• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAHUDOBNÍČKY/ŽENY V HUDBE/hudba v ženách
    aktualne motto pochadza od JESSIEATREIDES a znie takto:

Sex a muzika spolu idú ruka v ruke... Nehovoriac o base. Basák, ktorý nevie, ako poriadne uspokojiť ženskú, ktorý nepozná dokonale ženský rytmus, je na hovno basák. výnimku tvoria talentované ženy - pretože tie svoj rytmus poznajú. preto pálim všetkých tých pseudo-jazzmanov, čo tvrdia, že kočka nemože mať feeling na basu alebo na bicie. to sú kokoti.

..k tejto teme urcite mate co povedat...:)

zeny: ako sa vam hra v prevazne muzskom hudobnom svete? ..s akymi reakciami sa stretavate? ..mate nejake zenske "idoly"?

muzi: maju zeny vobec pre hudbu vlohy? ako sa vam hra so zenami, su skor rusivym elementom alebo vitanou inspiraciou?

...atd, urcite mate toho hodne na srdci.:)

spriateleny klub: PRIATELKY BUBENIKOV A PRIPADNE AJ INYCH HUDOBNIKOV :)

..na chat používajte spriatelený klub, ďakujem.:)

..ake su vase oblubene hudobnicky? (sup s nimi na nastenku!:)
    rozbalit záhlaví
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    OFFINKAA: to už je iná kvalitka... :o)
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    RAVENIUZ: Corrine tu muzu ... rano, v praci po snidani ... mnam ... sladkej hlas ...hned si ji dam ...nekdy boli, nekdy je nostalgicka ...a jindy mi posila usmev. :-)

Ale dneska rano rozlepim oko ...a v usich mi zni feist

I'll wait, I'll never give in
    Our love has got the power
    Too many lovers in one lifetime
    Ain't good for you
    You treat me like a vision in the night
    Someone there to stand behind you
    When your world ain't working right
    I ain't no vision, I'm the girl
    who loves you inside and out
    Backwards and forwards with my heart hanging out
    I love no other way
    What are we gonna do if we lose that fire?

RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    LAMB: ani trochu. su to uplne odlisne typy hlasov aj poetiky. zakial norah vychadza z jazzu a tiahne trochu ku country, corrine je cista soulova cernota. ked uz, tak mozno pripomina trochu hlasy ako macy grey, amy winehouse.
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    Corrine Bailey Rae.
    aj ked je to v podstate ortodoxny popik, takyto popik mozem. a hlavne takyto medovy jazzovy hlasok. davno ma nic z radia express, ktore pocuvam akurat vo vytahu na 8. poschodie do roboty , tak nezaujalo ako tato cica.
    DZEJLA
    DZEJLA --- ---
    pisnicka smile se mi libila, ten klip me pobavil, je roztomila :)
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    JESSIEATREIDES: urazena nejsem ani v nejmensim :-)
    jeste jednou dik za info.
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    OFFINKAA: no neviem, ako si predstavuješ tvorivý proces v rámci kapely, ale ak vezmeš do úvahy, že v tej kapele sú veľmi zdatní hudobníci ako zítko alebo aleš, len ťažko ti može napadnúť, že snáď zuzana vymýšľa, čo a ako bude hrať basa a aký doprovod do toho dajú klávesy... aranž a celkový zvuk je teda logicky výsledkom spoločného snaženia. Pesničky si skladá zuzana u klavíru alebo s gitarou sama, pod textami sú okrem nej podpísaní ešte dvaja ďalší ľudia.

Dúfam, že som ťa svojou kritikou neurazila (snáď nie si brabcová, hammelová ani nemravová...) ;o)
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    JESSIEATREIDES:joooj, tak teraz si dobre zadelila. respect :)
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    JESSIEATREIDES: aha ... no ... takze jsme si to hezky povykladali ...nikoho neprecenuju :-)))...jen jsem rekla cemu davam prednost. mam bohuzel jine informace nez ty ...od slecny co se zuzanou studuje.treba se od te doby neco zmenilo.
    neni to podstatne ... Soil se mi libi... nic jineho jsem tady netvrdila...

dik za doplneni informaci...a objektivni hudebni kritiku
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    podľa mňa je brabcová preceňovaná rovnako ako hammelová alebo nemravová... Radio1 business
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    OFFINKAA: khoiba je príšerná, nierika úplne rovnako.
    khoiba sa dá počúvať raz, potom si človek začne uvedomovať brabcovej pózu a všetky tie vzory, čo vykradli...

zuza si píše hudbu a texty, aranže sa robia spoločne s celou kapelou.
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    ale vzdyt tady nepadlo nic o tom, ze jsou spatni muzikanti :-))
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    JESSIEATREIDES: hahaha ... :-))) davam prednost treba Khoibe nebo Nierice :-)...ale hadat se nechci ...
    kdyz jsem na nich byla poprve, bylo mi receno, ze studuji nebo studium konci ... tak uz asi dokoncili ...hmmm...
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    JESSIEATREIDES:
    OFFINKAA:
    co ja viem, sak na jezkarni su dobri muzikanti (vela ludi z vertiga, ci nuo je odtial), ale toto mi prislo byt tak, ze neviem vlastne, co to chce byt. no skratka, asi sa mi nepaci ta cica... tym to je :)
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    JESSIEATREIDES: nic prilis ... misty jemne ...misty akademicke ... citim z toho spousty nasatych hud. vzoru... Zuzanka je sikovna holka, aranze si delava sama ... texty vetsinou taky ... sebevedomi z pristi ... ja jim proste fandim.
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    OFFINKAA: hudebně nejsou bůhvíco? a kdo je dle tebe v českých zemích hudebně bůhvíco?

btw. oni už to dávno nejsou studenti z ježkárny... jen zuzana chodí na vyšší odbornou na jazz.
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    RAVENIUZ: ;o) príliš jemné alebo príliš akademické?
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    RAVENIUZ: no ...hudebne ... nejsou buhvico ... jsou to studenti z jezkarny v pze ... zni to misty trosku akademicky, ale nemam s tim problem ... jsou mladi ... jsou svezi ...hrajou ... vyhrajou se ... jestli vydrzi, budou cim dal lepsi :-)
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    JESSIEATREIDES: no mna to nejak za gule nechytilo ...
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    OFFINKAA: hej, hej, je veľmi fajná...
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    JESSIEATREIDES: a jooo, to je sikovna slecna...a krasna ...a s paradnim neznym chraplakem ... proste princezna :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam