• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TWORBOtriigo kupci
    NONOBODY
    NONOBODY --- ---
    SYMAQ: jako Belly jsou skvělý
    maj dobrý střihy, pěkný výstřihy, narozdíl od jinejch dámskejch triček, co se daj sehnat... matroš taky gut, jedno mám už přesd dva roky, a jakože ho tahám imervére, tak jediný teď krapet bledne, ale tvar drží dobře.
    Ostatní mám kratší dobu a spokojenost s nima.
    SYMAQ
    SYMAQ --- ---
    NONOBODY: hele ja sem prisla na to, ze belly jsou fajnovy a hlavne hodne moc prijemny na noseni ... jsou sice drazsi, ale rozhodne supa

co se tyce rolly - nekdo si je chvali nekdo je odsuzuje v kazdym pripade maji dobry barvy, ale ceka se na ne dlouho a 155 to je hodne nizka gramaz a jsou hodne kratky .. teda v damskem provedeni
    BOREC
    BOREC --- ---
    MARTYZAN: rolly sou fajn
    NONOBODY
    NONOBODY --- ---
    Já mám leda tip, pro ty co potřebujou narychlo sehnat někde levný slušný triko, nejlépe když trčej v okresním městečku, kde žádný trigo prodejny nejsou...alias pro sváteční tiskaře:

Neboli jde o superprodejnísíť s hadrama KIK.
    Daj se tam objevit docela fajn věci za pár kaček.
    Napříkl. Bella a jiný docela dobrý značky, ale člověk halt musí hledat, ovšem občas se dostaví odměna i ve formě zajímavějšího střihu.
    NONOBODY
    NONOBODY --- ---
    KEPASO: YES, je to děs...běs...
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    ahoj..jedu ted o vikendu do Praglu..a chtěl bych koupit nějaký matroš;)trika..
    nevíte kde maj otevřeno v sobotu dopoledne..a stojí zato tam zajet?
    díky moc
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    nějakej novej objev někdo? bych ty textily zakázal. děs s těma barvama.
    EFA
    EFA --- ---
    shit
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    hola hola jaké máte zkušenosti s trikama Roly?
    uvažuji že do nich pujdu..ty se 155 gramage..
    dík
    SYMAQ
    SYMAQ --- ---
    EFA: jenže to oni vůbec nepotřebují ... to jsou náklady navíc a ceny jaké mají oni jen tak poledat. Jednoduše řečeno - zakázek mají hafo i s tím co prozatím mají.
    i když o kvalitě bychom mohli mluvit hodiny ... trička ok, ale jejich mikiny vůbec nesedí a pořád díky gumě ve spodním rantlu lezou po zádech nahoru
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    EFA: blboni :(.
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    tady maj pohromadě docela slušnou nabídku..
    http://www.reklamanatextil.cz/
    EFA
    EFA --- ---
    KEPASO: já je nechápu. vůbec neřeší aktuální trendy v délce a barvách. Hrozně zastuzenej business tyhle reklamní tríga :(
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    roly ma novej katalog. cekal jsem, ze se pusti do novych strihu damskych tricek a u panskych treba rozsiri u Braca barevnost. nedockal jsem se :(.

http://www.roly.es/download.asp?lang=2&tid=6&down=1&vrs=0
    NONOBODY
    NONOBODY --- ---
    shaním na potisk bavlněný:
    malý taštičky, přes rameno (vel. bajvoko 10x10cm, ale to fuk, jen prostě malý...)
    a malý pytlíčky na zdrhovadlo...
    nákupní tašky
    polštáře
    potřebuju pro DDM věci v tomhle stylu na propagaci...
    nevíte, kde by se dali takový věci sehnat?
    BLOUBEKNT
    BLOUBEKNT --- ---
    Kdyby chtěl někdo doménu 3cko.com, přenechám za udržovací poplatek 236 Kč
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    jasne no...chapu ze chci v teto oblasti jaksi hodinky s vodotryskem :).
    1KA
    1KA --- ---
    KEPASO: lambeste maji prodlouzeny delky tricek, jinak ja je kupuji pri trose stesti za kilo v new yorkru
    EFA
    EFA --- ---
    KEPASO: nemožné. dlouhé si musíš sám ušít. reklamní textil je na loga firem pro promo akce. co nejlevnější bez modních vlivů :( peklo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam