úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
SWITCHMAN
reference:
+3
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
TISK : 5 inzerát
sháním
TISK / POLYGRAFIE
zkuste mne poptat a uvidíte, že v mnoha případech dokážu být o dost levnější s kvalitní produkcí
...zkuste mne poptat a uvidíte, že v mnoha případech dokážu být o dost levnější s kvalitní produkcí.
...neříkám, že vždy a ve všem, ale zaslání poptávky vás nestojí vůbec nic, pokud neberu v potaz 3 vteřiny na "ctrl+C, ctrl+V, send" .)
Nejsem tiskárna, jsem člověk s osmiletým polygrafickým vzděláním, který ví, kde se dají produkty vyrábět kvalitně a za dobrou cenu. Tím samozřejmě NEmyslím nějaké "garážové tiskárny" s polorozsypaným Romayorem.
Nabízím spolehlivost, vstřícnost, technologické rady v tiskové produkci, řešení akutních záležitostí, permanentní dostupnost na mobilu pro zakázky typu "pět minut po dvanácté".
Jednou z možností spolupráce může být i modelová situace: Kalkulujete tisk, dostanete kalkulaci od tiskárny a nejste si jisti, zdali to není zbytečně drahé. Dáte mi vědět, kolik po vás za tiskovou pordukci chtějí a já zjistím, zdali je v mých možnostech sehnat pro vás levnějšího dodavatele.
Možnost fakturace, jsem plátece DPH.
Bartru se nebráním, pokud bude výhodný pro obě strany.
polygrafická klasika: letáky, plakáty, vizitky, bloky, knihy (V1 - V8), twin wire atd...
NEVNUCUJI SE!
...pouze zjišťuji, že spousty zákazníků jakožto polygrafických laiků ve větší či menší míře, nemají bohužel přehled o tom, co jde kde udělat za jaké peníze a kupují zbytečně předražené produkty.
Takže, pokud vám je to jedno, ignorujte tento inzerát. Pokud vám není jedno, kolik vás výroba stojí, klidně mi zašlete poptávku, rád vám ji zpracuji.
Co se může stát nejhoršího je, že budu v nabídce dražší a dáte zakázku jinam .)
Přeji krásný den a těším se na případnou spolupráci.
PS: i třeba pro offnyx - skype: switch.man
Možnosti a ceny dopravy
PPL / vlastní odběr / dovoz
WASABILOVERS
---
---
23:36:46 9.10.2011
switch man dobře ty, pěkně napsáno
MOWE
---
---
23:59:22 26.9.2011