• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANIMAMVNDIIndie/Lo-fi/IDM/Alternative/Experimental Kalendar+Diskuze
    PATJA
    PATJA --- ---
    Znáte kapelu LUS3? Co si o ní kdo myslí?
    ANIMAMVNDI
    ANIMAMVNDI --- ---
    Foto z Guru


    King Vitamin


    Kvetoslav Dolejsi (Concorde Crash) (Ceska Indie Legenda)
    ANIMAMVNDI
    ANIMAMVNDI --- ---
    Foto Report z UK SUBS. Punk moc nemusim ale nekdy na koncertu je sranda. Mysleli ze nebude nic videt... ale k konci koncertu vsechni stali okolo a tleskali. Chudaci... Podekujte techno.cz (nejsou moje fotky).




    ANIMAMVNDI
    ANIMAMVNDI --- ---
    Nevim, byl jsem v prvni radach a od tam tud jsem videl ze se hejbala asi predni pulka roxy. Ano, sice tam byly takovi ty potrhli 16let holky ale za roxy myslim ze to byl vykon. Obcas cizi kapely takhle to tam rozhejbaji. Na sunshine bylo totalne mrtvo az ke konci tam byl nejakej kotel. Co se tyce hudebni strance tak souhlasim s vecina komentu, je to hlavne poznat na jejich album. Co se tyce svetel tak roxy je pro tohle znama. Me osobne 'strobe' light libi ale to je muj nazor. Ale kdyz byl ten mini festik na tsunami tak to bylo k nevydrzeni. A na par veci pozdejic taky. Nechapu proc sviteji skoro vsechni svetla na lidi a oslepujou nas.

    Jinak se mi libi kytary namichani s electronicou, mam pro tenhle mix slabost. Y kdyz je to trosku jednodusi hudebne u Nihilists. Jejich lyrics jsou obcas slabi (motorcycle, boys and girls) a ten zpevak moc hlas nema... ta zenska obcas neco ze sebe pekneho ale dostane. Y kdyz nema moc rozsach.

    Styl vecinou neresim... myslim to co noseji jim slusi a prestavoval bych je nejak tak. Ale silene moc kapel se takhle oblikaji (kravaty, saka). U Sunshine mi to prislo az moc... obrovsky sunshine ruzove namalovani na pozadi, ty vlasy, Super zelene svetlo, a tak dale. Jak jsem rek, styl neresim ale podle me nemaji ani hubebni originalitu aby to podporovali. IMHO.
    PATJA
    PATJA --- ---
    Jo. To jo. Bohužel.
    ECHOBOY
    ECHOBOY --- ---
    slovo "cíleně" je tu podle mě ve stejně rovině se slovem "provplánově"
    PATJA
    PATJA --- ---
    Souhlasím, ale na druhou stranu musím říct, že asi u pěti písniček tam jsou velice slibné náznaky....je vidět, že nějaký potenciál tam je a že to možná dělají schválně - možná chtěj cíleně oslovit určitou skupinu posluchačů.
    ECHOBOY
    ECHOBOY --- ---
    nihilists jsou stejně jako sunshine o image, chybí mi tam větší písničkovost...
    PATJA
    PATJA --- ---
    Jo jo...přesně. Show se mi taky líbila. Určitě na ně ale ještě někdy půjdu, jak říkám, potřebuju vždycky minimálně dva poslechy.
    EFHA
    EFHA --- ---
    oni tam vsichni jen neco solichali ... moc zivy to teda nebylo. byla to ok show ale rozhodne ne naslapanej koncert. chtelo by to minimalne zivyho basaka a *dobryho* bubenika (to co jim slo ze samplu by se klidne dalo zahrat a melo by to vetsi dynamiku). zpev se na koncerte snese ale moc zpivat vlastne neumej, coz? jo a svetla byla uplna hruza. jestli to melo podrhovat tu "temnou atmosferu" tak prosim, ale imho se to da nasvitit i tak aby byla videt i kapela ...
    PATJA
    PATJA --- ---
    Tak jsem byl s Animamvndi na těch Moimir Papalescu & Nihilists. Mě se téměř nikdy nic nezalíbí na první poslech, proto mě berte s rezervou. Podle mě mají výbornou image, jsou báječně šáhlí a instrumentálně poměrně vyspělí (a nebo aspoň narozdíl od předkapely vědí, jak své nedostatky šikovně zakrýt). Osobně se ale domnívám, že mají dost nedostatky pokud jde o skladatelské záležitosti. Nevím...kolegovi se to líbí, ale mě připadá, že mají až moc písniček založených na zvukovém rozvíjení jednoho tónu. V okamžiku, kdy začnou hrát tónů víc, je vidět, že i publikum rázem ožívá, takže určitě nebudu ve svém názoru osamocen. A myslím, že by mohli ubrat elektronických bicí a víc zaměstnat bubeníka živého, který tam po celý koncert prakticky jen něco šolichal.
    PATJA
    PATJA --- ---
    Asi jsi to tu už někde dělal, ale nemohl bys tu kapelu nějak specifikovat? Slyším jenom pochvalné ódy, ale nějak nevím, k čemu je přiřadit. Snad jsem jednou dvakrát něco slyšel, ale už si to nepamatuju....
    ANIMAMVNDI
    ANIMAMVNDI --- ---
    100kc necekam ze to bude nacpani... tak asi staci tam kolem 7.
    PATJA
    PATJA --- ---
    Kolik stojí lupen zejtra do Roxy? A musí se kupovat předem nebo stačí až tam?
    ANIMAMVNDI
    ANIMAMVNDI --- ---
    A jestli mate bootlegs tak tady je jich tisice... http://bootleg.freakin.nl/
    ANIMAMVNDI
    ANIMAMVNDI --- ---
    http://www.sneakerpimps.be/icahometaping/icahometaping.html

    Pod Media...

    Sneaker Pimps Covers jestli mate zajem...
    001/. The Chauffeur - Duran Duran [downloAd]
    002/. Golden Brown - The Stranglers [downloAd]
    003/. Venus as a Boy - Bjork [downloAd]
    004/. Reward - Teardrop Explodes [downloAd]
    005/. Ashes to Ashes - David Bowie [downloAd]
    006/. Superstition - Stevie Wonder [downloAd]
    ANIMAMVNDI
    ANIMAMVNDI --- ---
    ECHOBOY: Nevim jak se jmenuje... co s tyce Emi tak je dobra zpevacka a nakonec je to jeji vec co dela na podium. Je to jenom vtipny :-).
    ECHOBOY
    ECHOBOY --- ---
    ANIMAMVNDI: Myslíš Veroniku Štefánkovou?
    Myslím, že Ema si jako nejlepší mladá zpěvačka v Čechách tohle může dovolit, i když... :))
    ANIMAMVNDI
    ANIMAMVNDI --- ---
    Koupim... bazuku... nebo najmu vraha...

    http://www.channel1049.com/script/headline_newsmanager.php?id=385261&pagecontent=musicnewsalternative&feed_id=39

    "This is where I am connecting with the darkness. Some days are explosive, others just plain heavy from the gothic aesthetic of this city in general. We have gone to the other side a few times with absinthe to discover the unknown."
    Jezis... kdy lidi pochopeji ze tady se neprodava pravej absinthe uz strasne dlouho...
    ANIMAMVNDI
    ANIMAMVNDI --- ---
    PATJA: Ta holka co uvadela ten koncert taky uvadi obcas Star Guitar. Je nova od minuleho tejdne. Je strasna na televizi y zive a nechapu kdo ji vybral na ty prace.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam