• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAHUDOBNÍČKY/ŽENY V HUDBE/hudba v ženách
    JANIS_VIVRE
    JANIS_VIVRE --- ---
    ...mno slecna Kentova ma teda vobec nezaujala musim povedat
    IKA
    IKA --- ---
    no a zajtra, samozrejme, Hiromi Uehara. klavir.

IKA
    IKA --- ---
    ..a dnes nas caka Stacey Kent. spev.

IKA
    IKA --- ---
    no, tak vcera sme na jazzakoch videli tuto cicu:

Annika Granlund. trubka. spev.

ale treba priznat, ze asi skor slo o jej zjav, ako o talent.:)
    JANIS_VIVRE
    JANIS_VIVRE --- ---
    ...mno uz sa tesim na koncert dalsej skvelej mladej muzikantky menom Hiromi...
    PUNKD
    PUNKD --- ---
    nominacia
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    SHAGA: a sophie marceau - to je kočka největší...
    sorry za OT.
    IKA
    IKA --- ---
    NAVON_DU_SANDAU: to je tvoja kandidatka do pripravovanej ankety?:)
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    Jojo, francouzky byly pro mě velkým zklamáním. Sice nenosej tesilky, ale to je tak vše (když nepočítám BB :))
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    Abatyse Hildegarda z Bingenu!
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    RAVENIUZ: ani nie. sú lepšie oblečené, lepšie namaľované a lepšie vedia špuliť ústočká, ale krajšie nie sú. Myslím, že Francúzi musia z tej Vašej Ľudky srať keksy.
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    MR_TYLER: ad anketa... neboj sa, teba sa to netyka, ty sa vyzliekat nemusis ! :)
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    MR_TYLER: skoda takych do pariza, tam maju takych dost !
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    SHAGA: přesně tak.... :o)
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    JESSIEATREIDES: Černovlasá zelenooká? A jaktože na tebe ještě nemám telefon? :)

My zas máme hodně z keltů (podle antropologickejch výzkumů až 30 procent krve), jinak je to tu podobná směska. Já jen hovořil o své zkušenosti - a toa fotka o něco níže jí potvrzuje. Nicméně v zájmu zachování československého přátelství je třeba svorně tvrdit, že kam se na nás hrabe svět :)
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    SHAGA: to se Ti jen zdá.... Najdeš tam absolutně severské typy, které bys mohl považovat za Švédky i černovlasé zelenooké mrchy jako jsem já. Útlé i sošné. Je to dané i skladbou obyvatelstva, která je promíchaná skrz naskrz. (Maďaři, SLováci, Češi, Ukrajinci, Poláci, Židé, turecké nájezdy ;o) )
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    Zas na druhou stranu (a jéje, to si zas slíznu :)) mi přišlo, že Slovenky jsou sice krásný, ale všechny jedním způsobem, zatímco u nás je větší rozmanitost. A jak praví jiný známý, kam se všichni hrabou na okolí Krakova :)
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    MR_TYLER:
    IKA: Taká krásna Miss Drummie... ako hovorí moj brat: každý, kto hovorí, že češky sú najkrajšie, by sa mal na slovensku vyliečiť z bludov...
    alebo kamarát dýdžej: "... tam musí fungovat nějaká speciální policie nebo co... někdo, kdo každý ráno stojí před barákem a říká - ty jsi hezká, ty můžeš, ty jsi ošklivá, zůstaň doma..."
    alebo ešte iný kamarát dýdžej: "... na slovensku se s tebou normálně baví takový kočky, který v praze jezděj jenom v limuzínách se začerněnými okny..."

pre pobavenie...
    IKA
    IKA --- ---
    MR_TYLER: jo, Ludka sa nam sem hodi - aj pekna, aj talentovana...:)
    MR_TYLER
    MR_TYLER --- ---
    ...mimochodom spoluziacka bicistka. a do pariza sa dostala na vibrafon
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam