• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DEEBONCASTA CLUB LIBEREC / 2.3.2010 / LIQUID SOUND
    PAPAPRU
    PAPAPRU --- ---
    bobik:co zas?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    FERU: pardal dobrej pokud je to to pifko z jiznich cech co sme tam popijely

PAPAPRU: mno nvm tato jestli je to best napad
    WRACH
    WRACH --- ---
    FERU: zlo .)
    FERU
    FERU --- ---
    WASQ: A co Pardál??
    WASQ
    WASQ --- ---
    branik na vas :)
    GOG23
    GOG23 --- ---
    hehehe :-) jako třetinku klidně že jo :-) ale ne za 50 hahaha :-))))
    PAPAPRU
    PAPAPRU --- ---
    achjo
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    LEMUR: diky ze si se drzel tak dlouho, informacni hodnota tvyho prispevku tomu napovida. Jeste jsi zapomel doplnit, jaky pivo by se tam melo tocit a za kolik, aby to nekurvilo tu scenu :)) A kdyz uz budes u toho, tak bys moch taky dat dokupy program na zari . . . . . neco ze sceny myslim jako.

LEMUR
    LEMUR --- ---
    šampíci z ambrozie budou cucat třetinky piva a hrát si na západní evropany................to mě poser

kurvíte pivní scénu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sorry už jsem to nemohl nechat bez komentáře.....ale držel jsem se dlouho
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PAPAPRU: fer to budes hodnejtato :D
    PAPAPRU
    PAPAPRU --- ---
    oukej bobiku ...pro tebe udelam stamgastskej paradni kelimek..podepises si ho
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PAPAPRU: me pifko v RC nikdy nesteplalo :D
    DEEBON: ale jako jo ok new club new stile :D clovek si zvikne na vse :D
    PAPAPRU
    PAPAPRU --- ---
    dee:me to taky prislo normalni kdyz lahvovy tak tretinka ....prijde mi,ze chodit po klubu z 'pulmetrovou' butilkou neni radost)...nehlede na to ,ze to rychlejs ztepla ....jeste ze nedelaj litrovky)))
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    MKO_BOBIK: spatny toceni piva se narozdil od liti panaku projevi ve vysledny kvalite drinku, kterou u tvrdyho alkoholu nijak neovlivnis tim, jestli budes panaka lejt po skle nebo z metrovy vejsky - jestli tenhle rozdil nechapes, tak srry, potom je asi zbytecny to rozvadet dal k bodu dve - pullitrova lahev v klubovy gastronomii - coz se klidne budu opakovat je jednoznacne buranismus.

PAPA: Koukam, ze pro spoustu lidi bude prechod od pullitrovyho plastovyho kelimku ke skleneny tretince neprekousutelnej problem :))
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MKO: asi tak
    MKO
    MKO --- ---
    DEEBON: "a lahvovej pullitr uz je gastronomickej buranismus"

úsměvné

hmm... takže směle říznými kroky k panákům ve flaštičkách a lá USA... dyk ty panáky taky nikde nenalejou jak by měli :D
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    GOG23: no se zbytkem haremu jsem se presunul do poloprazdnyho eSka, kde jsem az do casnejch rannich hodin byl kral disco tance :))
    GOG23
    GOG23 --- ---
    to ano, ale pivo je základ, že áno :-)
    Tak jak si včera dopad ? ;-)
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    Temer jakykoliv zminovany premiovy pivo ve tretince je luxus - ve vetsine klubu ti stejne nenatocej pivo tak jak by meli, taze jsem nakonec vzdycky rad za tu tretinkovou plzen, ktera je jistota. . . . . . . . a lahvovej pullitr uz je gastronomickej buranismus. Ale verim, ze ten klub nebude zdaleka jenom o pivu :)) Na to sou pivnice ne? :))
    FERU
    FERU --- ---
    GOG23: Malý je malý;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam