• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DEEBONCASTA CLUB LIBEREC / 2.3.2010 / LIQUID SOUND
    rozbalit záhlaví
    GOG23
    GOG23 --- ---
    DEEBON: jablonec ? co to je ?
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    WRACH: presne . . . . a jeste k tomu jsem z Jablonce a slovo posh ma zaklad ve slove poshtevaczech!

GOG: samozrejme :)

N_I: pravda svata, ale nakejm hoshkum jde primarne o to pivo :)

LOKOS
    LOKOS --- ---
    DEEBON: Presne si to vystihl!Doufam ze jsem se dostatecne zviditelnil a nasbiral dostatek respekt bodu!To je to oc tu bezi.

Prosimte Dýbáku nesnaz se ze mne udelat debila.
    Chudaka z Mary si zacal delat ty.Na teto vlne jsem se pouze svezl.
    Utnout jsem to chtel pouze proto ze mne nabavi tva retorika.NE proto ze by dochazeli argumenty.

Vedel jsem predem za jaka koliv debata s tebou neni jednoducha a pouze jsi mne v tom utvrdil...takze mne klidne promazni a muzes honit opet sam na vlastnim pisecku.

Jeste mne uprimne omluv jestli ohrnuji nos nad pitim ktere se nebude v klubu vyskytovat ,ale to byla pouze reakce na tve podsouvani (jedno z mnoha).
    GOG23
    GOG23 --- ---
    a vo tom je ten posh teda :-))
    WRACH
    WRACH --- ---
    GOG23: asi tak, tyhle kozy moc nedavaj, spis ve vetsine pripadu berou .)
    N_I
    N_I --- ---
    kozy na baru..silikonovy i normalni..maly i velky..to je oc tu bezi..:]
    GOG23
    GOG23 --- ---
    DEEBON: estli to neni spíš vo tom těmhle kozam ty drinky kupovat co ? :-))
    WRACH
    WRACH --- ---
    Deebon je nejakej LBC posh? .) nejak to zatim nepobiram .)
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    LOKOS: me uz vubec neni jasny co si chtel vlastne teda rict, v klubu pecenej varenej nebudes, pivo ti je sumak, nad zelenou a tuzemakem ohrnujes nos, nad kolou taky. . . . . takze klasickej nyx exhibicionismus a potreba se vyjadrit a zapojit do diskuse ze sceny? a kdyz dochazej argumenty tak tady z Mary udelat chudaka a utnout to! Fer
    GOG23: je kdyz si u tebe tyhle kozy objednaj drink woe :))
    LOKOS
    LOKOS --- ---
    DEEBON: Verim ze jsem minymalne trochu pri smyslech a proto se domnivam ze keci o kurveni pivni sceny sou dosti velka nadsazka z Lemurovi strany nikoli histerie.
    Ano presne hnedle po tom budeme chtit 0,5 litrove petky s kolou.To bude dalsi faze.
    Asi nejsem dostatecne posh abych pochopil tve tvrzeni o 0,5 vs. 0,3.
    Za to bez zeley a tuzemaku budu Deebo uplne v hajzlu to mi ver!

A uz bych se tu bavil jen o nakejch prijemnejch vecech abychom chudaka Maru zbytecna nedemotivovaly.
    KATCH
    KATCH --- ---
    DEEBON: mel bys bejt radsi pro kelimky, protoze az te zacnou tlouct tema lahvema po hlave, tak to bude bolet :D
    GOG23
    GOG23 --- ---
    DEEBON: aha a posh gastronomie je co ? :-)))
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    GOG: presne, posh sou nalesteny kozy z west endu! :))

LOKOS: jestli jses trochu pri smyslech, tak pro tebe nebude tezky si zpetene dohledat ze kterejch prispevku typu "kurvite pivni scenu" tady cisi hysterie, proto nevim proc mluvis o pene na moji brade. Verim, ze se Mara ridi vlastnim usudkem, ale urcite uznas, ze pro nej nebude uplne motivujici tady sledovat podobnou diskuzi, ve ktery se klub v rekonstrukci uz predcasne odsuzuje, protoze tam nebude pipa. Co se tyka konfliktu 0,5 vs 0,3, tak si myslim, ze by si mel vybirat provozovatel s cim chce aby se tam hosti producirovali. Proste 0,5l lahev do lepsi (posh) gastronomie nepatri, opakuju se tady uz asi podesaty. Za chvili budete volat po Cocacole v 0,5 PET.

PAPAPROO: a to kuci asi ani netusej ze slagry typu Zelena a Tuzemak na napojaku taky nenajdou vid? Ti hodej sutr na auto, tata netata :))
    N_I
    N_I --- ---
    gogo..ten vyraz je podle me londynskej...ale cert vi..
    myslim ze se tak oznacovali ctvrti kde zije treba victoria a jeji silikony..
    LOKOS
    LOKOS --- ---
    DEEBON: jestli se zaplivanej podnik pozna dle toho jestli tam tocej nebo netocej pivo tak to potes.
    Nikdo markovi neubira pravo aby si udelal podnik dle svich predstav ne?Myslis snad ze se bude ridit dle toho co si tady precte?
    Dle mne bys mohl s utiranim peny zacit u sebe Deeboo.

Co se tyce obsluhy jsem s tebou za jedno.Rozhodne ne zadne nasrany Vrabiky za barem.

Hele mne je to uprimne jedno jestli tam pivo bude ci nokoli.Nemyslim si ze tam budu pecenej varenej takze mi to je sumak.Ale snad by si mohl zakaznik vybrat dle vlastniho usudku zda mu staci tretinka jelikoz pul litr by mu zteplal.
    Jen jsem z dovolenim rekl svuj nazor.
    dikycau
    GOG23
    GOG23 --- ---
    to je nějakej pražskej výraz tak nevim viď :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    cim vic silikonu tim vic posh?
    GOG23
    GOG23 --- ---
    tak ted jeste aby to osvětlil deebák
    N_I
    N_I --- ---
    GOG23
    GOG23 --- ---
    N_I: a co je na ni to posh ?
    N_I