• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAHUDOBNÍČKY/ŽENY V HUDBE/hudba v ženách
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    JESSIEATREIDES: cica zas vie dobre davat, o tom pokoj, je to fajny popik. ale jazz to nie je (mozno tak vytahovy). ten zacina niekde pri dianne reeves...

ps: pozor na trombonistov... :)))
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    spieva poľsky s tak dokonalým brazílskym feelingom, že to skoro až nie je možné...
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    á propos tá anička jopekovie - dívala som sana nejaké videoklipy a nie je to zlé... ak je toto pop, tak potom veľmi inteligentný...
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    ZSIS: nádherní... ale to nie sú hudobníčky, nie?
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    co village people?
    :-D
    MR_TYLER
    MR_TYLER --- ---
    ...vsetko ide, len treba chciet... na vsetko treba cas. a na nemozne trosku dlhsi(:
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    MR_TYLER: no, to je niekedy problém... ja mám doma pozaunistu a potrebovala by som ho do kapely, ale nejde to.
    MR_TYLER
    MR_TYLER --- ---
    JESSIEATREIDES: ked sa dokazu akceptovat, tak ok... ale nesmies spliest do jedneho kapelu a vztah):
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    ZSIS: to ale neznamená, že by tam ten sex neměl být - akorát ne naplněný. prostě spoluhráči z kapely se (dle možností) nešukají. ještě nikdy to nepřineslo nic dobrého.
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    ZSIS: znáš "co je v domě, není pro mne"....
    to platí v kapele, ve firmě, u smíšené čtyřhry v tenisu, kdekoliv... nejlepší pro tyto vztahy je dobré a pevné přátelství - a to jde v kombinaci se sexem jen výjimečně.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    no prave. a ted najdi 4 kluky u kterych by tohle bylo pro vsechny samozrejmosti.

pricemz ted samozrejme mluvim za stereotyp. opravdu netusim jak by fungovala kapelka 4 holek a jednoho typka.
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    ZSIS: no jo, součástí té legrace je mít poklopec/kalhotky pod kontrolou... ;o))
    jinak taky můžeš platit alimenty na všechny světové strany... (nebo místo showbizu utíráš dětské prdelky...) - podle toho...
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    fandim vam.

ale ja patrim spis k tem realistum. a zenska v kapele... treba jen v "me" kapele... by drive nebo pozdeji asi znamenala rozpad. to je ma starost.
    MR_TYLER
    MR_TYLER --- ---
    (:
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    MR_TYLER: potom len každý hovoríme to isté, len inými slovami... ale ja som front(wo)man, takže používam viacej akúsi hyperbolu... ;o)
    MR_TYLER
    MR_TYLER --- ---
    JESSIEATREIDES: ...nikdy som nerobil rozdiel medzi zenskou a muzom co sa tyka hrania. a muzika je iba o sexe... obcas aj o dacom inom
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    MR_TYLER: myslíš si, že ženské nemožu mať feeling, aby hrali dobre na basu alebo na bicie?

ako funguje groove na ľudí na koncerte? hýbe ich bokmi a zadkom - to bez rozdielu pohlavia... a nie je ten pohyb a hlavne rytmus toho pohybu tým istým pohybom, ktorým sa vyznačuje dobrý sex? a čím sa vyznačuje dobrý sex? nie je to náhodou spokojnosť na obidvoch stranách? ;o)))) ale toto je téma na pokec niekde u pivka a dobrého groovu, nie na internet...
    MR_TYLER
    MR_TYLER --- ---
    ...asi som KOKOT
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    MR_TYLER: v pohode. ty hraješ so svojou basičkou, takže evidentne NIE SI kokot. ;o))
    MR_TYLER
    MR_TYLER --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam