úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit heslem
přihlásit přes passkey
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
GRAAZL
Zatím žádné reference.
nabízím
Copywriting
type: brigade-work / one-time job
dlouhodobá spolupráce, práce z domova
Pracuji jako copywriter v jedné firmě a hledám pár schopných lidí, co by byli ochotní psát články na různá témata (nábytek, plastová okna, garážová vrata apod.). Jeden článek by měl být přibližně na A4 (cca 500 slov).
Rád bych, aby se text tvářil jako odborný článek, tedy určitý talent na psaní, mozek na pravém místě a smysl pro gramatiku a stylistiku je nutností. Zkušeností naopak nutné nejsou. Uvítám spolehlivé lidi se zájmem o dlouhodobou spolupráci.
Podklady k tématům se dají sehnat na internetu. Vaše texty budou uveřejňovány na miniwebech určených k podpoře primárních webů klientů.
K zadání dostanete vždy několik klíčových slov, která bude v textu nutno použít.
Práce je online z domova, články se vkládají přes administrační systém, výplata na účet.
A teď ta horší zpráva - za jeden článek je odměna 55 Kč (bohužel s tímto nic nenadělám). Množství napsaných článků se bude odvíjet od vašich časových možností.
Začátek spolupráce v průběhu srpna.
BAMBOT
---
---
14:33:48 27.7.2011
hm, zkušenosti i chuť mám, ale ta odměna mi za tu námahu bohužel nestojí :( hodně štěstí!
<<
<
automatické načítání
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam