• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAHUDOBNÍČKY/ŽENY V HUDBE/hudba v ženách
    aktualne motto pochadza od JESSIEATREIDES a znie takto:

Sex a muzika spolu idú ruka v ruke... Nehovoriac o base. Basák, ktorý nevie, ako poriadne uspokojiť ženskú, ktorý nepozná dokonale ženský rytmus, je na hovno basák. výnimku tvoria talentované ženy - pretože tie svoj rytmus poznajú. preto pálim všetkých tých pseudo-jazzmanov, čo tvrdia, že kočka nemože mať feeling na basu alebo na bicie. to sú kokoti.

..k tejto teme urcite mate co povedat...:)

zeny: ako sa vam hra v prevazne muzskom hudobnom svete? ..s akymi reakciami sa stretavate? ..mate nejake zenske "idoly"?

muzi: maju zeny vobec pre hudbu vlohy? ako sa vam hra so zenami, su skor rusivym elementom alebo vitanou inspiraciou?

...atd, urcite mate toho hodne na srdci.:)

spriateleny klub: PRIATELKY BUBENIKOV A PRIPADNE AJ INYCH HUDOBNIKOV :)

..na chat používajte spriatelený klub, ďakujem.:)

..ake su vase oblubene hudobnicky? (sup s nimi na nastenku!:)
    rozbalit záhlaví
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    IKA: ;o)))

kľudne... inak dýdžejky beriem a vážim si ich (tie dobré), ale ak tu začneme riešiť dýdžejky, bude tu každý deň 100+

(a je fakt, že na dlhé ofiny som alergická)
    IKA
    IKA --- ---
    JESSIEATREIDES: viem ze to bol preklep, ale rozveselili ma velmi tie "vychrnuté nemky". :D

dame anketu o DJkach?
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    HALFGAR: neviem, nechcem sa hádať, ale budeme vychrnuté nemky navlečené do trička z osemdesiatych rokov, s ofinou až po hornú peru (aby nebolo vidieť, že femme fatale má v skutočnosti dosť nezaujímavý ksicht), ale hlavne, na svojom kompe recyklujúce dvadsať rokov staré veci vcelku nezaujímavým sposobom s užitím totálne nepoužiteľných vokálov, ktoré v poslednej dobe sú síce "in", nič to však nemení na tom, že dotyčná nevie spievať (napr. Frühlingová), považovať za hudobníčky?

okrem toho, slečna patrí svojim zameraním skor sem: [ girlz behind dekcz - fuck chat ! ]
    IKA
    IKA --- ---
    vcera dlhe diely / longital krstili album "vyprava / voyage",
    velmi prijemny koncert to bol, s domacimi kolacikmi, vinom a mandarinkami.:)

HALFGAR
    HALFGAR --- ---
    znovupripomeniem

ellen alien

JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    a ešte jednu:
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    tak už mám tú Nichu z Arrested Development, ktorá všetkých na koncerte totálne dostala:

Viacej fotiek z koncertu nájdete na serveri Phatbeatz
    http://www.phatbeatz.cz/index.php?kam=1a&cid=806&sh=5
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    YOGZ: nevim, to, čo z nej vidím ja (tvar hlavy, očí, kus dokonalého ucha, nádherné ruky, dlhé prsty a dlhatánske nohy naznačuje skor, že sa snaží maskovať, aby si nepokazila image (vieš, ešte furt sú ľudia, čo si myslia, že supersonická cicuš musí byť zákonite idiot)....
    YOGZ
    YOGZ --- ---
    asi bude strasne skareda (?) :-)))
    IKA
    IKA --- ---
    BEN20UK: :))
    BEN20UK
    BEN20UK --- ---
    IKA: Ale jo, mam :-)

IKA
    IKA --- ---
    BEN20UK: a nemas aj nejaku fotku, kde nema mikrofon cez tvar?:)
    BEN20UK
    BEN20UK --- ---
    Neda mi to... Gail Ann Dorsey jeste jednou (tentokrat s Davidem):

IKA
    IKA --- ---
    DADKA: ok, tak najprv tie vankusiky a horsky vzduch treba vybavit, a casom aj dresscode bude. :D
    DADKA
    DADKA --- ---
    IKA: holka z messer chups dost cica;))

by ste mali s angakutts nejaky dresscode zaviest;) a s mirkou mejaky latex najlepsie natahovat:DD

ono mi pride, ze sa tie holky tak paradia preto, aby vsetky zmysli potesili...este by sa na koncertoch nemuselo fajcit, ale horsky vzduch pustat a sediet na satenovych vankusikoch a popijat nejaky lahodny mok a najlepsie by bolo:))..samozrejme nutna podmienka kvalitna hudba a kvalitny soundsystem a v miestnosti optimalna teplota:))
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    GIMEL: jo umela je dost ale kocicka to je! vo tom zadna...:]a jestli hraje falesne je to taky jedno. me by stacilo us jen to ze udela ukaz kozi kdys prijde na podium bez jakejkoli kecu:]]
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    zatiaľ som našla len toto a na tej fotke bohužiaľ tá krásna baba tak nejak nevynikne...

http://www.arresteddevelopmentmusic.com/index.cfm
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    BEN20UK: to je snad jasný, ne? ;o)))
    BEN20UK
    BEN20UK --- ---
    Bacha, vona je desna kocka! A umi na to vborne hrat, a pak este asi na dalsich 50 nastroju...
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    BEN20UK: toto už vyzerá ako basistka... (nemyslím, že musí mať holú hlavu, ale z tejto fotky je vidieť, na čom si slečna ulietáva najviac... (a rúž či vlastné stehienka to nebudú...)
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    tak prepáčte omyl, dostala ma tanečnica a specáčka Nicha ;o)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam