV
    RAV --- ---
    LALINA: nj, skoda ze som tam vtedy s vami nebol... nevies co je s konopaslikom?
    LALINA
    LALINA --- ---
    je tam a vzkvétá...vyhlídka je epesní:-))) a kdysi jsme práve se severanama byli i na tom zavřeným hřbitově...
    TURBO
    TURBO --- ---
    ANCHATON: ten zvířecí tam ještě pořád je? Vím, že majitel(ka?) měl(a) kdysi nějaký problémy ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam