• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DEEBONCASTA CLUB LIBEREC / 2.3.2010 / LIQUID SOUND
    RSZ
    RSZ --- ---
    No zas tak slavny to tam neni - ted v sobotu nemeli pistacie!
    LYNX
    LYNX --- ---
    RSZ: Ja se dostanu do Casty akorat kdyz hraju, takze na Sunshine to asi nebude. BTW, kdyz jsem tam byl naposled, tak mi doslo, ze jsem tam byl pokazdy s jinou kapelou a pokazdy se to tam jmenovalo jinak. Nutno uznat, ze za soucasnyho vedeni je to tam zatim nejlepsi, dokonce je i papir na zachode :-)
    RSZ
    RSZ --- ---
    hele udelame to tak ze az budou v caste sunshine, tak me saboter i lynx budou moct kopnout do bricha a hotovo:)
    LYNX
    LYNX --- ---
    Zacina me fakt bavit, jak se lidi rozcilujou nad tim, kdyz slusna kapela konecne prorazi a ma adekvatni promotion. To neni tak, ze by Sunshine bylo vsude plno - problem je v tom, ze se takova medialni masirka nedela okolo vsech zajimavejch ceskejch kapel, ono by to pak prestalo pusobit tak divne.
    B_KOMPLEX
    B_KOMPLEX --- ---
    kdo psal ten reportik na patek?

Gardenzitty 11.2.2005 14.2 8:47
    Komentoval především NU.C. Jacob byl ale samozřejmě v permanenci celou dobu. V půlnoci, kdy už byl klub pořádně nacpanej, se mikrofonu chopil Dr. Kary. Sqelý pecky byli k slyšení po celej večer, ale s Karyho mcováním se z nich stala hotová ragga-junglová fantazie. Večer v plnym klubu byl fuckt perfektní, respect to Gardenzitty.
    Fotoz mainly by Andrew/indarokle

nu c lezel v horeckach doma....mcs jen 2 :))) mara mi v sobotu volal,ze se zvukar schani po tretim mikrofonu :))))) malomoc :))))
    RAZE
    RAZE --- ---
    heeej, cumte na ty smazky: http://www.semtexculture.cz/

Mrknete do sekce Probud TO :)))
    SBTR
    SBTR --- ---
    ja jsem je teda jeste nikde moc nezaznamenal, ale jasny je, ze je to v soucasnosti medialne nejvic tlacena kapela vubec, trochu se vo tom debatuje, jestli to neni spis naskodu, kazdopadne s plakatama prislo i cedo a jakoze tem kytaram uz fakt moc nedavam, tohle je hodne dobry.......doufam, ze v tech casacich je taky uvedeny nase datum....nerad bych ten koncert skouknul ve 30-ti lidech...:))
    RSZ
    RSZ --- ---
    hele pepo snad sem ti je nejak neurazil:)) ja se nebavim o hudebnich kvalitach ale o tom ze se na me smejou z kazdyho trendy barevnyho casaku:)
    SBTR
    SBTR --- ---
    SBTR
    SBTR --- ---
    masaze je pravda trochu moc....ovsem vzhledem k prdelni dirovosti tohoto sportovniho mesta ji nebude nikdy dostatek. Sunshine jsou mezi kytarovkama jedna z mala zajimavejch (bez ironie...ehm) domacich kapel, zadej nudnej a zastydlej ceskej "rok"....to ze vydavaj v zahranici, mluvi samo za sebe.

http://www.sunshinetrash.com/

RSZ
    RSZ --- ---
    MORIARTY: mlada skvela neotrela kapela - ale u nas nedocenena vis? :))
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    RSZ: já zas vůbec nevím vo co de :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    ..demonstrativne zkopiruju a rozdam pet cedecek !
    RSZ
    RSZ --- ---
    tyvole sunshine uz sem trochu prekrmenej... myslim jako z ty masaze - kdejakej platek ma potrebu napsat o skvele ale u nas nedocenene kapele..
    SBTR
    SBTR --- ---
    :))...sorry za muj lamí pristup....

DEEBON
    DEEBON --- ---
    1KA: cyjo to je jak: "natocime-li nejdelsi osten jezka z klece tak aby vycnival z klece nejsirsim jejim otvorem . . .. posuneme jezka do poloviny vysky klece. . . . . . .

ted zase nerozumim ja cos myslela a to si to zkousim slovo od slova, jako Rychlej sip :)))

BTW: Losnu nebo Maznaka?
    1KA
    1KA --- ---
    SBTR: jen tak pro zajimavost, kdyz si kliknes na tve id v mem prispevku, zobrazi se ti odkaz na mou otazku....takze ano, chci vedet datum te breznove akce...
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    SBTR: no asi jako datum na FONKY MAMA NITE neee?
    SBTR
    SBTR --- ---
    datum?
    1KA
    1KA --- ---
    SBTR: datum?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam