:))) jesismarja...decka.....toe v prdeli....misto aby napsal "Cau Jozef vole!, jak je ne? toe v pici ze nevyslo to svycarsko neasi, prej napadlo rikal pincek a my tu smrdime co?.....peknej letak, ale nemas tam naky chyby vole nak tomu nerozumim....ale jinak v poho tak cest!...kááámo".....to ne.....parada
je to prepis textu z jedny desne slavny pecky vite...
"Do you know where your teenager is at five o' clock in the morning? asi jasny ne?
young people..things have changed! joo lidi se meni..joooo casy se meeeniiiii!!!!!
Today the question for parents is, it's 10 am, do you know where
your children are? jooo nska uz je vsecko jinak...uz se nedivime ze je 5, ale 10 rano!! a kdepa se nam ty holomci asi zase klackujou????
Some say they come looking for
problems, dirty dancing and
POUNDING TECHNO MUSIC!...no sousedka rikala, ze nska prej mlady vyhledavaj uz jen problemy a to techno!!!
takze takhle bych to teda videl ja, neprijde mi to jako desnej rebus...jesi to je ale z gramatiky za pet, tak ja to teda z toho internetu stahnu profesore...byla to moje voblibena pisnicka no...hodila se k tomu elektroklašovymu vecirku, alebrz je to klasova hymna a ten text se mi tam libil, z jazykovky sem vodesel v pololeti no....tak ja tam svihnu nakej peknej vobrazek z internetu....
tak zas nekdy napis kámí...
:)