• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAHUDOBNÍČKY/ŽENY V HUDBE/hudba v ženách
    SPHEX
    SPHEX --- ---
    JANIS_VIVRE: muj taky teda ne .. prijde mi spis oskliva :)
    FREYA
    FREYA --- ---
    JESSIEATREIDES: prijemna a sympaticka to vsechno byt muze ale podle me fakt proste neni nadherna...co se tyce tech muzu myslim ze neznam zadneho kt by se nejak extra libila, mozna par o ni reklo ze jo ze to neni spatny ale prave jak ty se nad ni rozplyvas, nikdo
    IKA
    IKA --- ---
    RAVENIUZ: takze vseobecne plati, ze cim fesnejsi hudobnik akehokolvek pohlavia, tym nizsia kvalita jeho produkcie?
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    JANIS_VIVRE: tak sa skús opýtať chlapcov... ;o))))

a nenamaľovaná skutočne nevyzerá tak ako na tej prvej fotke - to ju museli vycvaknúť v dobe, keď mala chrípku alebo ju bolel zub...
    nehovoriac o tom, že to je aj veľmi príjemná a sympatická slečna.
    IKA
    IKA --- ---
    JANIS_VIVRE: ..dufam ze ta teta si aspon v sprche zvykne spievat (s perkusivnym doprovodom na vodovodne potrubie) ked uz tu je.

:))
    FREYA
    FREYA --- ---
    JANIS_VIVRE: souhlasim:)
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    IKA: v podstate, a ze vlastne preco sem nechodia sexisticke hovada...
    JANIS_VIVRE
    JANIS_VIVRE --- ---
    no tak som si vygooglila tetu houdovu, lebo som teda nevedla kto to je a musim oponovat, nenasla som jednu fotku kde by sa mi pacila, ci uz namalovana, alebo nie.... a neni to ako povedala jess z jesitnosti, zavisti, alebo niecoho podobneho ....
    neni moj typ :))

FREYA
    FREYA --- ---
    ad whitney...celkem cumim teda, nepoznala bych ji
    FREYA
    FREYA --- ---
    JESSIEATREIDES: tak ja posloucham punk a metal a jsem blond kdyz uz jsme u toho ale me osobne se moc bloncky nelibi, na helene mi vadi ty jeji zoubky, jo dokonalost muze znamenat udelat z nedostatku prednost ale tenhle nedostatek mi proste do toho jejiho celkoveho vjemu nejak neladi..ale chapu ze je spousta lidi kt zaujme a pripada jim nadherna, jinak by to asi nemohla vyhrat:)i kdyz co se tyce tech miss tak nestacim zirat..myslim ze to hodne upada a na ulici muzes potkat spoustu mnohem krasnejsich holek
    IKA
    IKA --- ---
    RAVENIUZ: takze z toho by malo vyplyvat, ze hudobnici o seba dbaju a snazia sa byt co najfesnejsi, a hudobnickam to je jedno? alebo ako si to myslel?

/asi si nemyslel "súkaniu", ze?:))/

JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    JANIS_VIVRE: inu, crack ještě nikomu nepomohl ke kráse...
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    FREYA: nekřivdím a neříkám, že tak hlasovaly všechny...

ale když jsme u té houdové: já ji viděla nenamalovanou, v džínách, se šátkem na hlavě... musela bych popřít všechna ta léta strávená nad monografiemi starých i nových mistrů, veškerou estetiku, co v sobě mám, kdybych řekla, že ta slečna není naprosto a bezvýhradně dokonalá - počínaje ušima, přes celou postavu a křivkou mezi rty konče... na některých fotkách z ní udělají akorát "blondýnu", ale ta ženská je prostě nadpozemsky nádherná. A to už když říká zarytě tmavovlasá pankerka o nějaké blondýně, tak na tom asi něco bude...
    MR_TYLER
    MR_TYLER --- ---
    ...ajajaaaaj... sexisticke hovada(:
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    IKA: mozno to bude tym, ze zenske asi robia muziku mozno naozaj kvoli dajme tomu ze umeniu, a muzi kvoli sukaniu s fanynkami :))
    JANIS_VIVRE
    JANIS_VIVRE --- ---
    JESSIEATREIDES: suhlas...
    tiez sa cudujem ze napriklad whitney houston sa usiel jeden (moj) hlas ked podla mna to bola krasna zenska kedysi... i ked pri pohlade na nu v sucasnosti .... :-/

FREYA
    FREYA --- ---
    JESSIEATREIDES: tak tady si ti dovolim oponovat, myslim ze nekterym zenskym(napr me:))krivdis, ja jsem sice nehlasovala pz vsechny neznam ale myslim ze v ankete ta tvoje teorie prilis nefunguje.nemam vubec zadny duvod si myslet ze by me jakakoli slecna z uvedenych mohla ohrozit(navic se nikdy s nima nepotkam) a snad si to nemuze myslet zadna nezavistiva zenska. dokazu ohodnotit zenskou krasu ale myslim ze zeny se na ostatni zeny divaji jinak.napr me se teda zrovna zminovana helena houdova nelibi ani trochu:)ale kolik lidi tolik chuti
    IKA
    IKA --- ---
    presne toto ma napadlo pred par dnami, len som si povedala, ze nebudem to tu vytahovat, nech si kazdy hlasuje ako chce.:))

sem asi vobec nechodia povrchne sexisticke hovada alebo co. sklamali ste ma, pani.

;)
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    RAVENIUZ: nie, ale mám o rok a pol mladšieho brata... takže som počas svojho dospievania bola denne konfrontovaná s čisto mužským pohľadom na vec. A následné skúsenosti s kamarátkami, spolužiačkami, v agentúre, kde som chvíľu fungovala ako "hľadač talentov", ma presvedčili...

Najhorší vkus na ženy majú samozrejme ženy a buzeranti (aj preto sú skoro všetky modelky hore tak ploché... viacej sa podobajú transvestitom)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam