• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DEEBONCASTA CLUB LIBEREC / 2.3.2010 / LIQUID SOUND
    rozbalit záhlaví
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    VANJA: jeste bys mel udat nejake zakladni rysy, jake by dane divciny mely mit, ne?
    VANJA
    VANJA --- ---
    SBTR: no tak dyztak prosimte sezen pro kazdyho jednu (kapela = 5 clenu), at se pak nehadame.
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    SBTR: nebo jen venec, ne? :)) (pardon, patecni dmnc)
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    RSZ: no, tak to fakt bylo, ale prece te tady nebudu popisovat jako nejakyho nasilnika, ne? :))
    SBTR
    SBTR --- ---
    jasny....este teda shanime holku v plavkach, co vam preda uvitaci vjence.
    VANJA
    VANJA --- ---
    bude pripravenej uvitaci vybor? tak dyztak kapela dorazi nak po sedmy. :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    tos nemohla rict, ze jsem mu jednu ubalil a pak parakotoulem skocil primo k susenejm kytkam v pavilonu Be ??
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    muzu potvrdit - honza o tom nevedel a ten typek u vstupu jen priblble cumel, takze jsme prosli na jeden listek :)) o tom jsem rekla honzovi az v prvnim pavilonu, kdy jsme byli z dosahu toho typka
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    to se uvidi dneska :))
    RSZ
    RSZ --- ---
    zena potvrdi:)
    sem sice velkej, ale muj slusnej zjev pusobi na kazdyho vybirace vstupnyho jako vstupenka!
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    cozeeeeee? prostimte vykladej pohadky o tom jak se tvejch 213 cm a 150kg zivy vahy protahlo tim uzkym koridorem bez placeni a jeste se chlub tim ze zena platila 50 :))) se mi snad zda jenom:))
    RSZ
    RSZ --- ---
    tak to mas smulu:) protoze tam jsem se protah bez placeni a zena platila pade :)))
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    . . . ehh . . . od ty vystavy sem myslel samozrejme:))
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    hele Rousmene, nedelej tady kykyriky kvuli symbolickymu 80,- vstupnymu, kdyz s manzelkou vymetate kdejaky akce typu vystava pro Dům a Bydleni (kde na 200 metrech ctverecnejch prodavaj slovaci vterinovy lepidla za 3,-Kc) kam zaplatite podobny vlezny :))) Kurva sem cekal do ty vystavy, kdy ti to budu moc omlatit o hlavu - diky za nahravku na smec :)))
    RSZ
    RSZ --- ---
    zadna soutez o volny vstupy na dnesek nebude jo?!:)
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    cywe taky me to vzhledem i moji intervenci v Remcim auditku napadlo :)) di dopredeleeeeee :))
    GOG23
    GOG23 --- ---
    DEEBON: muzem se mazat vzajemne :-)
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    eazy . . . . . eazy W :))
    WELITELKA
    WELITELKA --- ---
    jenom sem te chtela pripravit na me narkoholicke komado a ty hned s vyhruzkama:)))
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    asi te smazu :))
    GOG23
    GOG23 --- ---
    hele a nepudem radsi chlastat nekam kde je klid? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam