• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHco mate prave v kapse
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    já už bych chtěla být konečně ta transka
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    co nadelam, transku jinde udelam!
    ALESH
    ALESH --- ---
    EUCHENIE: sex ve filmu je out, ty budes nafoukla ve vane plout
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    a mohla by tam bejt naka transka, co me mrtvou znasilni? sim sim;)
    ALESH
    ALESH --- ---

ALESH
    ALESH --- ---

Mensi zmena tematu, ale pokud budete mit nekdo potrebu sem psat cokoliv o "co mam prave v kapse, v batohu nebo v lednnicce, popripade o tom koho jste dnes potkali...nebo ja nevim o cem vsem jeste tenhle klub byl, tak muzete:-)

ALESH
    ALESH --- ---
    ISIS
    ISIS --- ---
    :)))
    ALESH
    ALESH --- ---
    RETESKA: joo sem to jen potreboval nekam rychle uploadnout:-) ...stejne to tu nikdo nacte....a vubec..je to muj klub :-)
    ALESH
    ALESH --- ---
    ALESH
    ALESH --- ---
    ALESH
    ALESH --- ---
    SKINNER: heh na LZ revival se chystam uz dlouho zajit... a sylsel jsme ze nic moc... ale ze to je az tak hrozne...
    SKINNER
    SKINNER --- ---
    zpěváka z Led Zeppelin revival, sám sem se divil, že sem si ho pamatoval, ale ten příšernej zpěv je fakt ojedinělej...
    TERA
    TERA --- ---
    tridni z prvni tridy .. porad je stejne mala,zmalovana a porad ve me evokuje pach skolni jidelny
    XNOELX
    XNOELX --- ---
    ale to už bylo vlastně včera :))
    XNOELX
    XNOELX --- ---
    totálně vykalenýho Karáska... dveře na záchod si otvíral hlavou .o))
    MUZA
    MUZA --- ---
    dneska potkam "prince" :o)))
    ISIS
    ISIS --- ---
    hihi, tak dneska taky dobré.. jedu tramvají č 14, na palačáku vykouknu a vidím Petra, býv. spolužáka z gymplu... v tom přistoupí divný chlápek, od pohledu revizor.. zavřou se dveře, chlápek ukáže placku a požádá o jízdní doklad, vyhrabu, ukážu.. jedu dál... po asi půlhodině jedu zpátky tramvají číslo 12, na palačáku vykouknu, jestli zas někoho neuvidím, v tom přistoupí ten samý revizor... čeká, až se zavřou dveře.. říkám si "hihi, to bude vtipný, jestli mě bude zas kontrolovat.." - a taky že jo! :) tak mu povídám: "a proč, vždyť jste mě před chvilkou kontroloval, ne?" a on: "ale to bylo jinde.. no, já jsem si řikal že jste nějaká tooo... že vypadáte jako sestra nebo tak.." tak jsem teda vytáhla průkazku, revizor se omluvil a vystoupil (a nikoho jiného ani nekontroloval!) :D
    MIHAI
    MIHAI --- ---
    Chlapíka s visačkou "Starší Hope - bratrstvo Ježíše Krista" Asi jsem se tvářil dostatečně ateisticky, že mi dokonce nevnucoval Pána ani brožury Probuďte se a tak podobně, ale bavil se se mnou o odhazování papírků na ulici a v lese ;)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam