• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAHUDOBNÍČKY/ŽENY V HUDBE/hudba v ženách
    IKA
    IKA --- ---
    RAVENIUZ: mne sa pacila, ked spievala po polsky, aj ked je pravda, ze nic objavne tam nezaznelo.
    a daj nejake fotky, nie?:)
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    IKA: toz, ja sa priznam... uprimne... nepochopil som tie freneticke ovacie po jej koncerte. mna osobne to po hudobnej stranke prieserne nudilo, a ani ona mi neprisla byt nejak extra charizmaticka ... no, mozno keby dosla nastylovana jak na tej fotke nizsie, mozno by som zmenil nazor :)
    IKA
    IKA --- ---
    JANIS_VIVRE: hej, tiez ma ten obal celkom prekvapil.:))
    JANIS_VIVRE
    JANIS_VIVRE --- ---
    IKA: keby tam nemala meno tak si myslim ze je to Kylie Minogue podla pozy, vyspulenych pier a takeho toho "inteligentneho" pohladu :)
    IKA
    IKA --- ---
    ..kedze po jazzakoch podaktori chceli nejaku tu aničku jopekovie, a mne osobne sa viac paci jej polstina ako anglictina, uploadla som vam "niebo".

klik:

ozaj ozaj, kto ju tam videl/pocul, ako sa vam pacila?
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    na čt2 právě běží večer věnovaný haně hegerové...
    IKA
    IKA --- ---
    dnes v bratislave v pko a. m. jopek. to len tak pre info.:)
    IKA
    IKA --- ---
    ..a ked budete pozorne pocuvat, co vam JESSIEATREIDES zozbierala, dozviete sa, ako to vlastne bolo so vznikom popmusic. :D
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    tak jsem pro Vás shromáždila pár chuťovek - několik verzí szomorú vasárnap (also known as gloomy sunday) v podání několika různých zpěvaček:

[ JESSIEATREIDES @ Zpěv, řev, hlasivky, muzika a všechno co se kolem toho točí ]
    [ JESSIEATREIDES @ Zpěv, řev, hlasivky, muzika a všechno co se kolem toho točí ]
    SKYTHA
    SKYTHA --- ---
    WYNDMYLL_238: jeee...a slo by to pls nekam uploadnout?:)
    WYNDMYLL_238
    WYNDMYLL_238 --- ---
    SKYTHA: mam, i s bonus ep ;)
    SKYTHA
    SKYTHA --- ---
    ahoj...mam prosbu...nemate nekdo album od Reginy Spektor "Begin to hope"?...diky:)
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    RAVENIUZ: hej, tá je "smačná" veľmi...
    IKA
    IKA --- ---
    RAVENIUZ: dohodnute.:)
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    IKA: ked tak ju zabijem az po praci, ma to 100 mb, nechce sa mi to teraz davat...
    IKA
    IKA --- ---
    RAVENIUZ: ved uploadni. ci nemame zabijat hudbu? :)
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    contemporary brasil jazz folk, veliky smak... odporucam cely album "segundo"
    IKA
    IKA --- ---
    RAVENIUZ: no, mooze byt.:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam