• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAHUDOBNÍČKY/ŽENY V HUDBE/hudba v ženách
    aktualne motto pochadza od JESSIEATREIDES a znie takto:

Sex a muzika spolu idú ruka v ruke... Nehovoriac o base. Basák, ktorý nevie, ako poriadne uspokojiť ženskú, ktorý nepozná dokonale ženský rytmus, je na hovno basák. výnimku tvoria talentované ženy - pretože tie svoj rytmus poznajú. preto pálim všetkých tých pseudo-jazzmanov, čo tvrdia, že kočka nemože mať feeling na basu alebo na bicie. to sú kokoti.

..k tejto teme urcite mate co povedat...:)

zeny: ako sa vam hra v prevazne muzskom hudobnom svete? ..s akymi reakciami sa stretavate? ..mate nejake zenske "idoly"?

muzi: maju zeny vobec pre hudbu vlohy? ako sa vam hra so zenami, su skor rusivym elementom alebo vitanou inspiraciou?

...atd, urcite mate toho hodne na srdci.:)

spriateleny klub: PRIATELKY BUBENIKOV A PRIPADNE AJ INYCH HUDOBNIKOV :)

..na chat používajte spriatelený klub, ďakujem.:)

..ake su vase oblubene hudobnicky? (sup s nimi na nastenku!:)
    rozbalit záhlaví
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    JANIS_VIVRE: cica alebo brazília? ja ju poznám iba z nahrávok a zo záznamov koncretov, nikdy som ju nevidela spievať naživo...

ale nepoburuje ma to.
    JANIS_VIVRE
    JANIS_VIVRE --- ---
    asi vas poburim, ale mne teda vobec nesadla....
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    RAVENIUZ: ja tiež... ;o))
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    bebel je velikaaaa cica ! zamiloval som sa este na jazzovych dnoch 2000 a trva to dodnes ... i love brasil :)
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    IKA: ja som si to zarezervovala v obchode (nekúp to za dve stovky aj s bonusovým cédé), takže keby to nešlo, nahodím....
    IKA
    IKA --- ---
    JESSIEATREIDES: beriem ta za slovo.:)
    JESSIEATREIDES: hm, z mojej ip adresy sa to vraj stiahnut neda. co sa da robit, pustim si nejaku nerecyklovanu teraz.:)
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    ale keď už sme u tej recyklácie (a v klube hudobníčok), tuná, pekne prosím, remixy mojej obľúbenej

BEBEL GILBERTO (Remixed)
    http://www.geometria.ru/index.php?show=mp3list&music=179
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    IKA: hej, základ trvale udržateľného rozvoja... ak náhodou budeš mať cestu do prahy, ozvi sa, ja Ti ukážem, ako jeden geniálny mozog s ešte geniálnejšími rukami vytvoril recykláciou priemyslového odpadu jeden celý obrovský klub (a že má už teraz úplne najluxusnejší dizajn, o tom snáď ani nemusím...) ;o)))
    IKA
    IKA --- ---
    recyklacia.:)
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    IKA: nie, ono je to aj tak repost z klubu music downloads... ;o)))
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    azsa szeeep azsa szeep ... ;)
    LENOCKA
    LENOCKA --- ---
    sakra dostali ste ma... ja som sa nahodou ocitla na tom koncerte v Blave - Miraculous moments . Hommage a Bartok, bolo tam este kopec strasnych hudobnikov, ktorych by ste asi viaceri ocenili ale hlavne ked ONA vysla na podium tak som skoro odpadla. uplne som sa zamilovala. spievala po madarsku veci, ktore boli akoze ludovky (ale neboli to ludovky, ani to nebol Bartok:-) a spievala tak turecko-indicky.... neuveritelne. ked budete mat nahravku tak sa hlasim:-)
    IKA
    IKA --- ---
    LENOCKA: hej hej, daj nejaku nahravku:)
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    RAVENIUZ: maximálne čičoidne... ;o) a okrem toho študuje klasický indický spev, takže myslím, že aj po hudobnej stránke to bude bomba...
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    vyzera celkom cicoidne ;)
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    LENOCKA: a nebola by nejaká nahrávka niekde? prečítala som si jej životopis a vyzerá to veľmi zaujímavo ;o)
    LENOCKA
    LENOCKA --- ---
    najlepsia spevacka na svete
    LENOCKA
    LENOCKA --- ---
    MR_TYLER
    MR_TYLER --- ---
    ...najvacsia cica vo vesmire je este stale jastericka(:
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    IKA: cassandra je najvacsia cica vo vesmire !
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam