• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TWORBOtriigo kupci
    PASHWAKA
    PASHWAKA --- ---
    ook
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    ja to beru
    PASHWAKA
    PASHWAKA --- ---
    tjo,, jeste sem to nesmaaz? no jestli to nekdo chcete vzit za me,, tak to reknete hned,, nebo to tu do vanoc zmizne. . :D
    COLTCHA
    COLTCHA --- ---
    taky se mi zdá, že klub postrádá původní smysl a je tak trochu zbytečný ;))
    PASHWAKA
    PASHWAKA --- ---
    nebud sprostej, nebo ti dam baban . . . !
    EFHA
    EFHA --- ---
    na nakej tvuj blok ti seru
    PASHWAKA
    PASHWAKA --- ---
    no ty muzu presunout klido k sobe do bloku, , to nepotrebuje klub, , ,
    EFHA
    EFHA --- ---
    to tady nech, uz jen kvuli tem cenikum a tak
    PASHWAKA
    PASHWAKA --- ---
    neviim, , zda ma tento klub cenu. . mozna bych ho smazal. . ?
    COLTCHA
    COLTCHA --- ---
    naskenoval jsem aktuální velkoobchodní cenník od Blue Arrow, Praha. Odběr už od 1 ks čehokoliv ;)
    Strana 1
    Strana 2
    Strana 3
    EFHA
    EFHA --- ---
    BLOUBEKNT: a ten modrej sip prodava solsy i po min nez 100ks? teda ty hezky barvy myslim :)
    BLOUBEKNT
    BLOUBEKNT --- ---
    Prave mi prisel katalog a cenik Sols od firmy Blue Arrow (www.bluearrow.cz). Jsou cca o 8 - 10 korun drazsi na panskejch trikach a damsky jsou nektery drazsi az o 20korun.
    Jinak jsem si tam koupil 3 trika Griffin Supreme s kterejma mam fakt jen dobry zkusenosti, ale stoji 160 jedno. To se da tak pro vlastni potrebu, ale na nakup - potisk - prodej mi to prijde moc drahy. A taky nemeli na vzorkovne moc barev a prej, ze trika Griffin se prodavaj jen po 100kusech.

http://www.nag.cz/textil/
    Tahle firma taky prodava trika, ale blizsi info az po 27. 12. Ted jsou udajne zasekany. Az budu vedet vic, budu zase referovat.
    PASHWAKA
    PASHWAKA --- ---
    a mate nekdo zkusenosti s trickama Gildan?
    EFHA
    EFHA --- ---
    hele dal jsem do zahlavi relevantni katalogy a ceniky ... jestli mate nekdo neco vic tak prosim :]

BLOUBEKNT: jo toho sem si dodatecne vsim ... celkem neprijemny pac vetsina barev co se mi libi jsou od 100ks ://
    PASHWAKA
    PASHWAKA --- ---
    super, , Sols katalog sem nemoh nikde najiit, ,
    BLOUBEKNT
    BLOUBEKNT --- ---
    EFHA: zobni si to pdfko, co je tam nekde jako "podminky", tam se doctes, ktery trika a v jakejch barvach se daji objednat po kusech.

prosim tady:
    http://www.bauinvest.cz/html/sols/podminky/SOLS_min_odber.pdf
    EFHA
    EFHA --- ---
    BLOUBEKNT: hm to vypada dobre ... mozna bych zkusil i REGENT 150 kvuli jasnejsim barvam ktery u imperialu nejsou ... u damskejch jednoznacne vede GROOVY. btw. maj vsechny ty velikosti a barvy skladem? ja sem prave pohorel na damskych HANES od t4u ... prej mou "objednavku skompletizujou v prubehu mesice leden" a daji vedet :/
    BLOUBEKNT
    BLOUBEKNT --- ---
    zdravim vsechny zucastnene, zatim nemam nijak podrobnej prehled, ale muzu vam tu poreferovat o trickach Sols od firmy Bauinvest z Brna (www.bauinvest.cz). Komunikace pres mejl nejdriv dost vlazna, kdyz zjistili, ze nejsem koncovej odberatel, tak se vse zmenilo. Objednal jsem na zkousku par vzorku

Imperial 190 (L - sand, XL - zinc, XXL - red) cena za kus 80kc.
    Zarazila me "30ka" na cedulce, nechal jsem jedno triko (XL) vyprat na 40 a srazilo se o 3cm na delku a o 1 cm na sirku. (dyztak to mam nakresleny na papire a muzu nahodit fotky). Jinak material trika je prijemnej a na pohmat celkem kvalitni (ale triko griffin 185g je o poznani tlustsi material) Zmerim vsechny ty tricka na delku a na sirku, aby bylo jasne jak jsou zhruba velke. Barvy jsou dobry, zinc a sand dost podobny tem na webu, cervena je o neco jasnejsi.

City 220 (black, cena za kus 77kc)
    Tohle triko ma prizpusobivou velikost 45x65 cm, je takovy pruzny ale bez elastanu. Ja merim 195cm a nejsem tlustej. Triko me obepnulo a hned jsem vypadal jak desnej svalovec :) Ale je desne kratky, na delku mi dosahne tak k pupiku, takze teda nevim. Zkusim ho pozehlit folii jak se to bude chovat.

Pak uz jsem objednal jen damsky trika, rekl bych, ze ty jsou o neco lepsi kauf nez ty pansky.
    Lady 220 "V" neck, Lady 220 "O" neck a Groovy 220
    Velikost je prizpusobiva, na moji male, hubene zene vypada tricko fakt dobre. Znate zensky, uspokojit je nejakym tim hadrikem je tezky. Triko Lady melo fakt uspech u te moji i u jejich kamaradek. Tricko Groovy taky, akorat jsem objednal oranzovy a ta je teda fakt fest oranzova, takova cestarska, na webu firmy je mnohem min vyrazna. Nicmene strih dobrej. Nutno dodat, ze tyhle trika neoblecou velke zeny. Vysoka hubena ho tu na sobe mela a dobry, nevim jak by to dopadlo, u nejakejch treba sirsich.
    Jeste ceny - Lady "V" 83Kc barevny, 70Kc bily - Lady "O" barevny 77Kc, bily 65Kc - Groovy 76Kc bily, 89Kc barevny.
    secky ceny bez DPH, postovne a balne 100Kc dodavka z Brna do Roudnice dorazila do dvou dnu
    PASHWAKA
    PASHWAKA --- ---
    jo a pokud by ste vedeli jeste o nekom, kdo by sem mel mit pristup, , tak to urcite nahlaste.. ;]
    PASHWAKA
    PASHWAKA --- ---
    jen me napadlo, je tu nekolik lidi, co ma hodne zkusenosti s realizacii sitotisku a folii v CR. . a tak kdyby se jim chtelo, , bylo by super, dygby poreferovali, , kde a jak , jaka kvalita, jakej pristup apod. .

sam ted zjistuju, kde nejlip a zaroven nejlevnejc samozrejme nechat udelat tribarevnej sitotisk na 30 tricek. . separaci si udelam saam. . osvit si asi necham udelat v Astronu,., i kdyz stoji asi 110,- s danii, , nevim, jestli je nekde levnejsii. . a cely to zatim planuju odnest do T4U. . pak uz totiz znam jen OP Tiger, kde na me byl ten clovek tak nejak jakoze, , ho tyhle maly veci nezajimaj. . a pak jeste vim o Praval Print od Coltchy,, ale k tem vubec nemam zadnou referenci.. :D. .
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam