• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAHUDOBNÍČKY/ŽENY V HUDBE/hudba v ženách
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    LAMB: Mam dokonca pocit, ze To Pasteur bol prvy slovensky klip hrany na MTV! :)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    LAMB: osobne alebo hudbu? :)
    maju stranky tu: http://www.thisiskevin.org/kevin_files_english1.html
    a video Tu Pasteur je tu: http://www.message.sk/video/thisiskevin/ :)
    ja som im kedysi bola na koncerte, pesnicka Paslo dievca pavy ma uplne dostala :)
    MR_TYLER
    MR_TYLER --- ---
    ...no, ani mne sa to nezda, ale nahrate to je celkom fajn(:
    JANIS_VIVRE
    JANIS_VIVRE --- ---
    MR_TYLER: kokso ale gwen tam ma uplne iny hlas...by som ju tazko rozpoznavala....akurat to vibratko ma svoje, ale aj tak by som nedala ruku do ohna za nu :) ...si si isty svojim tvrdenuim, ze je to stefani?
    MR_TYLER
    MR_TYLER --- ---
    ...trosku som sa hrabal... chytili ma spomienky na fakt dobru akciu spred par tyzdnov... a toto som vyhrabal. celkom ma to nakopalo do prdele(: taka vesela vec(:

http://www.sendspace.com/file/srm6v1

...a spieva to gwen stefani(: ...no a konecne aj no doubt vtrhli do studia(:
    MR_TYLER
    MR_TYLER --- ---
    ...simply the best z casti a tu druhu som teraz dlho hladal na nete... Come On Eileen. znama, neznama(: a dajaku madonu ci co to bolo
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    MR_TYLER: o akú pesničku sa jednalo?
    MR_TYLER
    MR_TYLER --- ---
    (((: som zena v hudbe(:
    JANIS_VIVRE
    JANIS_VIVRE --- ---
    MR_TYLER: no, je ve tebe kus tylera :)))
    MR_TYLER
    MR_TYLER --- ---
    ...no pockaj(:

...ja som tu pesnicku prvykrat pocul asi stotinu sekundy pred tym, ako som vydal zo seba dajaky ton(:
    JANIS_VIVRE
    JANIS_VIVRE --- ---
    MR_TYLER: jaky si frajer ked si tu pesnicku pred tym aj pocul a chuda dievca este osemdesiate roky vnimala len z kocika :-)))
    MR_TYLER
    MR_TYLER --- ---
    IKA: bubenik, co vyhrava nad spevackami singstarpary ti moze ukazat techniku dychania(:
    IKA
    IKA --- ---
    JESSIEATREIDES: ved uvidime. nejak sa do toho nehrniem, ale stat sa moze vselico.
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    IKA: tak skúšaj zatiaľ backvokály a ono to postupne príde. tón potrebuje čas, aby dozrel...
    IKA
    IKA --- ---
    JANIS_VIVRE: no len ci.:)

JESSIEATREIDES: neviem, uvidime. spev (zatial?) nie je celkom "moja rec".
    aj ked vnimam spev ako velmi silnu vec, ved ked je tak napojeny na dychanie, nemoze nefungovat.
    :)
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    IKA: ale zase ak si nájdeš svoju polohu, máš ako basistka veľmi slušné predpoklady uspieť aj ako speváčka... čo ty na to?
    JANIS_VIVRE
    JANIS_VIVRE --- ---
    IKA: fotku nikto nepocuje ;-)
    IKA
    IKA --- ---
    MR_TYLER: aale, ved toto nie je polska spevacka predsa.:))

(ts, takto verejne tu ukazovat obrazovy zaznam z mojho prveho biedneho pokusu o spev....)
    MR_TYLER
    MR_TYLER --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam